01-04-2009, 01:11 | #1 |
SAADET PARTİLİ KARDEŞLERİM MEYDANLARA İNMEK İÇİN SAVAŞIN ÇIKMASI ŞART MI...
Evet arkadaşlar aslında bizim bunları tartışmamamız lazım ancak bazı noktaları çok merak ediyorum. Neden saadet partili kardeşlerim başka zaman meydanlarda yoklar. Bakın üsttüne basa basa söylüyorum.Şu an saadetli kardeşlerimi takdir ediyorum.Ancak meydanlarda olmak için illaki bir savaşın mı çıkması lazım. Bakın lütfen kızmayın kardeşlerim kardeşlerim dedim çünkü öyle görüyorum. Bakınız genç arkadaşlarımız internet cafelerde kahvelerde,eğlence mekanlarında bizler bu arkadaşlarımız için neler yapıyoruz. Demek istediğim bizim gençlerimizde yavaş yavaş ölüyor.İllaki bu arkadaşlarımıza sahip çıkmak için savaşın mı çıkması lazım. Neden anlatıyorum bunları çünkü malesef Ak Parti Gençlik Kolları dışında yani ilçelerde ve mahallelerde örgütlenmiş teşkilatlar yok... Keşke saadetli partili kardeşlerim de tamamen ilçesiyle mahallesiyle örgütleşseler... Beraber İstişareler yapsak paylaşsak fikir alışverişi yapsak ancak malesef üzülerek söylüyorum.Ben böyle bir çalışma göremiyorum. Tekrardan söylemek istiyorum.Ben eleştiri yapmak için yazmıyorum bunları Evet israilin yaptığı vahşete seyirci kalmıyacağız tabi ki tekrar söyluyorum ben saadetli kardeşlerimi zaten bu konuda takdir ediyorum. Ancak meydanlara inmek için lütfen sadece savaşların çıkmasını beklemeyelim. İnşallah beni anlamışınızdır.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-04-2009, 01:29 | #2 |
oooo...bayağı haybeden sallamışsın...
yahu nerden biliyosun...teşkilatlanma olmadığını... %2,5 diye dalga geçtiğiiniz o saadet gençlik varya...davadan yılmadan...her mahallede her hafta görev bilinciyle çalışıyorlar...ve her zaman sorumluluklarının bilincinde olmuşlardır... şimdi ben desemki ak gençlikde maneviyat yok..bu ne biçim teşkilatlanma...çalışmalarını hiç beğenmiyorum.. tartışın bakalım olurmu... nasıl böyle bir başlık açarsınız ne haddinize..vede anladığım kadarıyla konunun pekde cahilisiniz.. kızmayın demek abesle iştigal.. öyle yazıyorsunuzki sanki sadece seçim zamanlarında oy avcılığı yapılıyor...diğer zamanlarda köşelerindeler.. milli görüş teşkilat her zaman hizmete devam etmiştir.. agd ve saadet gençlik ..gençleri her daim gözetim altında tutmaya ve bilinçlendirme çabasında olmuştur.. ve bunun en büyük göstergesi..her zaman tarihimize ışık tutan değerli şahsiyetleri anma..ve sosyal duyarlılık gerektiren her konuda hassasiyetini beyan etmiştir... lütfen tartışmak olsun diye.. böyle bir konuyu dilinize pelesenk yapmayın.. |
|
01-04-2009, 01:32 | #3 | |
Alıntı:
|
||
01-04-2009, 01:43 | #4 |
[quote=aşk-ı ilahi;489124]oooo...bayağı haybeden sallamışsın...
yahu nerden biliyosun...teşkilatlanma olmadığını... %2,5 diye dalga geçtiğiiniz o saadet gençlik varya...davadan yılmadan...her mahallede her hafta görev bilinciyle çalışıyorlar...ve her zaman sorumluluklarının bilincinde olmuşlardır... şimdi ben desemki ak gençlikde maneviyat yok..bu ne biçim teşkilatlanma...çalışmalarını hiç beğenmiyorum.. tartışın bakalım olurmu... nasıl böyle bir başlık açarsınız ne haddinize..vede anladığım kadarıyla konunun pekde cahilisiniz.. kızmayın demek abesle iştigal.. öyle yazıyorsunuzki sanki sadece seçim zamanlarında oy avcılığı yapılıyor...diğer zamanlarda köşelerindeler.. milli görüş teşkilat her zaman hizmete devam etmiştir.. agd ve saadet gençlik ..gençleri her daim gözetim altında tutmaya ve bilinçlendirme çabasında olmuştur.. ve bunun en büyük göstergesi..her zaman tarihimize ışık tutan değerli şahsiyetleri anma..ve sosyal duyarlılık gerektiren her konuda hassasiyetini beyan etmiştir... lütfen tartışmak olsun diye.. böyle bir konuyu dilinize pelesenk yapmayın..[/quote Bakınız özellikle belirttim.Amacım tartışma yaratmak değil aynı zamanda bu yazdıklarımın cahillikle bir alakası yok biraz kibar olun lutfen. Uzatmak istemiyorum.Dediğim gibi amacım tartışmak değil. |
|
01-04-2009, 01:51 | #5 | |
Alıntı:
|
||
01-04-2009, 02:03 | #6 |
[quote=mehmetakif24;489128]zaten filistini katleden gençlerimizi internet cafelerde kahvelerde,eğlence mekanlarına dolduran bizim gençlerimizde yavaş yavaş öldüren siyonizm zihniyetidir. Saadet partisi olarak çürük ağacın dallarını yeniden yeşertmekle vakit kaybetmektense yeniden bir fidan dikme uğraşı içerisindeyiz. Yani bu siyonist devletin çöküşünü görmek her milli görüş zihniyetindeki insanın bir idealidir. Ben şundan eminimki İsrail ne zaman biter işte ozaman bu ülke şahlanışa milli birlik ve beraberlikle ulaşacaktır.[/quo
İNŞALLAH KARDEŞİM BENİMDE TEMENNİLERİM BU ŞEKİLDE 3 Çeşit insan vardır 1.görevini yapanlar 2.görevini yapamayanlar 3.görevini yaptıktan sonra fazlasını yapanlar allahu teala bizlere görevimizi yaptıktan sonra fazlasını yapanlardan olmayı nasip eylesin. |
|
01-04-2009, 02:07 | #7 | |
Alıntı:
|
||
01-04-2009, 02:42 | #8 |
|
|
01-04-2009, 20:31 | #9 |
bu konuya varya ben gülerim..
saadet partisi her döneminde maneviyata önem vermesiyle ön plandadır... saadet partisini biraz araştırsan kafadan böyle bir konu açmazdım.... çünkü saadet hem agd hem saadet gençlikle gençleri maneviyata yönlendiren gerek hocaları ve gerek yönetimiyle dikkat çekmiştir.. agd nin sayısını ben bile tam bilmiyorum bildiğim..81 ilde temsilciliğimiz olması vede 900 e yakın agd olması bundan çoktur az değil.... kaldıkı sen hiç bilmezsin.. bilsen böyle yazmazdın.....saadet geçlik nede yoktu sormak isterim sizin görmediğiniz yerler nelerdir.bakalım bizde eksik gördüğünüz yanımız nedir merak ettim... |
|
01-04-2009, 21:22 | #10 |
Saadet partisini hala görmüyorlar yazık..........!
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|