AK Gençliğin Buluşma Noktası
Hayata Dair Anketler (Ak Parti Forum) Siyasi anketler dışında üyelerin serbetsçe anket açacakları bölüm.

Anketimiz: Galatasaray, UEFA Kupası`nda 4. turda Alman ekibi Hamburg ile eşleşti.Turu kim Geçer
Galatasaray 7 70.00%
Hamburg 3 30.00%
İlgilenmiyorum / Fikrim yok 0 0%
Katılımcı sayısı: 10. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 02-27-2009, 15:17   #11
Kullanıcı Adı
*AZRA*
Alıntı:
Meçhul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeş başka görüşlere katlanamıyosanız o zaman konuyu açmayacaksınız... eğer eçıyosanız saygı duyacaksınız... eğer duymuyosanız da saygı beklemeyeceksiniz...

ümit abicim şu saygıdan yoksun kişileri uyarırmısın...
bende saygı duymuyorum demedim bu kadar kızmanada anlam veremedim ayrıca meçhul
*AZRA* isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-27-2009, 15:21   #12
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Bence Hamburg geçer ama inş. Gs yenerde şaşırırız. Madem konu açıyorsunuz değerli Dostlarım farklı görüşte olanlarada saygı duyalım Almanmı oldum acaba :D
Alt 02-27-2009, 15:21   #13
Kullanıcı Adı
Gölge
Alıntı:
İnsan gibi konuş benle... o zaman bana alman demeyeceksin hamburg dediğimde tmm mı... sazan yaparım seni...
Bir korktum ki anlayamazsın kabahat sende değil senin gibi adamları bu forumda sorumlu yapanlarda çoluk çocuk forumda yetki sahibi olmuş başka birşey değil ! ......
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-27-2009, 15:22   #14
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Alıntı:
İnsan gibi konuş benle... o zaman bana alman demeyeceksin hamburg dediğimde tmm mı... sazan yaparım seni...
''İnsan gibi konuş benle'' ifadesi kendininde insan gibi konuşmadığını gösterir.Çok agresif yaklaşıyorsun konuya ortamı geriyorsun yok yere.Sakin olalım akpartlilere böyle tartışmalar yakışmaz diye düşünüyorum sakince konuşarak anlaşmaktan yanayım.
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-27-2009, 15:33   #15
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
Gölge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bir korktum ki anlayamazsın kabahat sende değil senin gibi adamları bu forumda sorumlu yapanlarda çoluk çocuk forumda yetki sahibi olmuş başka birşey değil ! ......

Bak kardeşim bana bulaşma başka bişey istemiyorum senden... bidaha da bana çocuk deme güzel güzel söylüyorum sana...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-27-2009, 15:34   #16
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
[O]bjektif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
''İnsan gibi konuş benle'' ifadesi kendininde insan gibi konuşmadığını gösterir.Çok agresif yaklaşıyorsun konuya ortamı geriyorsun yok yere.Sakin olalım akpartlilere böyle tartışmalar yakışmaz diye düşünüyorum sakince konuşarak anlaşmaktan yanayım.

Önce tüm yazıları bir oku sonra yorum yap... evet ağresifim bu seni bağlamaz...
Alt 02-27-2009, 15:39   #17
Kullanıcı Adı
Gölge
Alıntı:
Bak kardeşim bana bulaşma başka bişey istemiyorum senden... bidaha da bana çocuk deme güzel güzel söylüyorum sana...
Kimin kime bulaştığı bariz açık ortada ben sana msnde de yazdım uslubumuza dikkat edelim diye sanane dedin bana bu laftan sonra neyin tartışmasını yapayım ki ben seninle bana bulaşma demişsin beni forumda beni bilen bilir ben kimseye bulaşma çabasında falan değilim olmadım da çocuk dedim sana haklıyım çünkü aramızda tam 7 yaş var
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-27-2009, 15:46   #18
Kullanıcı Adı
Feride
Meçhul kardeş ilginçsin gerçekten. hiç yoktan gölge ve azra arkadaşları azarladın. şaşırdım bu diyalogları okuyunca. beni bu maç hiç alakadar etmez de, bu şekilde, insanları durduk yere neredeyse hiç yoktan bir sebepten kırman yakışık bir durum değil..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-27-2009, 15:48   #19
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
Gölge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kimin kime bulaştığı bariz açık ortada ben sana msnde de yazdım uslubumuza dikkat edelim diye sanane dedin bana bu laftan sonra neyin tartışmasını yapayım ki ben seninle bana bulaşma demişsin beni forumda beni bilen bilir ben kimseye bulaşma çabasında falan değilim olmadım da çocuk dedim sana haklıyım çünkü aramızda tam 7 yaş var

Sen 20 yaşındakilere çocuk diyorsan sende problem var demektir... msn de üslübüna dikkat et dedin üslübümüza değil uydurma... saygısızsın kabul et isteyen istediği takımı tutar bu seni ilgilendirmez... alman takımıdı tutuyorum diye bana alman diyemezsin... bu seni ilgilendirmez... beni de tanıyan tanıyor çok şükür... bende sütten cıkmış ak kaşık değilim ama...
Alt 02-27-2009, 15:54   #20
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
Feride Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Meçhul kardeş ilginçsin gerçekten. hiç yoktan gölge ve azra arkadaşları azarladın. şaşırdım bu diyalogları okuyunca. beni bu maç hiç alakadar etmez de, bu şekilde, insanları durduk yere neredeyse hiç yoktan bir sebepten kırman yakışık bir durum değil..

Yaa feride kardeşim ben hamburg dedim diye bana alman diyor bu sence saygısızlık değil midir... ''beni bir kişi anladı oda yanlış anladı'' boşuna söylenmemiş...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)