AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 01-12-2009, 23:11   #11
Kullanıcı Adı
Gökmen
Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şimdi kimi kabullenmeyen şahsiyetler hemen saldırıya geçip,en kaba tabirle;bunlar reklam kokan hareketle diye suizanda bulunmadan,ben yazıpı cevap vereyim dedim.Daha doğrusu Sayın Genel Başkanımızın değimi ile diyim bende;siz varın bunun reklam olduğunu düşünün,siz varın yaptığımız kömür v.s yardımlarında reklam olduğunu düşüne dururken,biz işimize bakıyoruz;sizden bir tek ricamız var;gölge etmeyiniz başka ihsan istemez..!

İshak kardeşim bu laf bana sanırım ama benim Başbakanımız R.Tayyip ERDOĞAN hakkındaki düşüncelerimi,de sen gayet iyi biliyorsun senden dileğim daha doğrusu forumdaki her arkadaşlardan dileğim, insanları düşüncenize uymuyorlar ve farklı yorum yapıyorlar diye bu kadar çabuk harcamayın, kişi saygı ve seviyesini yitirmiyor ise şayet. Ben burada kimseye saygısızlık veya seviyesizlik yaptığıma,da inanmıyorum. Bu arada Başbakanımızın ve cumhur başkanımızın bende ayrı bir yeri var...
Gökmen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-13-2009, 12:59   #12
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alıntı:
Gökmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İshak kardeşim bu laf bana sanırım ama benim Başbakanımız R.Tayyip ERDOĞAN hakkındaki düşüncelerimi,de sen gayet iyi biliyorsun senden dileğim daha doğrusu forumdaki her arkadaşlardan dileğim, insanları düşüncenize uymuyorlar ve farklı yorum yapıyorlar diye bu kadar çabuk harcamayın, kişi saygı ve seviyesini yitirmiyor ise şayet. Ben burada kimseye saygısızlık veya seviyesizlik yaptığıma,da inanmıyorum. Bu arada Başbakanımızın ve cumhur başkanımızın bende ayrı bir yeri var...
Gökmen Kardeşim aşkolsun sana diyorum direkt..!Bu kanıya nasıl vardığını açıkçsı anlamış değilim..!Sen Forumun güzide ve nadide kişiliklerindensin,seninle ilgili bir önyargım olmadığı gibi,görüşlerinide iyi biliyorum.Sanırım başka konuyla karıştırdın..
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-13-2009, 13:19   #13
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ama, başlık olmamış aslında
Biz başbakanı böyle çoooookk gördük ki..
Yada bendeki fotoğraflar öyle söyüyor
Umarım yeni konu başlığımız,istediğiniz gibi olmuştur.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-14-2009, 14:14   #14
Kullanıcı Adı
sakün_26
allah bu yola baş koymuş herkesi korusun. bizi bu yolda birleştiren sayın başbakanımızında allah yar ve yardımcısı olsun...
sakün_26 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-14-2009, 16:44   #15
Kullanıcı Adı
Ak_Melek
DURMAK YOK YOLA DEVAM
Ak_Melek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-14-2009, 21:47   #16
Kullanıcı Adı
Yıldırım
DURMAK YOK
HİZMETE MİZMETE
HERŞEYE
DEVAM..
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-14-2009, 23:53   #17
Kullanıcı Adı
Gökmen
Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gökmen Kardeşim aşkolsun sana diyorum direkt..!Bu kanıya nasıl vardığını açıkçsı anlamış değilim..!Sen Forumun güzide ve nadide kişiliklerindensin,seninle ilgili bir önyargım olmadığı gibi,görüşlerinide iyi biliyorum.Sanırım başka konuyla karıştırdın..

Canım kardeşim sen ve yalçın abim,de benim kalbimde güzide ve nadide insanlarsınız, sizlerin yeri benim kalbimde ve beynim,de ayrı bir yer tutmuş durumda ve bunu değiştirmeyede kimsenin gücü yetmez YARATICI,dan başka. Benim bu konuya bu şekilde yaklaşımımın sebebi, AK PARTİ,den SAADET PARTİ,sine geçiş yapan genç arkadaşlar hakkında bir yorumum olmuştu o sebepten dolayı bu yazıyı yazdım, acaba dedim banamı söyledi İSHAK kardeşim bu sözü diye.
Gökmen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-15-2009, 02:07   #18
Kullanıcı Adı
akgençlk
Boşuna yere kendisine milletin adamı denmiyor. Ben başbakanımızın cemaziyelevvelini bilirim. Sadece forumda gördüğüm bişey değil bu.:cool:
akgençlk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-15-2009, 14:54   #19
Kullanıcı Adı
ankara_bjk
helal olsun
ankara_bjk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-14-2009, 12:38   #20
Kullanıcı Adı
aliozgursari26
Millete sevdası olan lider böyle olur "işimiz hizmet, gücümüz millet"...
aliozgursari26 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
böyle, görmediniz, hiç, recep tayyip erdoğan

Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 7 Misafir)