02-18-2009, 19:07 | #21 | |
Alıntı:
Bne MHPlisin demedim MHPli gibi konuşuyorsun dedim. Hangi partili olursan olursun bu beni alakadar etmez yani bu konuda. Sen Ahmet Kaya'nın Kurtuluş Savaşı Destanı parçasını seslendirmesini de dinleyin.. Yada Sivastopol Marşı'nı.. Sonra gel olur mu?.. Dikkat ediyorum da her mesajında illa birilerine ya hain ya hain değildir diyorsun. Yani bu senin nitelemelerinle olmaz ki.. Benim o verdiğin yazıyı okumama da gerek yok, zaten yıllardır linç ediliyor Ahmet Kaya. Ama şimdi PKK konserlerine katılan tek sanatçımız değildir ki Ahmet Kaya, işte benim sitemim buraya.. Neden diğerleri hala el üstünde tutuluyor da bu hala hain diye geçiyor?.. Yada PKKlı diye lanse ediliyor?.. Kaldı ki o konser zamanında neredeyse bütün kürtler MASUM değildi diyebiliriz.. Çünkü zamane şartları baskı uyguluyor idi, e tabii ki senin adına bi yerlerde mahkum olmuş HAİNde olsa onlara ÖZlem duyarsın.. Biraz 'empati' gerek bu konularda.. Direkt olarak atup tutmanın lüzmu yok... |
||
02-18-2009, 19:10 | #22 |
Hafıza-i beşer nisayn ile malüldür..Demişler Olaylar unutuluyor.Mesele sadece Ahmet Kayanın Kürtçe şarkı söyleme isteğinden zuhur etmiş gibi hatırlanıyor.Olay hiçde öyle değil.! Öyle ki ülkemizde Roberhatemo,hayko çepkin gibi ermeni,Linet ,safarad gibi musevi kökenli sanatçılarımız vardır.Hatta Safaradın albümünde 7 tane ibranice şarkı vardır.
Ahmet Kayanın eşi her kanala çıkıp ırkçı bir tutuma kurban gittiğini söylesede, işin aslı Ahmet kayanın bir şarkısında " Geliyor P.ç T.C Askeri" şeklinde söleri olan bir şarkı söylemesiydi.Ne hikmetse mahir çayan,Deniz Gezmiş türünden Teröristleri kahraman ilan etmeye meraklı medya Ahmet kayayıda mazlum kahraman ilan etti..Anlaşılır gibi değil.. |
|
02-18-2009, 19:39 | #23 | |
Alıntı:
Medyanın kahraman felan ilan ettiği yok Ahmet Kaya'yı.. Aksine medya baskısı yüzünden böyle linç ediliyor.. Mesela dediğiniz tabir hangi parçasında diyor bilmiyorum ancak Ağladıkça parçasında 'avladıkça' dediğini de biliyoruz. Ama bunu biliyor ve bir şeyleri savunuyor isek bizimde var bi bildiğimiz kardeş.. Gaddarlaşmanın lüzmu yok ki. O zamanın baskılarını bilmeden, araştırmadan hiç bir kürde, laza çerkese vs. baskı yapmamalıyız. Bne bunu bilir bunu söylerim.. |
||
02-18-2009, 19:47 | #24 | |
Alıntı:
Arkadaşın anlatmak istediği milliyetçilik Atatürk Milliyetçiliğidir. Atatürk Türklere hitap ederken sadece Türk Irkına Türk demiyordu. Ne Mutlu Türk olana değilde Türk'üm diyene demek arasında dağlar kadar fark var. Kürt de Cerkezde Lazda bir yerde Türktür, yani tek bir kimlikte toplanmıştır Türkiye Cumhuriyeti. Ordaki Türk kavramı millet kavramının da üstündedir.Tüm Türkiye halkına hitap eder. Ahmet Kaya'ya gelince, Dinlemem! Tanımam! Duymam! Sevmem! Vatan Hainidir. Bunu inkar eden de utanacak haldedir. Milliyetçiliği sadece Mhp ye yorararak, Ahmet Kaya'yı eleştirmek sadece Mhp ideolojisi gibi zırvaları söylemek ise büyük acizliktir. Yetkili Notu: Görüşlerimizi savunabilirsiniz ancak aksini iddia edene hakaret edemezsiniz Konu Üç mevsim tarafından (02-19-2009 Saat 02:25 ) değiştirilmiştir.. |
||
02-18-2009, 20:25 | #25 | |
Alıntı:
Arkadaşım sana soruyorum sen hangi halk ve hangı milletten bahsedıyorsuN ? ve ne mücadelesine girmiş bu vatan haini bi açıklada bizde bilelim? |
||
02-18-2009, 21:06 | #26 |
ahmet kaya ölmedi dağa çıktı diyenlerde yok değil ben duymuştum
|
|
02-18-2009, 21:33 | #27 | |
Alıntı:
|
||
02-18-2009, 21:42 | #28 | |
Alıntı:
|
||
02-19-2009, 01:12 | #29 |
Kendimi PKK sitesinde gibi hissettim bir an. Bir PKKlının bu kadar savunulacağını rüyamda görsem inanmazdım. Yav siz neyin davasını güdüyorsunuz. Adam bi kere Kürt değil Türk. Adamı herkes Diyarbakırlı bilir ama Malatya'lı . Adam sanatını ihanet için kullanan bir yılandan başkası değil. Kürt olmayan birisinin Kürtler için bu denli aşağılık eylemler yapması size hala birşeyler anlatmıyormu. Aponun posteri önünde konser vermesi size ne ifade ediyor. Niye bu tepkiyi sadece Ahmet Kaya ya verdiğimizi sanıyorsunuz ki. Biz Apo posteri önünde konser veren Ferhat Tunç'u da biliriz Haluk Levent'ide. Ve daha nicelerini. Bunların hepsi yazılıdır bu halkın hesap defterinde. İhanete bu denli çanak tutulacağı , ihanetin bu denli alkışlanacağı aklıma gelmezdi.
Bakın arkadaşlar Kürtlerin haklarını savunmak başka şeydir, PKK propagandası yapmak başka şeydir. Ahmet kaya PKK propagandası yapmıştır. At izini it izine karıştırıp bu milletin aklını bulandırmayın. |
|
02-19-2009, 01:57 | #30 | |
Alıntı:
Yahu kardeşim komik olmayın, benim bildiğim Ahmet Kaya'nın doğum tarihi 1957'DİR! Adam 3-4 yaşında albüm çıkarmışta Kürtçe değil Türkçe mi olmuş?.. Ne demeli bilmiyorum ki... Konu FarukARSLAN. tarafından (02-19-2009 Saat 01:59 ) değiştirilmiştir.. |
||
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
10. yıl nutku, ahmet kaya, faşizm, linç, o isimler |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|