AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyasi Değerlendirme Hükümet, Muhalefet, Cumhurbaşkanı, YÖK, Danıştay,Ergenekon ve gündemdeki diğer bütün siyasi değerlendirmeleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 02-03-2009, 22:55   #1
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
Standart Oyun
Bu günlerde Akparti Forumda da görüldüğü gibi Numan Kurtulmuş Hakkında bazı suçlamalar ortaya konulmaktadır.
Geçmişte ve bu gün Aydın doğan ve medyasınca bazı oyunlar oynanarak Müslümanları birbirlerine düşürmek için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Bizim bu oyunlarda rol üstlenmemiz oldukça vahim bir durumdur. Bu oyun: Bazı çevreler Numan Kurtulmuşu Aydın doğanla işbirliğiyle suçluyor. Aslında bu çok basit bir oyundur.
Hale hazır Bazı çevreler " Numan kurtulmuş bi laf etsede aşağılasak" gibi beklentiler içerisindedirler.
Peki Numan kurtulmuşu bu suçlara iten sebep ney?
“Bir kriz sonucunda iktidara gelen AKP hükümeti, yine bir kriz neticesinde iktidarını kaybedebilir”
Bu açıkca bir tahmin yürütmedir.
kimse niyet okuma gibi bir ahmaklığa Düşmesin.
Biz Müslümanlar olarak nezaman birliğimizi dünyaya tam anlamda gösterir ve bu adi düzeni yıkarsak o zaman muzaffer oluruz.
yok eğer
şu bunu dedide bu şunu dedide
sadece zaman kaybederiz.
Allah İslam alemine zeval vermesin.

Konu mehmetakif24 tarafından (02-03-2009 Saat 22:57 ) değiştirilmiştir..
mehmetakif24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-03-2009, 22:59   #2
Kullanıcı Adı
islam
Alıntı:
mehmetakif24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu günlerde Akparti Forumda da görüldüğü gibi Numan Kurtulmuş Hakkında bazı suçlamalar ortaya konulmaktadır.
Geçmişte ve bu gün Aydın doğan ve medyasınca bazı oyunlar oynanarak Müslümanları birbirlerine düşürmek için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Bizim bu oyunlarda rol üstlenmemiz oldukça vahim bir durumdur. Bu oyun: Bazı çevreler Numan Kurtulmuşu Aydın doğanla işbirliğiyle suçluyor. Aslında bu çok basit bir oyundur.
Hale hazır Bazı çevreler " Numan kurtulmuş bi laf etsede aşağılasak" gibi beklentiler içerisindedirler.
Peki Numan kurtulmuşu bu suçlara iten sebep ney?
“Bir kriz sonucunda iktidara gelen AKP hükümeti, yine bir kriz neticesinde iktidarını kaybedebilir”
Bu açıkca bir tahmin yürütmedir.
kimse niyet okuma gibi bir ahmaklığa Düşmesin.
Biz Müslümanlar olarak nezaman birliğimizi dünyaya tam anlamda gösterir ve bu adi düzeni yıkarsak o zaman muzaffer oluruz.
yok eğer
sadece zaman kaybederiz.
amin...
Unutulmasın ki; oyun bittiğinde Şahla piyon aynı kaba konur...
islam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-03-2009, 23:25   #3
Kullanıcı Adı
Beritan
amin kardeşim amin...
zaman konuşma zamanı ve tahmin zamanı değildir...zamann icraat zamanıdır...Rabbim hakkkımızda hayırlısını başa getirsin.
çok güzel anlatmışsın...da doğan gurubuyla benim başbakanım bi arada valla komedi.
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-03-2009, 23:42   #4
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
İsrail yardakçısı Doğan Medya Grubunun, AK Parti'yi bölme gayretleri dahilinde Numan Kurtulmuş'a boy boy yer vermesi, Kurtulmuş'u Doğan Grupla işbirliği yapıyor gibi gösterme sebebi olamaz.. Bunu yapan yanlış yapar.

Numan kurtulmuş böyle dedi: "Kriz yerel seçimler sonrası derinleştiği takdirde bunun karşısında durmanın zor olacağını düşünüyorum, Bir kriz sonucu iktidara gelen AKP, yine bir kriz neticesine iktidarını kaybedebilir."

Acemiliğiinden kaynaklanan bu sözlerini yerel seçimler sonrası hatırlatırız ve bakarız AK Parti yıkılıyor mu dimdik ayakta mı !

Bu söz açıkça artniyet üzerine kurulu bir öngörüdür. Numan Kurtulmuş, kendi başarısını bizim başarısızlığımız üzerine inşa etme çabasını bıraksın, kendi yolunda yürüsün.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-03-2009, 23:56   #5
Kullanıcı Adı
islam
Exclamation
Bölenler Bölünmeye Mahkumdur Bu doğanın kanunudur...
Bizim işimizde de beli yolumuzda...
Belli olamayanlar onlar ile birlik yapar...
YApanları gördük ....
Allah bizleri Onlar gibi Rezil ve onlar gibi Vezir Eylemesin..
islam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-04-2009, 00:17   #6
Kullanıcı Adı
halil_han
Alıntı:
yok eğer
sadece zaman kaybederiz.

Şimdi durduk yere Numan Kurtulmuşu ve Saadet Partisini Yüce Dinimizle aynı şeymiş gibi lanse etmenin ne anlamı var. Yanlış anlıyorsam sen kusura bakma, yanlış anlattıysan ben kusura bakmayım. Ama böyle birşey kabul edilemez. Kimse dini tekeline almış gibi konuşamaz.
halil_han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-04-2009, 01:19   #7
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
Alıntı:
halil_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şimdi durduk yere Numan Kurtulmuşu ve Saadet Partisini Yüce Dinimizle aynı şeymiş gibi lanse etmenin ne anlamı var. Yanlış anlıyorsam sen kusura bakma, yanlış anlattıysan ben kusura bakmayım. Ama böyle birşey kabul edilemez. Kimse dini tekeline almış gibi konuşamaz.
Kesinlikle böyle bir düşüncem yoktur. Müslümanlar olarak ülkedeki bütün müslümanlardan bahsetmiştim.
Alt 02-04-2009, 01:23   #8
Kullanıcı Adı
halil_han
Alıntı:
Kesinlikle böyle bir düşüncem yoktur. Müslümanlar olarak ülkedeki bütün müslümanlardan bahsetmiştim.
Kusura bakma yazının gelişinden öyle bir sonuç çıkıyordu. Belirttiğin iyi oldu.
halil_han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-04-2009, 01:29   #9
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
Alıntı:
özgün genç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İsrail yardakçısı Doğan Medya Grubunun, AK Parti'yi bölme gayretleri dahilinde Numan Kurtulmuş'a boy boy yer vermesi, Kurtulmuş'u Doğan Grupla işbirliği yapıyor gibi gösterme sebebi olamaz.. Bunu yapan yanlış yapar.

Numan kurtulmuş böyle dedi: "Kriz yerel seçimler sonrası derinleştiği takdirde bunun karşısında durmanın zor olacağını düşünüyorum, Bir kriz sonucu iktidara gelen AKP, yine bir kriz neticesine iktidarını kaybedebilir."

Acemiliğiinden kaynaklanan bu sözlerini yerel seçimler sonrası hatırlatırız ve bakarız AK Parti yıkılıyor mu dimdik ayakta mı !

Bu söz açıkça artniyet üzerine kurulu bir öngörüdür. Numan Kurtulmuş, kendi başarısını bizim başarısızlığımız üzerine inşa etme çabasını bıraksın, kendi yolunda yürüsün.
Özgün kardeşim
Sayın Numan kurtulmuş müneccim değildir. Siz Numan beyin Bu ülkede kriz istediğinimi iddia ediyorsunuz.
Art niyetli demenize üzüldüm. Ak Parti yıkılıyormu dimdik ayaktamı tabiki buna yine halk karar verecektir. Halkın kararına saygılıyız.
Ama suizan yapmanız hiç hoş değil.
Bence hükümeti uyarmıştır. krizle geldiniz krizle gidebilirsiniz. Dikkat edin diyerek.
Alt 02-04-2009, 08:16   #10
Kullanıcı Adı
Beritan
Alıntı:
Özgün kardeşim
Sayın Numan kurtulmuş müneccim değildir. Siz Numan beyin Bu ülkede kriz istediğinimi iddia ediyorsunuz.
Art niyetli demenize üzüldüm. Ak Parti yıkılıyormu dimdik ayaktamı tabiki buna yine halk karar verecektir. Halkın kararına saygılıyız.
Ama suizan yapmanız hiç hoş değil.
Bence hükümeti uyarmıştır. krizle geldiniz krizle gidebilirsiniz. Dikkat edin diyerek.
numan kurtulmuşun okadar konuşmasını dinledim...Ak partiye söz atmasını çok istiyyen spikerlere bile gayet mulayim cevap vermiştir..
Numan Kurtulmuşun hoşuma giden bi yönüde budur....eğer bunu dediyseki demiştir...bunda hiç bir art niyet yoktur...
bu seçimlerde ak parti çok oy alablir bu gayet normal fakat...ben geçen seçimde saadetn az oy alacağını bile bile ona verdim....herkes oyunu verir gerisini Allaha bırakır...bence sizde öyle yapın gereksiz yere birbirinizi kırmayın;)
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)