12-19-2008, 15:58 | #1 |
Türkiye'nin tek gururu..İşte rakiplerimiz
Kupada Son 16 Eşleşmeleri De Belli Oldu
Uefa Kupası'nda son 16 eşleşmeleri de belli oldu. Galatasaray son 32 eşleşmesinde Girondins de Bordeaux'u elediği takdirde son 16 takım eşleşmesinde Nec Nijmegen - Hamburg SV eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. Werder Bremen - AC Milan v Olympiakos - Saint-Etienne Aston Villa - CSKA Moskva v Shakthar Donetsk - Tottenham Fiorentina - AFC Ajax v Zenit - Stuttgart Paris Saint-Germain - Wolfsburg v FC Braga - Standard Liege Dinamo Kiev - Valencia v Sampdoria - Metalist Kharkiv Kopenhag - Manchester City v Aalborg - Deportivo La Coruna Olympiakos - Saint-Etienne v Fiorentina - AFC Ajax Nec Nijmegen - Hamburg SV v Bordeaux - Galatasaray
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-19-2008, 16:19 | #2 |
Bordeaux sıkıcı futbol oynuyor. Savunmada önemli hata yapmadıkça ve duran toplara dikkat ettiği sürece o maçta beraberlik garanti olur. Nijmegen'i çıkıp her hâlükarda yenmeli Galatasaray. Aksi sonuç sürpriz olur ve sürprizleri aleyhinde olan takımın böyle kupalarda başarı oranı çok çok düşüktür...
Hamburg-Galatasaray ise grubun en zevkli maçlarından olur.. Benfica maçındaki Galatasaray olursa Hamburg'u da ezer geçer.. |
|
12-19-2008, 16:23 | #3 |
Avrupa liglerinde bütün takımlarımıza canı yürekten başarılar diliyorum.
|
|
12-19-2008, 16:32 | #4 |
Cânı-ı yürek...
Hımmm Bende fenere başarı diliyordum.. Ordan.. |
|
12-19-2008, 16:58 | #5 |
Daha metalist benf maçı bile olmadan içime nic in bize rakip olacağı öyle çok doğmuştuki.
Ben hamburgu değil nici bekliyorum.. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|