AK Gençliğin Buluşma Noktası
Projelerimiz Tüm projelerimizi burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 11-25-2008, 11:23   #1
Kullanıcı Adı
dilemma
Standart cezaevlerine kitap
daha önce böyle bir organizasyon yapıldı mı bilmiyorum ancak naçizane şöyle bir fikrim var. kitap kampanyası. marmara fm de eşref ziya beyin proğramını dinlerken geçen hafta (senai demirci de vardı) oraya gelen mesajlardan cezaevlerindeki hükümlülerin okumak için kitap istediklerini duydum. ama hangi cezaevi not alamadım (aynı anda ders çalışıyordum:utandım. böyle bi kampanya olabilir. kitaplar forum yönetimine gönderilbilir. yahut il il belli kişiler belirlenerek kitaplar o kişilerde toplanarak cezaevlerine ulaştırılabilir.
galiba güzel de olur. Allah kimseleri oralara düşermesin inşallah. amin

dilemma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-25-2008, 11:34   #2
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Çok güzel düşünce kesinlikle yapılması geren bir kampanya bu.Ben Cuma günkü Yönetim Kurulu Toplantımızda bunu dile getireceğim inşaAllah.
Allah kimseyi oralara düşürmesin.Rabbim yardımcıları olsun
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-25-2008, 16:42   #3
Kullanıcı Adı
dilemma
olumlu karar çıkar insallah
dilemma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-25-2008, 16:55   #4
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Bu talep Vakit gazetesinin okur postası sayfasından da çok kez yapılmıştı.. Bugüne kadar hiç öyle bir bağışta yer alamadım.. Forum olarak ciddi biçimde böyle hayra vesile olacaksak, bende varım ..
Sayfalar arasında 'tarih' kelamlarına ihtiyacı vardır her bir ferdin ...
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-25-2008, 20:19   #5
Kullanıcı Adı
Zişân
Aslında hangi cezaevinin talebi olduğu öğrenilmiş olsaydı daha fazla katkıda bulunabilirdim..
Cezaevlerine imkanlar dahilinde kitap alınması için ödenek gönderiliyor,halk eğitim müdürlükleriyle ortak çalışmalar oluyor,sivil toplum örgütlerinin faaliyetlerine imkan sağlanılıyor,kadrolu öğretmenler mevcut,ilköğretim,orta ve yüksek öğretim alanında yürütülen faaliyetler var.
özellikle yüksek güvenlikli cezaevlerinde
(terör ve mafya üyelerinin bulunduğu)mevcut kütüphanelerdeki kitap sayı ve çeşitliliği birçok okulda hatta üniversitede yoktur,günlük gazeteler de alınır..
sizin anlayacağınız birçok garipliğin yaşandığı
ülkemizde masum çocukların tahsil gördüğü okullarda bulunmayan imkanları bu topluma karşı suç işlemiş insanların
barındırıldığı cezaevlerinde bulmak mümkündür.Belki de okullarda bu imkanlar sağlanmış olsa ve sağlıklı bir eğitim yapılabilmiş olsaydı cezaevlerini dolduran bu insanların birçoğu suç işlemeyecekti.
bizden sonrakilere daha sağlıklı ve güvenli bir dünya bırakabilmek için bizde evimizde okumadığımız eskiden kalmış bile olabilir dergi,kitap,faydalı broşür ne varsa biriktirip il veya ilçe kollarında toplatılıp gönderilmesi gayet olumlu bir gelişme olur diye umuyorum
Zişân isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)