![]() |
#41 |
![]() Nasıl yaptınız seoyu sorun neymiş?
|
|
![]() |
![]() |
#42 |
![]() Seo kaldırıldı, tekrar yüklenecek. Teknik ekip ve Genel Başkanımız ilgileniyorlar.
|
|
![]() |
![]() |
#43 |
![]() Zointseomu tekrar kurulacak ?
|
|
![]() |
![]() |
#44 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#45 |
![]() Tartışma olsun istemiyorum arkadaşım, mesajlarımıza dikkat edelim. Peki kardeş sana da, sorunu çözenlere de yürekten Teşekkür Ediyorum
![]() Kadim Sevgiler... Konu yolcu44 tarafından (12-18-2008 Saat 00:50 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#46 |
![]() Çocuklarla muhatap olunmaz zaten Kadim başkan. Yönetim olarak çok ciddi çalışmalarınız var, teknik yön o kadada önemli değil. Bazılarının yapabildiği tek şey html kodlarıyla uğraşmak ama bunu araştıran herkes yapabilir, basit şeyler açıkcası. Ama adam olmayı herkes beceremez, hani bir hikaye vardır padişah olmuştur ama hala adam olamamıştır. ben bu forumun adamlığını kutluyorum. Yönetimden üyelere kadar muhteşem bir forum !
|
|
![]() |
![]() |
#47 |
![]() Forumu sürekli yayında görmek istiyoruz, gerçekten herkes çok seviyor çok şey öğreniyor.
15 yaşındaki çocukların elinde oyuncak olan forumları görünce daha çok seviyorum Ak parti forumumuzu. Yani amaç öğretip, öğrenmek bu yüzden sürekli teknik açıdan bir şeyler yaparak, "teknoloji" diyerek bir şey yaptığını göstermek çocukların yapacağı türden. Önemli olanın gelişim olduğunu unutmamak gerekir. Hırs yapanlar da zwten kendi kendini bitirir. |
|
![]() |
![]() |
#48 |
![]() açılmasına sevindim bir kaç kez girmiştim açılmamıştı...hayırlı olsun hepimiz için...
|
|
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti forum, akp ailesi, akparti, akparti forum yuvası, aradan, bir, kısa, kıskananlar çatlasın, merhaba, sonra, tekrar, yayındayız |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|