01-03-2009, 20:49 | #1 |
BU KONU ÇOK KONUŞULACAK...(DÜNYA SİYASETİ)
Değerli Müslüman kardeşlerim;
Bazı kutsal kitaplar değiştirilmiş ve ticari çıkarlara alet edinmiştir.Değişmeyen tek hak Dini İslamiyet ve değişmeyen tek kitap KUR'AN dır.İsrailoğulları çıkarları uğruna kitabı değiştirmiş ve bu bahaneyle TEVRATTA da yazdıklarına göre İsrailin şimdiki topraklarının başından,Fıratın sonuna kadar olan topraklar bizim olacaktır yazıyor.Bu tarifte Türkiyenin KARADENİZ Bölgesine kadar olan kısmı gidiyor.Bi zamanlar FİLİSTİNE yaptıkları gibi,şimdi de Bizim CENNET VATANIMIZDAN toprak satın alıyorlar.Ayrıca TEVRATTA Filistinlilere soykırım yapmaları da emrediliyor.Bu kitabın değiştirildiği buradan da anlaşılıyor.TEK HAK DİNİ İSLAMDIR.ALLAHUEKBER! BUUYRUN KAYNAK:http://www.elestiri.org/tarihteki-il...mdan-gunumuze/ YETERLİ DEĞİLSE ARAŞTIRIN.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-03-2009, 20:50 | #2 |
Bu konuda yapabileceklerimizi lütfen Müslüman kardeşleriniz için yazınız.Plan üretin,proje üretin.Birşeyler yapalım.
|
|
01-03-2009, 20:57 | #3 |
Bu konu kaybolmamalı,bence bu konuyla ilgili site açmalıyız.Haberler bültenlerine duyurmalıyız ve ardından Akpartiforum ekibi olarak büyük bir miting düzenlemeliyiz.
|
|
01-03-2009, 21:09 | #4 |
|
|
01-03-2009, 21:11 | #5 |
|
|
01-03-2009, 21:36 | #6 |
Bu önemli konu için teşekkür ederiz.İnneddine indallahil İSLAM(Allah katında din islamdır)
|
|
01-03-2009, 22:11 | #7 |
İlginiz için teşekkürler kardeşlerim.Vesselam bu konuda Filistinli kardeşlerimiz için ne yapabiliriz?Fikirlerinizi bekliyorum.Ayrıca bu soruyu E posta yoluyla ALLAH RIZASI için tüm msninizdekilere yollayımp,forumda bu başlıkta cevapları bana bildirirseniz sevinirim.Derin bir halk görüşü tahlili yapmaya gayret gösteriyorum.Sizlerin yardımı da olursa çok iyi olacak...
|
|
01-04-2009, 13:33 | #8 |
Haklısın Mustafa,ben bunu yıllarca söylüyorum..Şöyle bir hadis daha var "Dünyanın en alçak yerinde din savaşı çıkacak,bu savaşta her 100 kişiden 99u ölecek" (alçak kelimesi coğrafik anlam taşımaktadır)..en alçak yer neresi? Hepiniz biliyorsunuz..Tevratlarında bahsedilen yerler..Vakit dostluk ilişkileri değildir..Vakit askeri politika olarak "İranlaşma" vaktidir..Nükleer gücünü arttıracaksın,Bir Müslüman ülke olup,,İran gibi teknolojide gelişeceksin..Neden İran bir"aslan gibi" avrupaya amerikaya meydan okurken,biz "pısırık" kalmaktayız.Çünkü askeri gücümüz sözkonusu değil.Teknolojik gelişmişliğimiz söz konusu değil..Ülkemiz daha çok gelişerek;Kendi silahlarını kendisi üretmelidir..Din ile gelişmişliği iki ayrı uç görmeyip,bu iki kavramın birleşmişliğinde bir güç arttırma yapmalıdır..Hala ülkemizin uğraştığı şeyleri görmüyormusun;"anayasa mahkemesi",Chp'nin ülke üzerindeki "hayali" gücü,Neredeyse bir asır olacak Laikliğin kavram tartışması,Türban tartışması vs..Bunlar artık aşılmalıdır.Deyim yerindeyse "atı alan üsküdarı geçmekte".Güç birlikten doğacakken,kendi içimizde kesim kesim ayrışmamız akl-ı selimmidir?
Ülke boyutundan çıkıp,Diğer müslüman ülkelerede bakarsak durumlarının İRan dışında bizden kalır bi yanı yok..Petrolleri var yeraltı kaynakları var,Ama hala bunu kullanamıyorlar,O ülkelerin yönetenleri hala ülkenin zenginliklerini"kendi çıkarları" doğrultusunda kullanmaktalar..Örneğin Kral Abdullah..Bunları gördükçe müslüman birliği çıkış yolu değildir diye düşünüyorum.. Avrupa zamanında ter dökmüş,her alanda gelişmek için...ve bu terlerin karşılığını görmekte.. Ama hiçbirşey için geç değil,İran kaç yıldır gelişiyor ki? bu hale geldi..Gelişme evrelerine ne kadar erken başlarsak lehimize olacaktır.. Bu arada paylaşım için teşekkürler.. |
|
01-04-2009, 13:44 | #9 |
Hatice senin gibi vatan,millet,dinini muhafaza etmek isteyen şahısları bu topraklarda ihtiyaç vardır.İsrailoğullarının değiştirilmiş kitabında nilden,fıratın sonuna kadar alın denmekte ve soykırım yapmaları istenmekte.Fıratın sonu demek,TÜRKİYE nin yarısı demektir.Haçlı Birliği AB ninde İsrailoğullarını savunmasıyla oluşmaya başladı.Elbet birgün kan akacak,çarşı karışacak.Ama kimin kanı akar,onların mı bizim mi ALLAH BİLİR.İranın Nükleer faaliyetlerini durdurdular.Neden,çünkü birgün o nükleer füzenin kendilerine döneceklerini biliyorlar ve Müslümanlara savaş açtıklarında karşılarında güç istemiyorlar.İranında içini karıştırıyorlar.
20 gün sonra OBAMA gelecek.OBAMA sadece iyi gözüken kötü bir gösteriş ambalajıdır.Obama ikiyüzlü bir politika yapacaktır.Müslüman gözüküp,müslümanın kanını akıtacaktır.Elbet birgün bizde onların kanını akıtacağız. 'Bunların kulakları vardır,duymazlar.Gözleri vardır görmezler....' Bu ayetin devamı onlara uygundur. |
|
01-04-2009, 13:52 | #10 |
İnan senin gibilerede ihtiyaç var Mustafa..SEnin gibileri gördükçe yanlız olmadığımı anlayıp en azından tebessüm edebiliyorum,sapkınlık içine düşmüş bu gençlerin arasından senin gibilerinde çıkması gelecek için umut verici..Yanlız benim hesaplarımda savaşın 2030 larda çıkması vardı,altüst oldu bakalım herşeyi Allah bilir..
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
filistin, proje Üret |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|