![]() |
#1 |
![]() THY: Iyi günler, danisma.
Yolcu: Iyi günler, bugün nereden bilet alabiliriz? THY: Sadece Taksim ve havalimani açik bugün. Yolcu: Anladim. Taksim’deki havalimaninin telefonunu alabilir miyim? * * * Yolcu: Istanbul’a son uçak kaçta? THY: Nereden? Yolcu: Buradan. THY: Nereden ariyorsunuz? Yolcu: Sehir içinden. THY: Nereden? Yolcu: Erzurum’dan. * * * Yolcu: Iyi aksamlar hanimefendi. Trabzon-Istanbul arasi ne kadar sürüyor acaba? THY: Bir saniye efendim. Yolcu: Tamam tesekkürler, iyi aksamlar. * * * THY: Ne kadar kalacaksiniz Almanya’da? Yolcu: Neden soruyorsunuz? THY: Ona göre bilet kesecegim, onun için. Yolcu: Ee olsun. Ben uçakta kalmayacagim ki otelde kalacagim. * * * Yolcu: Çocugumla ben uçacagim, ogluma çocuk fiyati istiyorum, ne kadardi? THY: Çocugunuzun 12 yasini asmamasi gerekiyor, kaç yasindaydi? Yolcu: 32 yasinda. * * * THY: Çocugun adini alabilir miyim? Yolcu: Mustafa Ibrahim S... I... Hayvan babasi böyle bir isim vermis. Sanki Arap seyhi ufacik çocuk... Dayisiyim, çok üzülüyorum da çocuga. Affedersin yani hanimefendi. * * * THY: Hangi numarada oturuyorsunuz beyefendi? Yolcu: Sanayi Mahallesi 14 numara. * * * Yolcu: Iyi günler hanimefendi, bir sorum olacakti. THY: Tabii buyurun. Yolcu: THY ticketing bölümünde çalisanlarin maasi ne kadar? * * * Yolcu: Iyi günler, ben Almanya’ya gidecektim. THY: Olur hanimefendi, nereye peki? Yolcu: Havaalanina. * * * THY: Uçak aksam 5’te efendim. Yolcu: Doksan beste mi, çok geç yahu * * * Telefona Ingilizce hat geldigini ekrandan gören personel: THY: Reservation, may I help you? Yolcu: A ben yanlis basmistim. Simdi Ingilizce bastim diye Ingilizce mi konusmam gerekecek? * * * Yolcu: Diyarbakir kaç para? THY: 58 milyon 500 bin, indirim belgeniz varsa 32 milyon. Yolcu: Indirim belgesi kaç para?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Yolcu: Iyi aksamlar hanimefendi. Trabzon-Istanbul arasi ne kadar sürüyor acaba?
THY: Bir saniye efendim. Yolcu: Tamam tesekkürler, iyi aksamlar Yolcu: Iyi aksamlar hanimefendi. Trabzon-Istanbul arasi ne kadar sürüyor acaba? THY: Bir saniye efendim. Yolcu: Tamam tesekkürler, iyi aksamlar :D :D :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|