AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !

Stil
Seçenekler

Alt 12-31-2008, 12:26   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Standart Kral'dan bomba açıklama

Kısa süre önce futbola veda eden G.Saray ve Türk futbolunun efsane ismi Hakan Şükür'den çarpıcı açıklamalar...
Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en golcü futbolcusu olarak sahalar veda eden ve "Ben kral değilim" diyecek kadar mütevazi olan Hakan Şükür'den çarpıcı açıklamalar geldi. Hakan Şükür Bugün'den Seda Şimşek'e verdiği röportajda, "Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta teknik direktörülük yapabilirim" dedi.
Milli Takım formasıyla Türkiye'ye, Galatasaray formasıyla taraftarına sayısız mutluluklar yaşatan Hakan Şükür, "Yurt dışında buradaki gibi oynamadım ama başarılı oldum" derken siyasete de açık kapı bırakarak, "Siyaset içinde hangi alanda daha çok hizmet edebileceksen orada olmak isterim" dedi.
Milli Takımlar patronu Fatih Terim hakkında, "Fatih Terim'e kırgınlık yaşadım ama sevgisizlik yaşadığımız güzelliklerin içine sığmaz" diyerek sık sık "Önce alın terim, sonra Fatih Terim" ifadesini kullandığını hatırlattı.
"Başbakan Erdoğan'la halı sahada top koşturduk" diyen Şükür, Belediye Başkanı olduğu dönemde Başbakan Erdoğan'la halı saha maçlarında bir araya geldiklerini söyleyerek, "Sayın Başbakan ilişkilerini mevkiine göre ayarlamıyor. Hiç değişmedi" dedi.
Futbolculuk kariyerinde Beşiktaş'tan bir çok kez teklif aldığını söyleyen Şükür sözlerine şu şekilde devam etti, "Tercih etmemek denilemez, ben hangi duygularla orada oynayacağımdan emin olamadım. Çok cazip, çok büyük rakamlı teklifler gelmesine rağmen hem o takmıların seyircilerinin adına hem de kendi bakış açıma göre bunu uygun görmedim."
Hakan Şükür, "Bir gün Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan teknik direktörlük teklifi gelirse aynı şekilde mi davranırsınız?" sorusu üzerine, "O kariyer ve başarıya ulaştığım taktirde, samimiyetle bunu yapabileceğime inanırlarsa neden olmasın? Oralarda teknik direktörlük yapabilirim" dedi.

Bugun

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)