AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 11-28-2008, 01:38   #11
Kullanıcı Adı
Gölge
Alıntı:
Feyza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah beni kahretmesin kalbim temiz işte...
Temiz kalpli Feyza diyelim o zaman sana
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-28-2008, 01:40   #12
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
Alıntı:
Gölge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Temiz kalpli Feyza diyelim o zaman sana
Bazen beni azarlasada iyidir ya.
mehmetakif24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-28-2008, 11:55   #13
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Öncelikle bu yazı için ishakyılmaz'a teşekkür ediyorum. Genel olarak güzel ve anlamlı. Bu bir köşe yazısı mı? Alıntı mı? Size mi Ait?

(Genel konuşuyorum)

Her siyasi, ekonomik veya dini grubun görüşünü o grubun aydınları dile getirmez mi?.. Kürt halkının iyliğini isteyen ve sadece Kürtler tarafından değil toplumun geneli ve bizler tarafından da benimsenen Kürt Kökenli aydınlar, olmayan Kürt Sorununu sizce neden var etmeye çalışsınlar. Başbakan bile "Kürt Sorunu" ifadesiyle durumu izah etmiştir, birkaç yıl önce. Kürt Sorunu tespitini görmezden geldikçe Türklüğümüz mü tatmin oluyor.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-28-2008, 14:25   #14
Kullanıcı Adı
Feyza
Alıntı:
özgün genç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle bu yazı için ishakyılmaz'a teşekkür ediyorum. Genel olarak güzel ve anlamlı. Bu bir köşe yazısı mı? Alıntı mı? Size mi Ait?

(Genel konuşuyorum)

Her siyasi, ekonomik veya dini grubun görüşünü o grubun aydınları dile getirmez mi?.. Kürt halkının iyliğini isteyen ve sadece Kürtler tarafından değil toplumun geneli ve bizler tarafından da benimsenen Kürt Kökenli aydınlar, olmayan Kürt Sorununu sizce neden var etmeye çalışsınlar. Başbakan bile "Kürt Sorunu" ifadesiyle durumu izah etmiştir, birkaç yıl önce. Kürt Sorunu tespitini görmezden geldikçe Türklüğümüz mü tatmin oluyor.
Sorun nerede? Güneydoğuda.
Güneydoğu'da sadece Kürt kökenli vatandaşlarmı yaşıyor? Hayır.
Batı'da bir sorun var mı? Yok.
Batı'da sadece Türk Kökenli vatandaşlarmı yaşıyor? Hayır.

Batı'da yaşayan Kürt kökenli vatandaş her türlü imkanlara sahip, Türk kökenli vatandaşlarla arasında hiç bir ayrımcılık yok. Okula gidiyor, iş kuruyor, meslek ediniyor, Siyasete giriyor, Dilini serbestçe kullanıyor, Günlük gazetesini alıyor, modayı takip ediyor, dernekler üye oluyor, vs vs.

Doğu'daki Türk kökenli vatandaşta Kürt kökenli vatandaşlar ile aynı sorunu yaşıyor. Terör, baskı, Eğitim eksikliği, ekonomik zorluklar, doktor sıkıntısı, kışın uşlaşım zorluğu, işsizlik, fakirlik, göç, günlük gazete okuyamama, sosyal olarak hiç bir faliyette bulunamama, yaşam standartlarının kısıtlı olması vs. vs.

Peki biz bu haldeyken nasıl kalkıpta Doğu halkının Eğitim, terör, Ekonomik, sosyal sorunu var demek yerine Kürt sorunu var diyebiliriz, Etnik bir ayrımcılık olduğunu nasıl iddia edebiliriz? Etnik bir sorun olsaydı Türkiye bir kısmında değilde her yerinde aynı sorun olması gerekmiyormu? Aynı sıkıntıları Türk kökenli vatandaşlarda yaşıyorken sadece Kürt halkını mağdur göstermek şüphe uyandırmıyor mu?

Başbakanımız Kürt sorunu var dedi diye "haaa o söylemişse doğrudur, o herşeyin doğrusunu bilir" demek yanlış bence. Ben Kürt sorunu olduğunu kabul etmiyorum sorun Terör sorunudur, ekonomik sorundur, İşsizlik sorunudur, eğitimsizlik sorunudur. Bu sorunlarla sadece Kürt'ler değil bölgde yaşayan herkes yaşıyor. Birileri psikolojik bir savaş başlatmıştır insanların beynine bu sorunları Kürt sorunu gibi yerleştirmeye çalışıyor. Kürt'ler bile Kürt sorunu olduğunu kabul etmiyor.

Sn. Özgüngenç Kürt sorunu nedir? Günümüzde Kürtler hangi sorunlarla karşılaşıyor?(sadece doğu halkı demiyorum Kürt'ler diyorum genel olarak ele alırsanız sevinirin. ) Kürt sorunu söyleminin içini doldururmusunuz Lütfen?
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-28-2008, 14:35   #15
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Hiçbir fasık benim kürt kardeşlerimin üzerinden ne oyunlar oynayabilir ne de siyasat yapabilir.Bu güzel ülkemizin kalkınmasını ve gelişmesini istemeyen hain güçler,çeşitli senaryolar üreterek vatandaşlarımızı birbirine vurdurup kırdırtmaya çalışmaktadırlar.Bizler islam ve Kur'an ekseninde birleşip kardeş duyguları içerisinde hemhal olup yaşadıktan sonra hiçbir fani aramıza nifak tohumu ekemeyecektir.Sorun felan yok,olmadı da hiçbir zaman.Bizler yeter ki islam ve Kur'an ışığında birbirimizi görmeye çalışalım,başkalarının ışığıyla görmeye değil!!!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-28-2008, 14:38   #16
Kullanıcı Adı
Feyza
Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hiçbir fasık benim kürt kardeşlerimin üzerinden ne oyunlar oynayabilir ne de siyasat yapabilir.Bu güzel ülkemizin kalkınmasını ve gelişmesini istemeyen hain güçler,çeşitli senaryolar üreterek vatandaşlarımızı birbirine vurdurup kırdırtmaya çalışmaktadırlar.Bizler islam ve Kur'an ekseninde birleşip kardeş duyguları içerisinde hemhal olup yaşadıktan sonra hiçbir fani aramıza nifak tohumu ekemeyecektir.Sorun felan yok,olmadı da hiçbir zaman.Bizler yeter ki islam ve Kur'an ışığında birbirimizi görmeye çalışalım,başkalarının ışığıyla görmeye değil!!!
Artı verecem size.
Alt 11-28-2008, 14:40   #17
Kullanıcı Adı
Feyza
Üç kişiye artı vermeden size artı Veremiyorum!. Bu ne ya ben artı verilicek 3 kişiyi nerden bulucam şimdi... Yönetimin bu uygulamasını beğenmiyorum ve protesto ediyorum!
Alt 11-28-2008, 14:52   #18
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Hissiyattınızla birlikte kalp artılarınız daha makbule geçtiği için ben kabul ettim bile.Nezaketiniz için tşkr ederim.
Alt 11-28-2008, 14:56   #19
Kullanıcı Adı
Feyza
Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hissiyattınızla birlikte kalp artılarınız daha makbule geçtiği için ben kabul ettim bile.Nezaketiniz için tşkr ederim.
Rica ederim.

Ama bu sorunun çözülmesi lazım durduk yere haketmediği halde başkalarına artı vermek zorunda bırakılıyoruz.
Neyse konuyu dağıtmayalım...
Alt 11-28-2008, 15:00   #20
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alıntı:
Feyza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Rica ederim.

Ama bu sorunun çözülmesi lazım durduk yere haketmediği halde başkalarına artı vermek zorunda bırakılıyoruz.
Neyse konuyu dağıtmayalım...
Bizim ve bizim yanımızda hisettiklerimizin anlayışlarının sorun çözmek olduğunu düşünerekten,sorunun çözüleceğini temmeni ediyorum.

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
doğu, etnik milliyetçilik, gençliğin sorunları, güneydoğu, istihdam, işsizlik, kürt meselesi

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)