03-03-2009, 18:18 | #81 | ||
Alıntı:
Alıntı:
sırf tarafımı savunacağım diye körü körüne bir siyaset anlayışı içinde olacağını sanmıyorum,çünkü bazı şeyleri ayırtedebilecek idrakin ışığını gördüm sende... bizler,mesela ben şevki yılmazı hiç karalamadım,ancak şevki yılmaz saadete küfrediyorsa bilsinki kendi geçmişine küfrediyor,ve siz şevki yılmaza sahip çıkıyorsanız bilinki geçmişine küfreden birine sahip çıkıyorsunuz.. global anlamda bu olaya bakar isek,şevki yılmaz ve bu metodu benimseyenler için,aslını geçmişini inkar edenler için saman alevi gibi parlayan yanar döner insanlar olduğu teşhisini koyarız.. unutmamak lazım,geçmişini inkar eden,bir adama ben nasıl doğru söylüyor şeklinde inanabilirimki? doğru adam her daim yaptığının arkasında olur değilmi? benim yazdığım her mesajın arkasında olduğum gibi... |
|||
03-03-2009, 18:33 | #82 |
İşte bizim anlatmaya çalıştığımız da bu.. Yukarıda da çok net ifade ttim.. Tüm mesele bu yani..
Şevki Yılmaz Hanya diyor siz Konya bile diyemiyorsunuz.. Geçmişine niye sövsün geçmişiyle gurur duyuyor.. Bugün yapılan çirkefliğe, haksızlığa karşı çıkıyor. Siz beylik laflarla konuşuyorsunuz, belli ki dinlemeşsiniz bile.. Saadet Partisi'nin yaptığı çirkin propagandaya isyan ediyor.. "'Başörtülüler hastanelerde tedavi olamıyor', nerede? Allah'tan korkun ya. '5 yaşındaki çocukları jandarma basmış'. Basmış da, senin Refahyol döneminde imzaladığın, jandarmaya verdiğin yetki ile, kendi imzan ile bu yapılıyor. Bunun hükümetle ne ilgisi var? 3 yıllık yasağı bunlar 1 yıla indirmiş, imamların memuriyeti gitmesin diye paraya çevirmiş. Derneklerin önündeki engelleri kaldırmışlar. 'İsteyen derneği kurar' demiş. Bunun adına 'homoseksüel derneği' demeye hakkınız var mı? 'Domuz eti kesimine izin vermiş', Allah Allah. Canım hem 'Fatih'in torunuyuz' diyeceksin hem buna karşı çıkacaksın. Hıristiyan'a domuz haram mı? Yüz binlerce Hıristiyan var. Fatih Sultan Mehmet'in kararnamelerine bakın bakalım, domuz kesimhanelerine nasıl izin verdiğine, kilise yapmalarına nasıl izin verdiğine. " |
|
03-04-2009, 21:54 | #83 | |
Alıntı:
|
||
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
erbakan eleştirisi, saadet eleştirisi, şevki yılmaz eleştiri |
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
|
|