AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 11-22-2008, 16:54   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Talking Baykal hoca'ya chp protestosu ....

CHP'li gençler, çarşaflı kadınlara rozet takan Baykal için sanal ortamda aleyhte web siteleri kurmaya başladı.
CHP'li gençlerden Baykal aleyhine sanal kampanya

Süper Poligon'un haberine göre CHP'li kadınlar, kadın vekillerin sert tepki göstermesini isterken, gençler sanal ortamda Baykal aleyhine sayfalar kurmaya başladı.

DENİZ 'HOCA EFENDİ'

Bu sayfalardan birisi, "Deniz Baykal Hoca Efendi Sevenleri" başlığı ile kuruldu. Sayfada Baykal'ın türbanlı ve cübbeli fotomontaj resimleri ile çarşaflı açılıma tepki mesajları yer alıyor. Bu mesajlardan en dikkat çekeninde şu ifadeler yer alıyor:

"Deniz Baykal Hoca Efendi'ye göre iki tür çarşaf var; 1- Bulunduğu ortama göre giyinebilir ama içinde aydınlık bir düşünce mümkündür.

2- Türkiye'yi geriye döndürmek, Ortaçağ karanlığına çekmek isteyenlerin simgesi.

CHP'DEN ELİNİ ÇEK"

Üniversitelerde başörtüsünü serbest bırakan düzenlemeyi, 'Bu iş çarşafa kadar gider' diyerek dava açıp iptal ettiren CHP lideri Baykal, yerel seçimlere az bir süre kala tavır değiştirdi.

Törenlerle başörtülü ve çarşaflı kadınlara CHP rozeti takan Baykal, çarşafı 'Türkiye'yi geriye döndürmek, Türkiye'yi Ortaçağ karanlığına çekmek isteyenlerin' simgesi olarak nitelediğini unuttu. Herkes içinde bulunduğu ortamın gereğini benimseyerek giyiniyor olabilir ama herkesin içinde pırıl pırıl bir anlayış, aydınlık bir düşünce ve çok duyarlı bir yüreğin bulunması mümkündür. (H.K.)"

"Çarşaflı Baykal CHP'den ve Türkiye siyasetinden elini çek" sayfası ise en fazla ilgi gösterilen sayfa oldu. Sayfanın editör bölümünde şu tepki yazısı yer alıyor:

“OBAMA” YANLIŞINI ANLADI

"Üniversitelerde direncimizi yok sayarak üye yaptığı üyelerle şov yapan Baykal'ı istifaya davet ediyoruz. Aylarca üyelik bekleyen kişilerin üyeliklerini reddederken 12. maddeden 1 gecede 100'lerce sahte üyeliği mahkemelerce iptal edilen Baykal'ın bu sefer bu sahteciliğine popülistliği de eklendi. Baykal ve onun ortaklarının CHP'den ve siyasetten elini çekmesini istiyoruz." Sayfada tepki mesajları ise şöyle:

Ya şu ülkeyi namusuyla şerefiyle Atatürk devrimlerine bağlı olarak bir Allah'ın kulu yönetemeyecek mi? CHP'ye saydırırdım şimdi ama temeli yüzünden bunu yapamam Baykal istifa artık!! (T.V.)

Obama change (değişim) dedi, Baykal yanlış anladı! (E.B) Elbette başı bağlı kadınlarımız da partimize üye olsun ama takiye yapar gibi bunu davulla zurnayla basına pozlarla duyurmak CHP liderine Atatürk'ün koltuğundaki adama yakışmaz! O koltuk ağırlık gerektirir.

Erdoğan'a Baykal, Baykal'a çarşaf ne güzel uymuş! (G.K) Vah Atatürk vah kimlerin eline düştü yadigarların...

habervakti

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-22-2008, 16:58   #2
Kullanıcı Adı
Hakan Özkan
Dışlanan Baykala sahip cıkma adına elimizde ne varsa seferber etmemiz gerek .Ezber bozan Baykalı ideolojik kıskacın pençesinden kurtarma adına bu mücadeleye ortak bir değer atfetmek gerek.
Hakan Özkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-22-2008, 17:20   #3
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Seçim için yapıyor bunu nesine sahip çıkalım..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-22-2008, 17:29   #4
Kullanıcı Adı
Hakan Özkan
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Seçim için yapıyor bunu nesine sahip çıkalım..

Faruk efendi mazlumiyetlerin giderilmesine araç olan nedir siyaset değilmidir. Kısır cekişmelere sebep olundunduğu vakit demokrasi adına gelişmelerin durmasını her dönem maalesef büyük sancılar ile yaşadık , belki mevcut sahiplenme ,ideolojik nüanslardan arınmış bir CHP nin sistemin rahatlaması için başı ceken bir parti olduğu siyasi tarihimizdeki vuku bulan bir çok engelleme ile sabittir. Bu nun için olsa gerek Chp nin ezber bozması ve ezberin arkasında durması siyasi tarihimiz için hatta demokrasi hukuk sistemimiz için bir milad olacaktır. Olaki samimi değil içindeki kalıp sesler buna büyük direnç göstererek baykalı devirseler bile her yönü ile
AK PARTİYE yarayacak bir gelişme olacaktır , bu zaviyeden olayı ele aldığımızda Baykalın bu tarz yapmacık ve takiye üsüle bile hayat vermesi her şeyin ötesinde büyük gelişme , coğu zaman gizlenerek gizli niyetlerini absorbe eden bir parti bu gün imgeler ile var olmaya kendisini mecbur görüyorsa bu tablo karşısında ya bu imgelere sahip cıkacak yada takiye yaptığı alenen ortaya cıkacak kısacası her daim bize yarıyacak

Konu Hakan Özkan tarafından (11-22-2008 Saat 17:31 ) değiştirilmiştir..
Alt 11-22-2008, 17:48   #5
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
hakan11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Faruk efendi mazlumiyetlerin giderilmesine araç olan nedir siyaset değilmidir. Kısır cekişmelere sebep olundunduğu vakit demokrasi adına gelişmelerin durmasını her dönem maalesef büyük sancılar ile yaşadık , belki mevcut sahiplenme ,ideolojik nüanslardan arınmış bir CHP nin sistemin rahatlaması için başı ceken bir parti olduğu siyasi tarihimizdeki vuku bulan bir çok engelleme ile sabittir. Bu nun için olsa gerek Chp nin ezber bozması ve ezberin arkasında durması siyasi tarihimiz için hatta demokrasi hukuk sistemimiz için bir milad olacaktır. Olaki samimi değil içindeki kalıp sesler buna büyük direnç göstererek baykalı devirseler bile her yönü ile
AK PARTİYE yarayacak bir gelişme olacaktır , bu zaviyeden olayı ele aldığımızda Baykalın bu tarz yapmacık ve takiye üsüle bile hayat vermesi her şeyin ötesinde büyük gelişme , coğu zaman gizlenerek gizli niyetlerini absorbe eden bir parti bu gün imgeler ile var olmaya kendisini mecbur görüyorsa bu tablo karşısında ya bu imgelere sahip cıkacak yada takiye yaptığı alenen ortaya cıkacak kısacası her daim bize yarıyacak

Birader, bu sözleri ilk kez söylemiyor bu adam, sonra yine eski tas eski hamam olacak bilmiyor değiliz. Ne desteği hangi destekten bahsediyorsun??

Adam benim çarşaflım masum diyor diğerleri kabahatli.. Neyine destek olayım ben bunun.. Siyasi çekişme olur da bu zihniyettekilerin ki çekişme falan değildir.. Amaçları başka!
Dağ fare doğurur, yine ben bu adama destek kelimesini ağzıma almam.
Alt 11-22-2008, 17:56   #6
Kullanıcı Adı
Hakan Özkan
Faruk kardeşim Destek deki flü hissi yakalama adına beni anlamanı isterdim , destekten kasıt Baykalın siyasi arenadan silinme stratejsi sen ona sahip cıkar iken onun tüzük ve tek parti döneminde kalma kalıp hisleri onu silecektir zaten ona sahip cıkmanın perde önündeki sahne de bunlar oynuyor sen yinede oynanan oyunun farkında olmama adına bana yükleniyorsun aynı şeyleri farklı şekilde düşünme sanatı da bu olsa gerek sevgiler
Alt 11-22-2008, 18:04   #7
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
hakan11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Faruk kardeşim Destek deki flü hissi yakalama adına beni anlamanı isterdim , destekten kasıt Baykalın siyasi arenadan silinme stratejsi sen ona sahip cıkar iken onun tüzük ve tek parti döneminde kalma kalıp hisleri onu silecektir zaten ona sahip cıkmanın perde önündeki sahne de bunlar oynuyor sen yinede oynanan oyunun farkında olmama adına bana yükleniyorsun aynı şeyleri farklı şekilde düşünme sanatı da bu olsa gerek sevgiler

2 yorumumda da size zerre yüklenme yoktu. Ben bu tabloyu 92 yılında da görmüş okumuşum. Baykal silinmez ite kendimizi avutup dururuz. Yıllar geçer o aynı. Yaptıkları da aynı!
Ben şahsen Melih Gökçek gibi düşünüyorum

Baykalı Allah başımızdan eksik etmesin
Alt 11-22-2008, 18:09   #8
Kullanıcı Adı
Hakan Özkan
Sana hak veriyorum faruk efendi, yalnız şu nokta da size katılmıyorum yapıcı bir muhalefetin varlığı ülkemiz ve ak partimiz adına çok daha verimli hizmetlere gebe bırakırdı ülkemizi , yorumlar için teşekkürler
Alt 11-22-2008, 20:03   #9
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Baykala karşı çıkmaları bir bakıma iyi diğer bakıma kötü.Baykalı zaten chplilerin bir çoğu sevmez.

Chpli gençler baykalın başörtüsü ve çarşaf hakkında iki yüzlü oluşunu dile getirmişler ama hala salakça bir şekilde başörtüsüne va çarşafa karşı çıktıklarını,ortaça karanlığı diye adlandırmalarına devam ediyorlar.

Bunların okuma yazma yok sanırım,tarihten bihaberler.
Tarih bir yana dinden bihaber yaşamları ve bunu dile getirmeleri büyük sorun ülke için.
Alt 11-22-2008, 20:10   #10
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Resimler Harika, Yakışır Hocamıza :D
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
baykal, baykıl, çarşaflı baykal, chp, chp protesto, hoca, iki yüzlü, protestosu, secim

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)