AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 03-02-2009, 22:45   #1
Kullanıcı Adı
mücahit_2121
Standart AKP Lİ VEKİLE ÇETE FEZLEKESİ
AKP'li vekile çete fezlekesi

).KONYA Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği Okyanus adlı operasyonda 234 şüpheliyle ilgili olarak Adana Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Ayhan Ünal tarafından hazırlanan iddianamede, çarpıcı ayrıntılar ortaya çıktı. İddianamede, AKP Konya Milletvekili Abdullah Çetinkaya'nın da örgütün üyesi olduğu iddia edildi. Milletvekili Çetinkaya'nın, örgütün lideri Nusret Argun'la ve örgütün çıkarları doğrultusunda başka kişilerle yaptığı telefon görüşmeleri iddianemede yer aldı. Savcılık, Çetinkaya ile ilgili iddiaların yer aldığı fezlekeyi TBMM Başkanlığı'na gönderdi.
:D

mücahit_2121 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-02-2009, 22:53   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Hüküm giymemiş bir kişi suçsuz konumundadır... niye gülüyorsun anlamadım... çamurgörüşlüler sizi...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-02-2009, 22:59   #3
Kullanıcı Adı
mücahit_2121
Alıntı:
Meçhul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hüküm giymemiş bir kişi suçsuz konumundadır... niye gülüyorsun anlamadım... çamurgörüşlüler sizi...
SİZ AK DEĞİL KARASINIZ. KARA ÇAMURLULAR
Alt 03-02-2009, 23:01   #4
Kullanıcı Adı
eMiCe61
iddia edildi, Bu sadece bir iddia kesin karar yok yani iddia ya bile bukadar seviniyorsanız bu doğru olursa demek 40 gün 40 gece eğlenirsiniz ne güzel görüş...
eMiCe61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-02-2009, 23:09   #5
Kullanıcı Adı
mücahit_2121
Alıntı:
eMiCe61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
iddia edildi, Bu sadece bir iddia kesin karar yok yani iddia ya bile bukadar seviniyorsanız bu doğru olursa demek 40 gün 40 gece eğlenirsiniz ne güzel görüş...
BEN SADECE HABER YAZDIM OLAY KESİNDİR DEMEDİM HABER KAYNAĞIDA BEN DEĞİLİM.GÜLMEME GELİNCE GERÇEKTEN İNANIYORUM BEN BUNA AK PARTİ ERGENEKONLA VE ÇETELERLE MÜCEDELE ETTİ.ETTİ ETMESİNE BU OLAYI GÖRÜNCE GÜLÜVERDİM
Alt 03-02-2009, 23:15   #6
Kullanıcı Adı
eMiCe61
Alıntı:
mücahit_2121 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
BEN SADECE HABER YAZDIM OLAY KESİNDİR DEMEDİM HABER KAYNAĞIDA BEN DEĞİLİM.GÜLMEME GELİNCE GERÇEKTEN İNANIYORUM BEN BUNA AK PARTİ ERGENEKONLA VE ÇETELERLE MÜCEDELE ETTİ.ETTİ ETMESİNE BU OLAYI GÖRÜNCE GÜLÜVERDİM
Bak şimdi sen hakka inanırsın dimi
1:Peki bu haberi kaynak göstermeden buraya koyarak bu heberin sahibinin hakkına tecavüz etmiş oluyorsun.
2:sen olay kesin değildir diyorsun ve görünce gülüyorsun seni anlamak inanki imkansız...

Haberin kaynağıda : hurriyet.com.tr dir
Alt 03-02-2009, 23:38   #7
Kullanıcı Adı
mücahit_2121
Alıntı:
eMiCe61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bak şimdi sen hakka inanırsın dimi
1:Peki bu haberi kaynak göstermeden buraya koyarak bu heberin sahibinin hakkına tecavüz etmiş oluyorsun.
2:sen olay kesin değildir diyorsun ve görünce gülüyorsun seni anlamak inanki imkansız...

Haberin kaynağıda : hurriyet.com.tr dir
BEN HAKKA İNANIRIM ALLAH A ŞÜKÜR
1-HABERİ BEN TV LERDE İZLEDİM AMA YİNE ŞÜPHEYE DÜŞTÜM
2-SİZ HABER KONULARI AÇARKEN SAYFALARDA ARAŞTIRMADAN KONU ATIYORSUNUZ SİZİN BİLE İNANMADIĞINIZ ŞEYLER RESMEN SIRF ÇAMUR ATALIMDA NE OLURSA OLSUN ZİHNİYETİNDESİNİZ
3-HAKTAN BAHSEDİYORSAN BEN BURDA 5 KONU AÇTIM 4 Ü KAPATILDI VE BUNLARIN 4 Ü 5 DAKKA GEÇMEDEN KAPATILDI
Alt 03-03-2009, 00:07   #8
Kullanıcı Adı
eMiCe61
Alıntı:
mücahit_2121 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
BEN HAKKA İNANIRIM ALLAH A ŞÜKÜR
1-HABERİ BEN TV LERDE İZLEDİM AMA YİNE ŞÜPHEYE DÜŞTÜM
2-SİZ HABER KONULARI AÇARKEN SAYFALARDA ARAŞTIRMADAN KONU ATIYORSUNUZ SİZİN BİLE İNANMADIĞINIZ ŞEYLER RESMEN SIRF ÇAMUR ATALIMDA NE OLURSA OLSUN ZİHNİYETİNDESİNİZ
3-HAKTAN BAHSEDİYORSAN BEN BURDA 5 KONU AÇTIM 4 Ü KAPATILDI VE BUNLARIN 4 Ü 5 DAKKA GEÇMEDEN KAPATILDI
Ya mubarek senin yaşın kac dede ona göre konuşayım seninle ben sana ne diyorum sen bana ne diyorsun ben sana diyorumki Hürriyet.com.tr nin haberini kaynak göstermeden almış buraya koymuşsun bu bir hak meslesidir Haberi kendin yazmışsın gibi bir izlenim veriyorsun,

Tabi haber yazmak kapasite meslesi kimi kopyala yapıştır yapar kimide kendi yazar..
Alt 03-03-2009, 00:09   #9
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Ergenekonda bir iddiaa ama neler diyoruz. (ergenekoncu değilim uyarı mahiyetinde )

doğruysa yazıklar olsun ama doğru değilse adamı karalayanlara yazıklar olsun

Hemde Konya dan hiç sanmam ama olabilir insanoğlu çiğ süt emmiş.

Alt 03-03-2009, 00:12   #10
Kullanıcı Adı
SEMTEM
SİZ İLKİN BİR TİRİLYONUN HESABINI BİR VERİN BAKALIM SONRA ÇAMUR ATARSINIZ SAĞA SOLA KİMLERİN CEBİNDE O PARA
SEMTEM isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)