12-24-2008, 23:10 | #1 |
Saniye Saniye İnfaz Anı..
Adam öldürme ve kaçakçılık iddiasıyla ölüm cezası verilen iki kişi, halkın gözleri önünde infaz edildi. İnfaz edilme anı dünyadaki önemli haber ajansları tarafından saniyesi saniyesine görüntülendi.
Konu Duygu'Seli~ tarafından (12-25-2008 Saat 00:00 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-24-2008, 23:29 | #2 |
Gökmen Bey başlığınız hiç doğru olmamış, ne olup bittiğini bilmediğimiz bir olay için "İşte Şeriat" deyip kurşuna dizilme görüntülerini eklemeniz yanlış algılara sebep olabilir. Şeriatın ne olduğu bilinmeden, özü kavranmadan böyle cımbızla çekilmiş olaylar üzerinden yorumlanması hiç sıhhatli bir sonuca ulaştırmaz bizi.
Şeriat; genel itibarla dini hükümlerin bütünü demektir. Onun için bu resimlerin üzerine İşte Şeriat başlığı koymanız hiç uygun olmamış. |
|
12-24-2008, 23:32 | #3 |
Laikçi geçinenlerin ekmeğine yağ sürecek bir başlık olmuş. Şeriat bu değil arkadaşlar.. Kimseyi yanlış bilgilendirmemiş olalım.. Özellikle de bu gibi hassas konularda dikkatli olmak lazım..
|
|
12-24-2008, 23:43 | #4 |
Bu PAKİSTAN,da bir aşiretin infazıdır, ben ölümün ALLAH yolunda olanı hariç hepsine karşı bir insanım ve bunu ne şeriatı kötülemek nede desteklemek amacı ile yayınlamadım. Burada olaya bakış açısı çok önemli demekki sen farklı bir açıdan olaya yaklaşmışsın ve belkide başkasıda farklı bir açıdan bakacak yorum için ALLAH senden razı olsun özgün kardeşim.
|
|
12-25-2008, 00:19 | #5 |
keşke görmeseydim
|
|
12-25-2008, 00:28 | #6 |
Etkili bir çözüm ancak yanlış olan bu çözümün birbiri ile tamamen farklı olan islam ve şiddet gibi iki unsurun birbiri ile bağlı gibi fotoğraflanması inandığım İslam Dininde şiddetin yeri olmadığının bilincindeyim
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|