AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 11-27-2008, 12:22   #31
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
mehmetakif24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
BBP yandaşı gibi geldi.. olabilirmi
İşçi Partili olmasın, pek tanıdık geldi çünkü söylemler.. ;)
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-27-2008, 18:39   #32
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
O 'sorunlu' bazıları Kürtlerden de korkar şimdi
Allah akıl fikir versin.

Gerici(!) İran uzaya uydu yolluyor bizim dert ettiğimiz şeylere bakın

Rumlar bile aya ayak basar,biz hala başörtüsünü/asker postalını vs. saçmalıkları tartışırız,cahiller olduktan sonra kaçınılmaz bunlar.
Alt 11-28-2008, 13:52   #33
Kullanıcı Adı
tolga_peker
ak parti forum üyeleri ben yeni üye oldum öncelikle hayırlı cumalar ben sitede araştırma yaparken bazı kişilerin banlandığını gördüm biz insanlara demokrasiden bahsederken böyle durumların yaşanması normalmidir lütfen bilgi....
tolga_peker isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-28-2008, 14:05   #34
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
tolga_peker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ak parti forum üyeleri ben yeni üye oldum öncelikle hayırlı cumalar ben sitede araştırma yaparken bazı kişilerin banlandığını gördüm biz insanlara demokrasiden bahsederken böyle durumların yaşanması normalmidir lütfen bilgi....
Şikayetiniz incelemeye alınacaktır. Ak Parti'nin demokratik ve özgürlükçü yapısının forumumuzda egemen olması için hepimiz çaba sarfetmeliyiz.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-28-2008, 14:14   #35
Kullanıcı Adı
tolga_peker
Alıntı:
özgün genç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şikayetiniz incelemeye alınacaktır. Ak Parti'nin demokratik ve özgürlükçü yapısının forumumuzda egemen olması için hepimiz çaba sarfetmeliyiz.
yani demek istiyorumki bu site halka açık bir site çeşitli görüşlerden insanlar sitemize üye oluyor onlarıda saygıyla sevgiyle karşılarsa belki o insanlarda bu işin farkına varabilir diye düşünüyorum ...
Alt 11-28-2008, 14:31   #36
Kullanıcı Adı
Feyza
Alıntı:
yani demek istiyorumki bu site halka açık bir site çeşitli görüşlerden insanlar sitemize üye oluyor onlarıda saygıyla sevgiyle karşılarsa belki o insanlarda bu işin farkına varabilir diye düşünüyorum ...
Tolga bey, konuyu açan ve şuanda banlı olan üyemizin abartmıyayım ama 50 ye yakın üyeliği vardır. Kara liste diye adlandırdığımız listededir. Üyenin amacı, burada farklı olan görüşlerini dile getirmek değildir provakasyon yapmaktır.
Forumda Ak Parti'li değilim diyen ama hala banlanmayan hatta kıdemli olan bir sürü üye vardır, Provakasyon yapmadığı, hakaret etmediği müddetçe kimse banlanmaz, bundan emin olun.

Bu arada hoş geldiniz.
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-28-2008, 14:55   #37
Kullanıcı Adı
tolga_peker
tabiki yinede siz bilirsiniz site yönetimi sizin elinizde....
Alt 11-28-2008, 14:57   #38
Kullanıcı Adı
tolga_peker
Alıntı:
Feyza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tolga bey, konuyu açan ve şuanda banlı olan üyemizin abartmıyayım ama 50 ye yakın üyeliği vardır. Kara liste diye adlandırdığımız listededir. Üyenin amacı, burada farklı olan görüşlerini dile getirmek değildir provakasyon yapmaktır.
Forumda Ak Parti'li değilim diyen ama hala banlanmayan hatta kıdemli olan bir sürü üye vardır, Provakasyon yapmadığı, hakaret etmediği müddetçe kimse banlanmaz, bundan emin olun.

Bu arada hoş geldiniz.
teşekkür ederim feyza inşaallah beni yanlış anlamadınız ....
Alt 11-28-2008, 15:00   #39
Kullanıcı Adı
Feyza
Alıntı:
teşekkür ederim feyza inşaallah beni yanlış anlamadınız ....
Rica ederim. Bana hiç yabancı gelmediniz aslında sanki daha öncedende üyeymişsiniz gibi geldi ama neyse...
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-28-2008, 15:15   #40
Kullanıcı Adı
tolga_peker
Alıntı:
Feyza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Rica ederim. Bana hiç yabancı gelmediniz aslında sanki daha öncedende üyeymişsiniz gibi geldi ama neyse...
pardon anlayamadım kimmiş o daha önce üye olan kişiki

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)