![]() |
#1 |
![]() BAŞBAKAN ERDOĞAN'A DEMEDİĞİNİ BIRAKMADI ![]() Başbakan Erdoğan'a küfürlü tehdit Başbakan Erdoğan'ın İsrail'e tavrı, Ergenekon Terör Örgütü yöneticiliğinden tutuksuz yargılanan İlhan Selçuk'un gözünü döndürdü. İlhan Selçuk'un Cumhuriyet Gazetesi'ndeki yazısının ilgili bölümü: Türkiye PKK terörüne karşı mı?.. Hem de nasıl... Teröre karşı olmak, hem insanlık borcu, hem uygarlık gereği hem de Cumhuriyetimizin varoluşunu savunmak anlamıyla birebir örtüşüyor değil mi... * Peki, Türkiye’de teröre karşı gibi görünen AKP hükümeti, İsrail-Filistin coğrafyasında neden terörün yanında yer alıyor?.. RTE Türkiye’de teröriste karşı.. İsrail’de teröristten yana... Gel de kafayı yeme... * PKK’ye karşı olup da dünya âlemin, terörist olduğunda birleştiği Hamas’ın yanında olmak, kim bilir, belki de çok yüksek bir politikadır... Hem dış politikadır.. Hem iç politikadır.. Al birini vur ötekine, dağıt zıvanayı, parçala şirazeyi; çok uzak olmayan bir gelecekte ananı alıp da nereye gideceğini şaşırırsan aklın başına gelir, ama, iş işten geçmiş olur... samanyoluhaber
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() küfür etmek aciz insanların işidir, kelime arşivi yetmeyen sığ bünyelerin kullanacağı kelimelerdir. kendini kelimeler ile ifade edemeyen insanın, son çırpınışları küfürdür.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() PKK nasıl bir terör örgütü ise ve nasıl şimdiye kadar kürtlüğün arkasına sığındı ise, ergenekon örgütüde bir terör örgütüdür ve laiklik ile cumhuriyet,ciliğin arkasına sığınmıştır. Şu anda bu örgütün yandaşları ise laiklik ve cumhuriyet,ciliği kullanmaya hala devam etmektedir...Mehmetakif kardeşimin,de dediği gibi küfür aciz ve kendini ifade edemeyen insanların sarıldığı dipsiz bir kuyudur...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bu adamdan başka sözler beklemiyordum zaten. Değerlerimiz örtüşmüyor arkadaş, bu ülkede senin gibi düşünen kaç kişi var da bu kadar emin konuşabiliyorsun ki?..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bu 70'lik cahile sormak gerek?israil'le pkk'yı nasıl örnek gösterebiliyo.bir kere pkk var olan bir devleti bölme parçalama amaçlı organizasyondur:paat:.filistin'e bakalım;orayı bölmek isteyen ve bölen, işgal eden israil denen sanal devlettir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() yazık bu adama birde Türkiye Cumhuriyeti içinde aydın deniyor..bu islama düşmanlığın ölçüsünün bu kadar büyük olabileceğini tahmin etmiyordum ben..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bi kere bi çok büyük bi yanlış anlama war HAMAS terörist deil. halkın yüzde 60 güvenoyunu alan filistin lideri ve kendileri haklı olarak ülkelerini savunuyorlar. Hamasın sağlık sorumlusu israilin kendilerine anbargo koyduğunu ve halkın aç olduğunu hatta açlıktan ölümlerin olduğunu söylüyor. ve çk doğru bişi söylüyor açlıktan ölüceğime onurlu bir şekilde savaşarak ölürüm şehit olurum daha iyi dior. bnce hamasın bu savnması davalarında ne kadar haklı olduklarını gösteriyor. ve bize de onlara terörist diyerek küçültmek deil onların yanında olmak düşüyor
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() yav bu adamı ve sevmem. Darbe şakşakçısı sözde aydının tekidir. Lakin konunun başlığında KÜFÜRLÜ TEHDİT yazıyor. Ben küfür göremedim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Ahmak herif kendisininde bir 'terör örgütü yöneticisi' suçundan yargılandığını unutmuş olsa gerek..
HAMAS'a terörist diyor bide... Senin HAMAS'ı gördüğün derecede PKK'yı terörist görmediğini iyi biliyoruz efendi.. HAMAS bir milli iradedir, sen anlamazsın bunlardan tabi. Ama PKK senin 'zanlı'sı olduğun ÖRGÜTün bir alt kademesidir! Bunu da iyi biliyoruz.. Yani sen PKKnın AĞABEYİsin. Yani bu demek oluyor ki; çıkmış elinde kalemli bir TERÖRİST, halkın iradesi bir oluşuma 'terörist' diyor, yine halkın iradesi bir başbakana 'terörist ayrımcısı' diyor ama BEN DE SENİN AMERİKA İŞLERİNİ FELAN NE KADAR EŞLEŞTİRSEM DE İSRAİL'İN UŞAĞIYIM! diyemiyor.. Demesin zaten.. O 'irade'sini görmemezlikten geldiği 'millet' görüyor ya yeter... Artık onlara ileri bi vakitte demir parmaklıklar arkasından el sallar mahzun bir ifadeyle.. Terör Örgütü mensubu(TERÖRİST) edasıyla! ... Konu FarukARSLAN. tarafından (02-06-2009 Saat 03:35 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Bu hem tehdit hem küfürdür. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |