AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !

Stil
Seçenekler

Alt 02-09-2009, 02:39   #11
Kullanıcı Adı
Gölge
Alıntı:
özgün genç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya herşey bir yana Galatasaray'ı dün akşam mağlubiyetten Hakem kurtardı diyebiliriz.

nasıl sinirleniyo var ya

Peki o zaman, normal bir kafa çarpışmasını sanki kendisine kasti yapılmış bir hareket gibi niteleyip, elindeki kanı hakemin formasına süren Baros'a ne demeli.. Tamam Lincoln'ün atılması yanlıştı ama Lincoln atılmasa hakem o Baros'u atardı..
Lincoln atılmamalıydı bizim için lincoln baros'tan daha önemli bir futbolcu takımın dinamosudur baros'un hareketi zaten kırmızı karttı dediğim gibi maç en başta katletildi ben bunu anlatmaya çalışıyorum ve kayserispor lehine de vermiş olduğu haksız kararları vardı o hakem denen şahsiyetin skibbe'de bundan bahsediyor zaten tıpkı cüney-it çakır'ın istanbul belediye fener maçını katletmesi gibi hakem maçı katletti ben iki taraf adına konuşuyorum senin gibi tek taraflı değilim ben burda bu tartışmayı noktalıyorum hakemler sizinde canınızı yaktığında haksız kararlar verdiğinde görüşmek üzere
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-09-2009, 03:02   #12
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Yo tek taraflı bakmamak lazım haklısın, fanatiklik akla ziyan.

Tamam baştan başlayalım Lincoln'ün ilk hareketi sarı karttı, ikinci hareket bize ilk bakışta sarı kartlık gibi göründü ama aslında sarı kart gerekmezmiş... Maçı izlemediğim için bu kadarını biliyorum. Galatasaray aleyhine başka haksız bir karar verildi mi bilmiyorum....

Dün akşamki maçta fazlasıyla net hata vardı. Bir tanesi Galatasaray aleyhineydi, diğerleri (biri faul biri el) verilmeyen 2 penaltı ve Baros'un atılmaması Galatasaray lehineydi. Ama Galatasaraylılar o pozisyon kırmızı kartla sonuçlandığı için oraya odaklanarak aslında hakemin Cimbomu mağlubiyetten nasıl çevirdiğini göremiyorlar.

Galatasaraylılar, keşke Lincoln atılmasa ve hakem de Kayserinin 2 penaltısını vererek Baros'u atsaydı diyebiliyorsa mesele yok.

Aslında ben maçları böyle didik didik etmeyi sevmem. Maçları öyle hallaç pamuğu gibi dağıtmak hiç sıhhatli bir sonuca ulaştırmaz bizi. Futbol seri oyundur, bir anda olur biter, hakemlerin yanlış yapma hakkı vardır. Hataları net olmasın bu yeter.

Biz Federasyona kızdığımız zaman durum daha farklıydı. Bursa ile oynayacağız maça bir iki gün kala Bursa'nın golcüsü Sercan'ın 2 maçlık cezası 1 maça indirildi bize karşı oynadı ve galibiyet golünü (ofsaytten) attı. Bizi sinirlendiren biraz da saha dışı bir olaydı...

Haksızlıklara nerede ve kime karşı olursa olsun hep beraber karşı çıkmalıyız.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-09-2009, 14:17   #13
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Ben ne maçı nede maç hakkındaki yorumları izleyemedim..Sadece dünkü gazeteleri gördüm bu konu hakkında VE BUGÜNE KADAR HİÇBİR ZAMAN BİR HAKEM VE YÖNETTİĞİ MAÇ HAKKINDA BÖYLE YAZILDIĞINI GÖRMEDİM ÇOK SİNİRLENDİM ! BUNLARI BOŞUNA YAZMADILAR !!!

ARTI BUNUN DAHA ÖNCESİDE VAR ! GALATASARAYIN 12 HAFTADA 7 PENALTISI VERİLMEDİ !!! ---> http://spor.ekolay.net/Haber.asp?PID...HaberID=577496

Doğru karar neyse HERKESE ONU VERSİNLER ! Biz bu ligde elle gol atanlar hakemi aldatmaya yönelik bir maçta sayısız hareket görüyoruz ! Ancak bunlar neden yakalanmıyor Galatasarayın penaltıları neden verilmedi neden galatasaraya karşı hep bir hakem terörü esiyor ne zaman izlesem görüyorum
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-09-2009, 18:30   #14
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
OOOoo orada duracağız işte..

Gazete füze olmuş uçmuş. İki skandal sarı kart diyor. Bakın bakalım bu pozisyon penaltı mı yoksa hakemi aldatmaktan sarı kart mı yoksa "skandal sarı kart" mı. Hangi gazete bu ya, bu ne pervasızlık ya..

Doğruya doğru arkadaş, bir yere kadar kimse uçmasın !

Buyur Hipermuhafazakar

Lincoln'ün sağ ayağını Kayseriliye nasıl taktığına dikkat edelim bu harekete sarı kart vermek ne zamandan beri skandal oluyor ! Nasıl uzanıyor yere herkes görsün..

Bu resimin bir kare ilerisinde o sarıkırmızı el topu itekliyor

Yan hakem Hoca penaltı diyor orta hakem boşver devam edelim diyor !

Selçuk Dereli'nin Galatasaray aleyhine tek hatası Linclon'un atıldığı 2.sarı karttı.

Selçuk Dereli'nin Kayserispor aleyhine hataları ise; Baros'un kanlı elini hakemin formasına sürmesi sonucu atılmaması, verilmeyen 2 penaltı...

Bunları göreceğiz hipermuhafazakar öyle tek taraflı propaganda yok...

O en alttaki 4-2 biten Gs-Es Es maçında Milan Baros topu açıkça eliyle alarak gidip gol atmıştı, bunu da eklersek daha açıklayıcı oluruz.
Alt 02-09-2009, 18:36   #15
Kullanıcı Adı
themither!
ya özgün genç sn ne kadar sinir bi adamsın ya..bak kardeşim fb li rıdvan dilmen bile lincoln ün pozisyona penaltı dedi..snle tartışmak istemiorum...senin seviyene inemem..:S..sna alttaki yazıyı oku diorum başqa da bişey demiorumm..:S

08.02.2009 15:08
GALATASARAY TÜRKİYE`DİR

Dün gece Ali Sami Yen Stadı’nda futbolun dışında çirkin bir oyunun bir perdesi daha sergilenmiştir. Neye hizmet ettiği belirsiz, neyi amaçladığı ise gün gibi aşikâr bir zihniyet, bilinçli şekilde 90 dakika boyunca adeta emek hırsızlığı yapmıştır. Galatasaray-Kayserispor maçının hakemi Selçuk Dereli bir futbol karşılaşması yönetmemiştir, yazılan senaryoyu başarılı şekilde uygulamıştır. Gösterdiği davranışların ve verdiği kararların başka bir açıklaması da yoktur. Karşılaşma boyunca oyunun önüne çıkan akıl almaz hataları ve yönetimiyle futbolcularımızı ve taraftarımızı tahrik etmiş, belki de diyet ödeme uğruna bir takımın kaderi ile oynama hakkını kendinde görmüştür. Takımımızı anlamsız ve tartışılan kararlarla eksik bırakmış, taraftarı provoke ederek tahriklere yol açmış, adeta takımımızın üzerine oynayıp tek kelimeyle bir sindirme operasyonunu sahne sahne uygulamaya koymuştur. Selçuk Dereli’nin komedi yönetimi bardağı taşıran son damla olmuştur.

Şimdi futbol tarihine karanlık bir gece olarak asılan bu 90 dakikanın ardından beyaz sayfa söylemleriyle yola çıkıp basiretsiz görünümleriyle güvenilir olmaktan uzak kalanlara sesleniyoruz:

1) Galatasaray’ın olgun duruşunun katkılarıyla filizlenen ve yükselen futbol barışı, ne yazık ki Galatasaray’ın aleyhine kullanılarak bugünlere gelinmiştir. Galatasaray’ın Türk futbolundaki kaosu önlemeye yönelik çabası ve birleştirici unsur olma adına gösterdiği anlayış, kendi aleyhine haksızlıklara yol açacak kadar deformasyona uğratılmıştır. "Galatasaray nasılsa bizi destekliyor" diye düşünüp Galatasaray’ın üzerine oyunlar oynamaya kalkışmak, bu büyük camianın gücünü hafife almaktır.

2) Futbolcularımız ve yöneticilerimiz haksız yere ve komik gerekçelerle cezalandırılırken hataları yapanların yanlışları yanlarına kâr kaldığı gibi, asıl ceza görmesi gerekenler ise Galatasaray’a karşı hata yapmanın bedelini ödüllendirilerek almaya başlamışlardır.

3) Hakemlerin takımımız futbolcularına yapılan sertliklere gösterdiği tolerans ve yaklaşım, basit-ucuz ve kolay kart cezaları uygulaması, takımın futbolunu sindirmeye yönelik çalınan düdükler, tribünlerin provokasyonuna yol açan yönetimler ve bunun neticesinde ortaya çıkan komik cezalar artık tahammül sınırlarını zorlamaktadır.

4) Unutulmasın ki Turkcell Süper Lig’de Galatasaray, 2007-08 sezonunda en az kart gören takımlardan biri olmuştur. Kulübümüzün ve futbolcularımızın spor ahlâkı, anlayışı ve duruşu hiçbir şekilde değişmemiştir. Hal böyleyken şimdi soruyoruz: “Ne değişmiştir ki bu ucuz kartlar havada uçuşmaktadır?” Kartlarda ve faullerde görülen çifte standart, bazı futbolcularımızı pasifize etmek için gösterilen çabalar arkalarında hep soru işaretleri bırakmaktadır.

5) Son Kayserispor maçında, bir önceki hafta Sivas’ta bedava gösterildiği herkesçe malum kırmızı kart, Eskişehirspor maçında ofsayttan yenilen, Kadıköy’de atılan ama iptal edilen goller ve daha bir çok örneklerle çoğaltabileceğimiz kasıtlı olmadığına inanmak istediğimiz ama inancımızı ve sabrımızı zorlayan pozisyonlar. Biz sadece Galatasaray’ın değil, tüm maçların mercek altına alınmasını ve incelenmesini istiyoruz. Bakın, araştırın, anti futbola prim tanımayın. Bakın, araştırın, çifte standardınızı siz de yakalayın.

6) Yine unutulmaması gereken bir nokta ise Galatasaray’ın Avrupa çapında yıldızlara sahip ve milli takımlara en çok futbolcu veren kulüp olmasıdır. Yerli ve yabancı birçok önemli ismin yer aldığı takımımız aynı zamanda darbeye yönelik sakatlıklardan da aşırı derecede etkilenmektedir. Galatasaray futbol takımı bünyesinde 22 milli futbolcuyu barındıran bir yapıya sahiptir. Ayrıca bunların içinde 5 ayrı milli takım kaptanı mevcuttur. Böylesine uluslararası hüviyetteki bir takıma karşı kimse takıntısını, nefretini, kompleksini Galatasaray’ın üzerinden gidermeye çalışamaz. Kimse yazılan senaryoları Galatasaray’ın üzerinde uygulayamaz. Galatasaraylı futbolcuların sahadaki duruşlarını kimse bozamaz, taraftarı provoke edemez, sahasını kapatmaya çalışamaz. Bir çok milli zaferi birlikte yaşadığımız bu çocuklarımızın, kendi değerlerimizin basit oyunlarla heba edilmesine göz yumamayız.

7) Gerçekçi hiçbir icraat, proje ve hamle atağına kalkışmayan, somut bir faaliyet girişiminde bulunmayan, futbol oynanması mümkün olmayan sahalara seyirci kalan ve bu nedenle futbolcuların sakatlanmalarına yol açanlar sadece ikili ilişkilere dayalı düzenlerinde Galatasaray gerçeğini göz ardı edemezler.

Türkiye Futbol Federasyonu yönetimine, fair-play adına attığımız her adımın, uzattığımız her zeytin dalının geri dönüşü bizi hem şaşırtmakta hem de yaralamaktadır. Galatasaray camiasının “fair-play”den anladığı dürüst oyun ve etik davranıştır. Biz herkese eşit davranılan bir yönetim anlayışını destekleyeceğimizi her platformda belirten bir camianın ve duruşun temsilcileriyiz. Biz lekesiz, saf ve adil bir futbol anlayışı istiyoruz.

Ancak tahammül sınırlarını aşan yaklaşımlar, sergilenen vurdumduymaz tavırlar ve Galatasaray maçlarında yaşanan akıl almaz hatalar bizi sessizliğimizi bozmak zorunda bırakmıştır. Ne yazık ki yola çıkarken beyaz sayfa, dürüst futbol, şeffaflık anlayışı sloganlarını şiar edinenler kendilerinin de sonunu kestiremedikleri bir yöne sapmıştır. Bu şekilde gittiği sürece Türkiye Futbol Federasyonu’na ve kurullarına olan desteğimizi geri çekeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Uzun süren sabırlı bir dönemin ardından bugün geldiğimiz noktada bu federasyon ve kurullarının Türk futbolunu yönetecek kapasitede olmadığına kanaat getirmiş bulunuyoruz.

Galatasaray’ın desteği olmadan federasyonunun futbol barışını, sportif başarıyı ve sektörel gelişimini nasıl sağlayacağını biz de merak ediyoruz.

Galatasaray her zaman futbol barışının yanında olmuş bir kulüptür ve olmaya da devam edecektir. Ancak Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu ve kurulları sadece kuralları sağduyulu ve dürüstçe uyguladığı sürece.

Hiçbir zaman unutulmasın ki sessizliğimiz acizliğimizden değil efendiliğimizdendir. Federasyon ve onun kurullarına desteğimizi ve güvenimizi gözden geçirmek zorunda kaldığımız şu günlerde kimsenin kuşkusu olmasın ki Galatasaray camiası ve taraftarı haksızlığa karşı her türlü tepkisini demokratik platfomlarda gösterecektir. Etik futbol anlayışımızda kurallara bağlılık, rakibe saygı, haksız avantajdan kaçınma ilkelerinin herkese eşit bir biçimde uygulanması dışında hiç bir beklentimiz yoktur.

MHK’yı kimin yönettiğini bilmiyoruz.
Gözlemciler ve temsilciler kurulunu ve diğer kurulları kimin yönettiğini bilmiyoruz.
Ama artık kimin yönetmediğini de biliyoruz.

GALATASARAY ASLA SAHİPSİZ DEĞİLDİR…
UNUTULMASIN Kİ GALATASARAY TÜRKİYE’DİR…

GALATASARAY SPOR KULÜBÜ
YÖNETİM KURULU
themither! isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-09-2009, 18:50   #16
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Peki o zaman ben buraya o pozisyonun video adresini koyuyorum. Haydi bakalım hep beraber izleyelim. Bakalım penaltı mı yoksa hakem mi aldatılmış ?

Akıllarda birşey kalmasın, önce tüm açılardan sonra en net açıdan izleyelim bakalım...

Lincoln'ün Sarı Kart Gördüğü İlk Pozisyonu Dikkatle İzleyelim Baklım Penaltı mı Sarı Kart mı? TIKLATIN
Alt 02-09-2009, 21:00   #17
Kullanıcı Adı
themither!
merak etme sn..bn satenn izledim de konuşuyorum deminden beri..penaltı işte !!
themither! isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-10-2009, 15:47   #18
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
bence hiçbirşey yok o pozisyonda kalk deyip devam ettirmeliydi ama o gizli vazifesini yaptı bana göre.. sen özgün genç neden diğer koyduğum linke birşey demiyorsun 12 maçtan 7 penaltımız verilmedi bizim ! her maçta oluyor dokunur dokunmaz yere uçanlar düşenler en çok fener yapıyor bunu..ne zaman hani sarı kartla cezalandırıldı bunlar ?? Galatasaraya gelince hemen veriyorlar kartı sayısız hakkı yeniyor her maçta..

o gazeteleri yazanlarında futbol bilgisi var en az senin kadar..bütün gazeteler maçı katlettiğini yazdı ama sizin işinize gelmez onları görmek

Galatasaraylılara yapılanları görme. Başka takımların yaptıkları yanlarına kar kalsın aynısını Glaatasaray yapınca ağır ceza kesiyorlar..Görüyoruz susuyoruz görüyoruz susuyoruz bu hakemlerin ALlah belasını versin emek hırsızları satılmışlar..Yabancı hakem getirilsin bu ülkeye
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)