02-09-2009, 14:45 | #11 | |
Alıntı:
Arkanda %47 var diye böbürlenme Şimdi Ne Menderes Var Aziz Şehit, Nede Özal Tarih hepsini Yazdı fakat şuan hiç biri yok o yüzden bekliyoruz Ve Rahman'a Dua Ediyoruz... |
||
02-10-2009, 13:47 | #12 |
feterabbasu inna meakum muterabbisun...
|
|
02-11-2009, 20:17 | #13 |
Daha fazla söze ne hacet İshak kardeşim cevabı verdi.Ak partiden ayrılanların yolu açık olsun.30 mart'ı bekliyoruz.
|
|
02-11-2009, 22:56 | #14 | |
Alıntı:
evet şu anda ne rahmetli menderes nede özal var fakat şu an onların çizgisinde yürüyen adam gibi adam recep tayyip erdoğan var.. |
||
02-11-2009, 23:08 | #15 |
burada yazı yazan saadetli kardeşlere üzülüyorum gerçekten sizi çok seviyorum hepinizi burada görmek çok güzel her gün gelin her saat belki öğreneceklerniz vardır bizm kapımız her keze açıktır DURMAK YOK YOLA DEVAM
HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN |
|
02-11-2009, 23:10 | #16 | |
Alıntı:
SİZ YENİSİNİZ GALİBA !!! |
||
02-12-2009, 14:17 | #17 |
o kadar millet vekili o kadar belediye başkanı adayımız var ki çok şükür diğer partiler aday bulamazken bizde kıyamet tabiki makam mevki güzel ve o makamlara talip olanlarında hepsini birden aday gösteremiyeceğimize göre başka partiye geçerler bu birazda ihtiras koltuk sevdası::::)))))
|
|
02-12-2009, 17:21 | #18 | |
Alıntı:
Kör çıban neşterin altında nasıl patlarsa, Hep ağızlar deşilip, kimde ne cevher varsa, Saçıyor ortaya, ister temiz, ister kirli; Diyor; Mehmet Akif Ersoy...Kalmıyor kimseciğin muzmeri artık gizli. Konu Üç mevsim tarafından (02-14-2009 Saat 05:36 ) değiştirilmiştir.. |
||
02-14-2009, 00:18 | #19 |
Bir an yorum yazmadan önce "yorum yok" yazmak geldi içimden ama Başarılar da dilemek istiyorum... Hayırlı olsun... ama şunu unutmayalım. Akparti, Saadet partisinden farklı bir yapılanma içinde diğer üyelerimizi bilmem ama şahsen ben AKparti olmasa ya da siyasi oluşumu Saadet partisine kayar ise partiye desteğimi çekmeye hazırım. Nasıl aşırı sol kesimi aşırı milliyetçi kesimi eleştiriyorsam. Saadeti de eleştiririm, Erbakanı da Numan Kurtulmuş'u da Akparti'den SP'ye geçenleri de Saadet Partisi'nin seçimler zamanınında mitinglerinde AKparti'yi hedef alan konuşmalarını unutmuyoruz... Bizleri nasıl eleştirdiklerini ben nasıl olur da desteklerim... Milli GÖrüş bitmiştir artık zaten AKparti'de Miili Görüş'ü Saadet'i Erbakan'ı karşısına alarak kuruldu Ne Fazilet'in bir devamı ne de Saadet'in yanında yer alan destekleyicisi... AKparti faklı bir yapılanama... Erbakan'ın deyimiyle biz arka bahçeden kaçan amerikan uşaklarıyız... bana bu lafi diyen bir partiye sadece başarılar dilerim ve sandığa gömmesini bilirim...
|
|
02-14-2009, 00:21 | #20 | |
Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|