11-25-2008, 11:19 | #1 |
HES İhalesi Trabzonspor'un Oldu !
HES ihalesi bugün
Kulübümüz, bünyesinde yer alan Bordo Mavi Enerji Elektrik Üretim Tic.Ltd.Şti ile talip olduğu Uzungöl Regülatörü ve Hidroelektirk Santrali Projesi’nin ihalesi bugün (Salı) gerçekleştirilecek. Bu amaçla hazırlanan teklif dosyası DSİ Genel Müdürlüğü’ne teslim edilecek. Kapalı zarf usulüyle verilecek teklifin ardından ihaleyi kazanan firma 15 gün içinde açıklanacak.
Konu Üç mevsim tarafından (11-25-2008 Saat 17:10 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-25-2008, 11:34 | #2 |
Bordomavi.net'ten HES'e Büyük Destek
|
|
11-25-2008, 17:04 | #3 |
İlginç Başlık
HES İhalesi Bizim Oldu
Kulübümüzün bünyesinde yer alan Bordo Mavi Enerji Elektrik Üretim Tic.Ltd.Şti. ile talip olduğumuz Uzungöl Regülatörü ve Hidroelektirk Santrali Projesi’nin ihalesi gerçekleştirildi. Buna göre verilen teklif DSİ Genel Müdürlüğü’nce kabul edildi. Sonucun tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyor, katkısı bulanan tüm kurum, kuruluş ve şahıslara teşekkür ediyoruz. Teşekkür HES ihalesi sürecinde emeği geçen başta Bayındırlık ve İskan Bakanı Sayın Faruk Özak olmak üzere, desteklerinden dolayı milletvekillerimize, merkez ve ilçe belediye başkanlarıyla meclis üyelerine, il genel meclisi üyelerine, siyasi parti il ve ilçe teşkilatlarına, sivil toplum örgütlerine, medya mensuplarımıza, olaya gönül veren taraftarlarımıza ve gecesini gündüzüne katarak konunun takipçisi olan İşadamı Sayın Tufan Aydoğan’a teşekkür eder, sonucun tüm camiamıza hayırlı olmasını dileriz. Trabzonspor Resmi Web Sitesi 25.11.2008 |
|
11-25-2008, 17:05 | #4 |
Bu haberi biraz ilginç buldum. Daha sadece teklif verilmişken kulübün böyle ihaleyi kazanmışız diye duyuru yapması ilginç. Etkileme amaçlı olsa gerek.
|
|
11-25-2008, 17:08 | #5 |
Bir Kutlama da "bordomavi net" ten
|
|
11-26-2008, 16:57 | #6 |
Mesele şimdi anlaşıldı. İhaleye Trabzonspor'dan başka teklif veren olmamış. Bordo Mavi propaganda işe yaradı.
|
|
11-27-2008, 12:26 | #7 |
Uzungöl Bordo Mavi Akacak
|
|
11-27-2008, 21:21 | #8 |
Helal Sadri başkana... Artık buradan elde edilecek gelirle İstanbulla rekabetimiz daha kolay olacak. Geleceğimiz aydınlık görünüyor. 12 milyon ytllik gol!
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
bordo mavi enerji, hes projesi, uzungöl regülatörü |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|