Hayata Dair Anketler (Ak Parti Forum) Siyasi anketler dışında üyelerin serbetsçe anket açacakları bölüm. |
Anketimiz: Galatasaray, UEFA Kupası`nda 4. turda Alman ekibi Hamburg ile eşleşti.Turu kim Geçer | |||
Galatasaray | 7 | 70.00% | |
Hamburg | 3 | 30.00% | |
İlgilenmiyorum / Fikrim yok | 0 | 0% | |
Katılımcı sayısı: 10. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
02-27-2009, 15:57 | #21 |
Seninle tartışmayacağım konuyu mahvettiğin yetmiyormuş gibi birde yalan söylüyorsun ben içimizden illaki hamburg diyen alman'lar çıkacaktır dedim sen hemen sazan gibi atladın istersen kim önce mesaj yazmış yazdığın mesajlara bak bakalım yalan söyleme konuyu da fazla uzatma istersen uzattıkça batıyorsun çünkü .... |
|
02-27-2009, 16:01 | #22 | |
Alıntı:
Ben sana önce veya sonra yazdın demedim ki... ama hamburg yazacak olanlara alman dedin... ben senin yazına göre safımı belli etmedim... sen onu yazmasaydın da ben hamburg yazacaktım... hala seviyen 0 ın altında sazan falan yakışmıyor bak uğraşma lütfen... |
||
02-27-2009, 16:01 | #23 |
sanki Gölge "Hamburg diyenler Alman" dedi diye sen Alman oluyor değilsin. Ayrıca o cümle benim anladığım kadarıyla sadece bir latife. bana öyle geldi en azından. sen sadece bir skor tahmini yapmışsındır. yani burada arkadaşların sözlerini ağızlarına tıkadın resmen. bu ne şiddet bu ne celal. alt tarafı bir maç tahmini. artı benim gözlemlediğim kadarıyla gölge ve azra arkadaşımız yine de alttan alıyorlar. inşaallah yanlış anlmazsın. fakat büyütülecek bir taraf yok..
|
|
02-27-2009, 16:02 | #24 |
tabikide aslan cimbomum kaptanına kavuştu kim tutar senii
|
|
02-27-2009, 16:04 | #25 | |
Alıntı:
|
||
02-27-2009, 16:05 | #26 |
|
|
02-27-2009, 16:06 | #27 |
|
|
02-27-2009, 16:12 | #28 |
Konuyu hala uzatan sensin benim samimi olan her görüşe saygım var ama senin tahammülün yok konuyu yaptığın yorumlarla mahveden sensin bir de hala hem suçlu hemde güçlü görünmek istiyorsun ilginç konuyu yeterince amacından saptırdın Allah rızasının senin için bir önemi varsa eğer konuyu kapat ve yazdıklarını tekrar tekrar oku .... |
|
02-27-2009, 16:15 | #29 | |
Alıntı:
ALLAH'a şükür tahammülüm var ama senin yok... çünkü tahammülün olsaydı hörüşüme saygı duyardın... bu konuda çok samimiyim inan ister gs olsun ister fb olsun avrupada kiminle oynarsa oynasın karşı takımı tutarım... bunu problem haline getirme... çünkü konu seni alakadar etmiyor... ister alman olurum ister fransız buda seni alakadar etmez... ayrıca yetkili olman seni bulutların üstüne çıkarmış çok yazık... |
||
02-27-2009, 16:21 | #30 | |
Alıntı:
Senden akıl alacak değilim konuyu uzatma dedim sana Allah'ın adını verdim yetkili olsam da olmasam da birşey farketmez ben yine söyleyeceklerimi söylerim kimseden korkacak değilim hele senin gibi çoluk çocuktan hiç korkmam .... |
||
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|