11-06-2008, 00:45 | #111 |
Kıymetli Arkadaşlar,
Kitaplarımız yalçın hocamız ve gönülden ablamızın yoğun gayretleri ile ellerinize ulaştı ve hepimiz okumaya başladık inşallah kitapları.. Kitabı henüz bitirmesek dahi de yorumlarımızı kitap için ayırdığımız sayfa da belirtebiliriz. Böylece okumadığmız satırlara ulaşmak için daha gayretli bir okuma gerçekleştirebiliriz.. Kitap belirleme işlemini anket yöntemiyle yapacağımızı daha önce zikretmiştik, Sükûtun Çığlıkları'ndan sonra okuyacağımız kitapla alakalı önerilerinizi bekliyoruz arkadaşlar.. Kitap belirleme sürecinin çok uzamaması için böyle bir yol takip ediyoruz.. Ankette yer almasını taleb ettiğiniz kitapları burada belirtirseniz daha güzeli bulma yolunda uzun bir adım atmış olacağız. Her konuda , istediğiniz sayıda kitabı teklif edebilirsiniz arkadaşlar.. İlgi ve alakınız için şimdiden çok teşekkür ederim hepinize.. selamlar |
|
11-06-2008, 02:18 | #112 |
Ben Osman Nuri Topbaş hocamızın ''İnsan denen muamma'' isimli kitabını öneriyorum.. Bunun dışında yine Osman Nuri hocamızın ''Hüdaiyi'nin izyafet sofrası'dan'' isimli kitabını düşünüyorum..
|
|
11-06-2008, 19:02 | #113 | |
Alıntı:
İlgin için teşekkürler duygu kardeşim. Arkadaşlarımız da okumamız gerektiğine inandıkları kitapları bizlerle paylaşırlarsa anketi bir an önce başlatırız. Siyaset, tarih, felsefe, din, hikaye, roman ... Her konuda kitap önerilerinizi bekliyoruz arkadaşlar.. Tavsiyeleriniz arasından seçilen kitaplarla anketimizi başlatacağız ve en çok oyu olan kitabı beraberce okuyacağız inşallah.. Katılımlarınızı bekliyoruz.. selamlar |
||
11-08-2008, 21:16 | #114 | |
Alıntı:
Konu Feyza tarafından (11-08-2008 Saat 21:18 ) değiştirilmiştir.. |
||
11-09-2008, 11:14 | #115 |
birkaç gün önce ibrahim paşalı-öğle uykusunu okudum.
tavsiye edebililrim. insana farklı baktıran ve birazda ezber bozan, fakat cok tatlı, mizahi bir o kadarda iğneleyici dili olan bi kitap.. sonraki okumaya bende dahil olmak isterim inşallah |
|
11-10-2008, 23:16 | #116 | |
Alıntı:
İnşallah yeni kitabımızı belirlediğimizde beraber okumaya başlayacağız.. Beraber Okuyoruz... 1. gönülden 2. çilik 3. oturanboğa 4. HAYATIŞIĞI 5. eddie 6. dirilis.f 7. AY IŞIĞI 8. yalçın 9. siyah gül 07 10. duyguseli 11. parabol 12.Bilgi Müdavimi 13.Enfal 14.ozgun_genc 15. Feyza 16. Müjdat 17.Eva 18.FarukARSLAN 19. [,,::Prizma::,,] 20. Püsküüt 21. |
||
11-11-2008, 01:00 | #117 |
Bende bir kitap tavsiyesinde bulunucam.:utandım:
Selim Gündüzalp'in Ölüm son değildir isimli kitabı. Ölüm ile ilgili tüm düşünceleri, kalıplaşmış bakış açılarını alt üst eden bir kitap. Ölümü çok farklı boyutlarıyla ele almış Selim Gündüzalp. Ben çok çok önce bir yakınımı kaybettikten sonra okumuştum. Kitabı okuduktan sonra yaşama, insanlara ve ölüme bakış açım değişti. Ben Ölüm son değildir 1 i okudum 2. ve 3. seriside çıkmış. yani 1 i tekrar okurum sizde eşlik ederseniz. |
|
11-12-2008, 14:29 | #118 |
Kitap tavsiyesinde acizane şu iki kitabı öneririm ama daha sonra sımıflandırmasını diriliş.f ye ve yalçın üstadıma bırakıyorum.
Şunu da eklemek isterim ki önereceğim kitaplar biraz akademik gelebilir. Bütün arkadaşların aynı heyecanı duymasını beklemem. Mustafa Sibai nin oryantalizm ve oryantalistler tercüme mücteba uğur Bu kitap biraz hadis sahasına aittir. bir diğeri ise; Recep Şentürk Modernleşme ve Toplum Bilim Bu kitap biraz islam hukuku sahasına aittir. |
|
11-12-2008, 17:34 | #119 |
çok sewdim bu fikri yaa bence bi an ewwel kitap belirlemek için istişare yapılabilir..faydalı bi çalışma olabiliceği kanaatindeyim o listeye benide ekleyin lütfenn
Konu sergüzeşt tarafından (11-12-2008 Saat 18:07 ) değiştirilmiştir.. |
|
11-12-2008, 17:59 | #120 |
Ben kitabı hala okuyorum..Aslında hemen bitebilecek bir kitap ama fırsatımız her zaman olmuyor..En kısa sürede fikirleirmi paylaşayım inşAllah..
selametle.. |
|
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|