AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 10-06-2008, 10:43   #141
Kullanıcı Adı
ak kurt
niye afrikan aranızda hiç öz eleştiri yapan yokmu bende öz eleştiri yapıyorum yani senin istediğin hep iyi ve güzel sözlermi söyleyeyim bu biraz yanlış olmazmı bak ben memleketi idare edenlerden hesap sorarım niyemi onlar vekil ben asıl olanım ama hep takiye yapılıyor oldukları gibi değiller tutturmuşlar bir değiştik lafı gidiyorlar herkes yalan söylüyor tabiki ben iktidarın hiç bir şey yapmadığını söylemiyorum tabiki iyi şeyler yaptılar ama bu çoğunlukta iş başına gelen fazla bir parti yok bu böyle olunca daha vazla icraat bekleniyor daha önceki iktidar olan 57.hükümetin yapamadıkları şeyleri söyleye söyleye geldiler hangisini doğru düzgün cözdüler işsizlikmi türbanmı kıbrısmı terörmü hele terör deyince sıfır terör aldılar bügün ise hergün birkaç şehit veriyoruz borclar katmer oldu gelir gider açığı büyüdü dış tiçaret acığı büyüdü türkiyede kutplaşma çoğaldı vs.......bunları ben söylersem kötümü olurum sizin yanınızda
Alt 10-07-2008, 00:31   #142
Kullanıcı Adı
afrikan85
doğru söylüyosun herşey dört dörtlük değil ama sendende güzel bişeyler duymak isteriz
kutuplaşma diyosun bence şuan eskisindan çok daha az kutuplaşma var inş. hiç kalmaz biz hepbirlikte haraket etmediğimiz sürece bu kutuplaşma hep devam edecektir.
türban konusunu meclise getirdiler olanları sende gördün daha neyapacaklar ya konuşulacak çok şey var mesela türban konusun da mhp tam destek vermedi belki öyle olmasaydı şimdi daha güzel olurdu diye düşünüyorum (ben)
afrikan85 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-07-2008, 00:38   #143
Kullanıcı Adı
ak kurt
arkadaş türban meselesi sadece hükümetin işi değil yüm milleti sıkıntısı fakat bu işte ciddiyet eksikliği var sayın başbakan bu meseleyi gitti ispanyadan velevki türban bir siyasi simge olsa ne olur dedi sanki samimiyet yoksunluğu ve şimdi cözmek istemediği gibi bir kanaat oluştu zaten olanlar oldu iptal edldi
Alt 10-07-2008, 00:42   #144
Kullanıcı Adı
afrikan85
evet orada söylediği kelime bayağı ters tepki yaptı isteğim odurki inş. en kısa zamanda türbanlı kardeşlerimiz hem üniversitede hemde kamuda eşit haklara sahip olumaları
ALLAH yardımcımız olsun
afrikan85 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-07-2008, 00:43   #145
Kullanıcı Adı
ak kurt
ama yinede ilerki günlerde olaylar yumuşatılırsa güzel şeylerin olacağına inanıyorum yeterki samimi olunsun bu işlerin coğu koalisyonla olmuyor zaten bazı meseleleri bu yönetim cözemez ise bir daha zor olur gibi geliyor bana allah büyük
Alt 11-22-2008, 01:26   #146
Kullanıcı Adı
erkaan16
nasıl oluyo bu siyaset; ben anlamdım nasıl fakirken fakir kalıyo,zengin dahada zengin oluyo?. anlamadımben fakat yatıyo herzaman siyasette gibi geliyo bana.ha şunu belirteyim; dünya ve yaşamda, en sevmediğim hoşlanmadığım şey;(siyaset ve futbol) nedense istemedende olsa,ikisindede film dönüyo!. kömür meselesi gibi bi çok yanlışlar oluyo olmaması gereken şeyler.ben basit usul vergi ödemeye çabalıyorum, zengine benim param ihracat yapıyo die ona veriliyo. ; yani zengin neden vergi vermiyo?....( başbakanımla yazışmak isterdim ama nerde ulaşmak)...;millet vekilleri ne iş yapar onu merak ediyorum,30 yaşındayım hiç vekil görmedim.on lar maaşlarını hak ediyolarmı?TR yi çözemedim, ya ben çok aptlm yada biyerde yanlışlıklar var..... aydınlatacak arkadaşlara şimdiden tşklr.
erkaan16 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-01-2008, 16:07   #147
Kullanıcı Adı
Erdoganizm53
Karadeniz yolları bence en büyük icraatlardan birisi!Bırakın 2 şerit gidiş gelmeyi 3 şerit gidiş geliş yol yaptırdı bu bence Türkiyenin en büyük karayolu yapımına hizmettir.
Erdoganizm53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-20-2009, 11:48   #148
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
erkaan16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
nasıl oluyo bu siyaset; ben anlamdım nasıl fakirken fakir kalıyo,zengin dahada zengin oluyo?. anlamadımben fakat yatıyo herzaman siyasette gibi geliyo bana.ha şunu belirteyim; dünya ve yaşamda, en sevmediğim hoşlanmadığım şey;(siyaset ve futbol) nedense istemedende olsa,ikisindede film dönüyo!. kömür meselesi gibi bi çok yanlışlar oluyo olmaması gereken şeyler.ben basit usul vergi ödemeye çabalıyorum, zengine benim param ihracat yapıyo die ona veriliyo. ; yani zengin neden vergi vermiyo?....( başbakanımla yazışmak isterdim ama nerde ulaşmak)...;millet vekilleri ne iş yapar onu merak ediyorum,30 yaşındayım hiç vekil görmedim.on lar maaşlarını hak ediyolarmı?TR yi çözemedim, ya ben çok aptlm yada biyerde yanlışlıklar var..... aydınlatacak arkadaşlara şimdiden tşklr.
Al bu adresi AKİM kardeşim istediğin kadar doya doya yaz..
Bu adres de size yardımcı olabilir: [email protected]
Arayan bulur.. Biz yeterki iyi niyetli olalım.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-20-2009, 23:35   #149
Kullanıcı Adı
akgençlk
"CHP'ye rağmen ülke yönetmek."

Bundan daha büyük bir icraat olamaz.
akgençlk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-21-2009, 01:24   #150
Kullanıcı Adı
velasır
ergenekon başta olmak uzere tum çeteleri ortayaç ıkardı
velasır isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
ak, akicraaler, akparti icraat, bir tane, herkes, icraat, icraatlar, icraatları, yazsın

Konuyu Toplam 11 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 11 Misafir)