11-11-2008, 21:35 | #11 |
KİM DÜRÜST AKP Mİ YUH BE TUM DUNYA BILIYO AKP YOLSUZLUKLARINI SIZ OLDUKCA BU ADAMLAR DAHA COK ÜLKEMI PEŞKEŞ CEKER MADEM DÜRÜSSE T.ERDOGAN NEDEN CIKMADA DENIZ BAYKALIN KARSINA BAK KILICDAR OGLU NASIL SUSTURDU TV DENGIR MEHMEDI KANDIRIN CAHILLERI GARIBANLARI KÖMURLE ALTINLA
böyle düşünen bir kişiyle nereye kadar sürekli aynı soruları sormaktan bıkmadılar bende aynı cvbı vermekten .. bir kısır döngü içersinde tartışmaya çalşıosun yha sizlerle beraber olmak daha güzel insan kendini sıladan yurduna dönmüş gibi hissedio .. |
|
11-11-2008, 21:37 | #12 |
O zaman VAtanına HOŞGELDİN
|
|
11-11-2008, 21:39 | #13 |
tşkr ettim hb arkadaşım
|
|
11-11-2008, 21:58 | #14 |
hoş geldiniz....
Konu ahmetermiş tarafından (11-11-2008 Saat 22:41 ) değiştirilmiştir.. |
|
11-11-2008, 21:58 | #15 |
Önce hoş geldiniz..
ve şu savcılık mevzuunuda abartmayınız.... chp bışey yapmadı kurulduğu gunden bu yana demeklede bi şeyı suç saymazlar...sayamazlar.. bence bu sıtedekılerin..yada ak partililerin..CHP ye atıp tutmamaları için aba altından sopa göstermeğe çalışıyorlardır... hiç bir aklı selim gerçek AK partili atatürke atıp tutmazlar..eğer bunu yapan bırı var ise kesin komplo duzenliyor demektır.. merak etmeyiniz ALLAH EMRİNİ İŞLER.. bizler böyle laflara ,ithamlara alıştık. asıl ataturke hakaret edenler CHP lılerdir..örnek:tl nın üzerinden resmını kaldırdılar.. saygı ve sevgilerimle.. siz ak parti üyesimisiniz..? bu siteye o kopyalamayı üye olmadan evvelmı kopyaladınız..? |
|
11-11-2008, 22:01 | #16 |
hoşgeldiniz ve allah kolaylık versin ama, yalnız değilsiniz..
|
|
11-11-2008, 22:21 | #17 |
hb arkadaşım..
hayır abartmıyorum zaten dediğiniz gibi bende aynı cvbı verdim sonuçta yazı bana ait değil alıntı bu bir ikincisi eğer böle birşey olsaydı yazıyı yazan kişi en başta ceza alırdı ayrıca beni şaşırtan ben o konuyu açalı on günden fazla zaman geçmesine rağmen yeni kaldırılmış olması ve her konuda bunu önüme sunuo olmaları yani beni bu şekilde sindirmeye çalışıolar ben atamı çok seviorum bunu zaten hep belirtirim.. sahte atatürkçülerden .. ismini kullanıp ardına sığınanlardan daha çok severim |
|
11-11-2008, 22:25 | #18 |
evet ben akp üyesiyim geçtiğimiz yaz üye oldum...
alıntı yaptığım yazı ise on on beş gün falan olmadı .. silmeseydiler burda sizinle paylaşırdım.. akpli olmak bana gerçekten gurur verior bazen ark verdiğim cvplara bakıorum başka bir ark aynı cvbı vermiş o zaman anlıorum ki gönüller bir olunca kalplerde aynı konuşuo doğrular tek olunca gönül şaşmıo... |
|
11-11-2008, 22:39 | #19 |
teşekkürler semraxxx...kafana takmıyasın..bi şey çıkmaz olmazda..
eğer olur ise benden alıntı yaptığını söylersin yeter...! bir AK partili üyem için içeri girer çıkarım..bu vatana bu ınsanlara canım fedadır.. senden bir ricam daha var..lütfem akp deme...! AK parti de yada öyle yaz. genelde akp diye..muhalifler kullanır bu sözcüğü..AK parti..! |
|
11-11-2008, 22:51 | #20 |
tşkr ettim
sölediklerinizden sonra kafaya taktığım falan yok maksat sadece karşılarında cvpsız kalmamak neden bu tür ayrıntılara takılıorsunuz anlamış değilim yanlış anlamayın lüütfen bunlar bence şekilciliktir bi keresinde bana yine birisi sen nasıl atatürkçüsün onun ismini küçük harfle yazıosun demişti.. yine aynı cvbı verdim bunlar basit ayrIntılardır ve beni çokta ilgilendirmio ama yinde sizi kırmak istemem hatrınız için AK PARTİM DERİM |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|