AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !

Stil
Seçenekler

Alt 01-16-2009, 17:16   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Thumbs up Cimbom'a 1.90'lık forvet !

Galatasaray, 'Yeni İbrahimoviç' denilen 18 yaşındaki Sinan Ayrancı'yı alıyor.
Sabah gazetesinin haberine göre, sarı-kırmızılılar, 9 Temmuz 1990 doğumlu olan Sinan Ayrancı'nın transferini bitiriyor.

Kariyerini, futbola başladığı İsveç 2.Ligi'ndeki Brommapojkarna'da sürdüren Sinan için İsveç basınında çıkan "Yeni İbrahimoviç" yorumlarına son dönemde İtalyanlar da katılmıştı. Juventus ve İnter'in de dikkatle takip ettiği genç yıldız adayı için Tuttosport, "İsveç'ten yeni bir Zlatan çıkıyor" diye yazmıştı.

İsmini uluslararası arenada ilk olarak 2005'te Zagrep'te düzenlenen kulüplerarası bir altyapı turnuvasında duyuran Sinan Ayrancı'yı, o sırada Bursaspor da almak istemiş, ama okul sorunu yüzünden bu transfer gerçekleşmemişti.

haber10

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-16-2009, 17:33   #2
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Fotoğrafta ki solda sarı formalı oyuncu da Beşiktaş'tan giden İbrahim Kaş değil mi yahu

Ama ben İbrahimoviç'in kendisini hiç beğenmiyordum ki.. O bencillik ve son vuruşlardaki beceriksizlikle nasıl o kadar ünlü olmuş anlayamıyorum bir türlü..
Hem Galatasaray'da Baros, Karan, Nonda varken ve Yaser gibi bir genç yetenek mevcutken böylesi transfer gereksiz olur bence..

Sanırım menajerlerin oyncuyu gündeme getirme haberidir bu, düşünmüyorum aslının olacağını..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-17-2009, 15:46   #3
Kullanıcı Adı
Cmbmlu
Yonetım Alınmıcak Dıyor Gaztelerde Yazıyor Tessekkur Ettım
Cmbmlu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-24-2009, 02:11   #4
Kullanıcı Adı
redyellow
Spor haberlerinin hele hele transfer haberlerinin yüzde 99 u yalandır.

Türkmedyasının haberlerine çok fazla inanmayın, bu haberde öyle bir haber diye düşünüyorum.

Ne zaman ki basın önünde canlı olarak imza töreni yapılır ancak o zaman inanırım, siz de öyle yapın.

redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)