AK Gençliğin Buluşma Noktası
Hayata Dair Anketler (Ak Parti Forum) Siyasi anketler dışında üyelerin serbetsçe anket açacakları bölüm.

Stil
Seçenekler

Alt 11-14-2008, 11:45   #11
Kullanıcı Adı
ömer faruk
duruma göre deişir mesala kadın evde yatacak uzanıp tv izlicek ve erkek cam silecek yemezler :paat:ha silemicek durumdadır hastadır o zaman iş deişir tabi ileşinceye kadar cam durur silinmeden iileşince kadın yine siler
ömer faruk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-14-2008, 11:48   #12
Kullanıcı Adı
ÜMİT-AK
[quote=Ak_Kelebek;456337]Ne demek siz bayanlar varken? hayat ortaktır.Sen eşin cam silerken aşağıdan geçen adamın şöle bir yukarı baktığını düşünebiliyor musun? Ne hissedersin o zaman?[
ÖNCELİKLE EVLİ DEĞİLİM EŞİM DE YOK DEDİĞİN GİBİ HAYAT ORTAK
ANCAK BUNUN CAM SİLMEYLE NE BAĞLANTISI VAR ONU ANLAMADIM.
BEN SADECE SİLEMEM DEDİM SİZ DERKEN DE ESPRİ OLSUN DİYE SÖYLEDİM
YANİ SORUNUN CEVABI BEN SİLMEM AMA YARDIM EDERİM....
ÜMİT-AK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-14-2008, 12:00   #13
Kullanıcı Adı
Nikimi_Kaybettim
Erkeğe pek yakışmaz gibi. En iyisi camı ben sileyim, diğer bütün ev işlerini erkek yapsın. :utandım:
Nikimi_Kaybettim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-14-2008, 12:11   #14
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Hayır yaa bu ne demektir böyle
Ne camı ne erkeği ne yıkaması.

Valla hiç yakıştıramıyorumda ben bu kelimeleri birbiri ardına aynı cümlede..

Yani şahsen.... Yıkamaaaaaaaaaammm

(Zaten arabamda yok, araya bahane de giremez)
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-14-2008, 12:13   #15
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
ömer faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
duruma göre deişir mesala kadın evde yatacak uzanıp tv izlicek ve erkek cam silecek yemezler :paat:ha silemicek durumdadır hastadır o zaman iş deişir tabi ileşinceye kadar cam durur silinmeden iileşince kadın yine siler

Budur...
Alt 11-14-2008, 12:19   #16
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
[quote=ÜMİT-AK;456344]
Alıntı:
Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne demek siz bayanlar varken? hayat ortaktır.Sen eşin cam silerken aşağıdan geçen adamın şöle bir yukarı baktığını düşünebiliyor musun? Ne hissedersin o zaman?[
ÖNCELİKLE EVLİ DEĞİLİM EŞİM DE YOK DEDİĞİN GİBİ HAYAT ORTAK
ANCAK BUNUN CAM SİLMEYLE NE BAĞLANTISI VAR ONU ANLAMADIM.
BEN SADECE SİLEMEM DEDİM SİZ DERKEN DE ESPRİ OLSUN DİYE SÖYLEDİM
YANİ SORUNUN CEVABI BEN SİLMEM AMA YARDIM EDERİM....

Olmaz mı yahu hayat ortak sa erkek de kadın gibi her işi yapmalı.Kadın iş dünyasında en az erkek kadar yoruluyor zaten birde akşam eve gider yemek yapar,bulaşık yıkar,evi toparlar erkek ise ayağını uzatıp tv izler Hafta sonu geldiğinde kadının bir pazarı vardır onda da cam siler,halı yıkar ama erkek hala tv başında dır.Sanki bütün hafta sadece o çalışmış gibi.
İllaki gündüz silmek gerekmez ki camı gece silin kardeşim kimse görmez o zaman sizi
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-14-2008, 12:20   #17
Kullanıcı Adı
siyah gül 07
Alıntı:
ömer faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu değildir bu kadarda acımasız olmayın derim ben
siyah gül 07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-14-2008, 12:30   #18
Kullanıcı Adı
ömer faruk
[quote=Ak_Kelebek;456361]
Alıntı:
ÜMİT-AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Olmaz mı yahu hayat ortak sa erkek de kadın gibi her işi yapmalı.Kadın iş dünyasında en az erkek kadar yoruluyor zaten birde akşam eve gider yemek yapar,bulaşık yıkar,evi toparlar erkek ise ayağını uzatıp tv izler Hafta sonu geldiğinde kadının bir pazarı vardır onda da cam siler,halı yıkar ama erkek hala tv başında dır.Sanki bütün hafta sadece o çalışmış gibi.
İllaki gündüz silmek gerekmez ki camı gece silin kardeşim kimse görmez o zaman sizi
Bakın burda arkadaşımız haklı aslında gerçekten çok yoğunlar bu kesin kusura bakmayın sizin yoğun oldunuzu düşünemdik
evet ne gibi yoğunluk sabah kalkınca tvideki sabah proğramlıryla (seda abla vs) güne başlıyolar zaten öğleye kadar sürüyo sonra öğle uykusu falan sonra yine tv de çıkan yemek tarifi veren proğramlar aslında yemek yapmak için tarif almıyolar maksat vakit geçirmek çünkü tvden aldığı tarifi yapan kadın çok nadirdir sonra komşuda 5 çayı falan sonra bi bakıyon akşam olmuş yemek yapmayı unutmuş koca eve gelince kocacım ölüyom bittim öldüm yorgunluktan bu gün çok işim vardı yemek yapamadım dışarda yiyelimmi
ömer faruk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-14-2008, 12:30   #19
Kullanıcı Adı
ÜMİT-AK
[quote=Ak_Kelebek;456361][quote=ÜMİT-AK;456344]

İllaki gündüz silmek gerekmez ki camı gece silin kardeşim kimse görmez o zaman sizi [/quo
HADİ SİLEYİM BARİ KALBİN KALMASIN...
ÜMİT-AK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-14-2008, 12:33   #20
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
siyah gül 07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu değildir bu kadarda acımasız olmayın derim ben

Budur budur, siz acımasız olmayın o kadar yahu
Hasta olunca bişey yaptırmıyoruz işte, iyileşince siler
Kaçmıo ya camlar

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
adam, cam, erkek, siler mi?

Konuyu Toplam 29 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 29 Misafir)