AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 03-07-2009, 19:21   #1
Kullanıcı Adı
Terennüm
Smile Yürürken sakız çiğneyemeyen adam: Ahmet Hakan
Ahmet Hakan, geçtiğimiz günlerde düşüp elini kırmıştı. Spor yaparken düşüp elimi kırdım diyen yazarın asıl düşme nedenini Akşam Gazetesi yazarı Sevim Gözay açıkladı. Gözay'ın, "Yürürken sakız çiğneyemeyen adam: Ahmet Hakan" başlıklı yazısında anlattığı anektod.

APTAL SARIŞIN HİKAYESİ
Ahmet Hakan hakkında yazmak 'trendy' bir mertebeye ulaşmışken, fırsatı kaçırmak olmaz. Değişim sosyolojisi tahliline girişmek değil niyetim, haşa! Masum bir 'aptal sarışın' hikayesi yeter de artar bana...

SPOR YAPARKEN ELİNİ KIRMIŞ
Kısa süre önce elini kırdı biliyorsunuz, Ahmet Hakan. Kendi açıklamasına göre, spor yaparken olmuş. Haberi duyunca hem üzüldüm, hem düşündüm; ne yapıyor bu adam? Kick box'a falan mı başladı? Kalem savaşları kızışınca, dövüş sanatlarına mı merak saldı? Yoksa Fehmi Koru'yla aynı salona yazıldı da, gözdağı vermek için kaldırdığı ağırlıkların altında mı kaldı? Ki böylesi popüler köşe yazarlarının bir biçimde kondisyon tutması mecburi olsa gerek.

YÜRÜME BANDINDA MESAJ YAZARKEN
Neyse, Nişantaşı'nda tesadüf edince dayanamayıp sordum Ahmet Hakan'a, bu elim kazanın nasıl olduğunu... Muzipçe itiraf etti ki; yürüme bandında mesaj yazarken düşmüş! Ve olay duvar dibinde vuku bulduğundan, düşüş esnasında elini duvara çarpmış.

PEKİ O MESAJ KİME GİTTİ
Bu sorunun cevabını öğrenemedim ama 'spor yaparken elini kırdı' şeklinde gayet havalı bir cümleyle ifade edilen kazanın, Ahmet Hakan'ın halis mulis sakarlığından ibaret olduğunu öğrendim, sevgili okur. Youtube'a yakışacak bu sahne karşısında gülmekten nefes alamıyorken, Ahmet Hakan haykırmaz mı; 'Çok önemli bir mesajdı ama!'
İlahi hocam... Makul bir mantığa oturtmaya çalışmanı anlıyorum ama kabul edelim ki, tam bir 'aptal sarışın' klişesi var karşımızda. Ha yürürken sakız çiğneyememek, ha yürüme bandında mesaj yazarken düşmek!
Sevgili Latif Demirci bu sahneyi bir çizse de, arşivler bayram etse aslında... Kusura kalma Ahmet Bey kardeşim ama bu mizaha kayıtsız kalamazdım. Tekrar geçmişler olsun.
ensonhaber.com

Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-08-2009, 00:54   #2
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Bu ne yhu, öyle konuşmayı alıp köşesinde neşretmekten sonra arada bağ felan kalır mı?..

Bana oyun ibi geliyor bunlar. 'AH Coşkun piyasada adının kalması için yapıyordur' diyor içimden bi ses..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-08-2009, 01:11   #3
Kullanıcı Adı
genç_TÜRK
adam mı bu ahmet hakan?dönek!!..
genç_TÜRK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-08-2009, 02:16   #4
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
genç_TÜRK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
adam mı bu ahmet hakan?dönek!!..

Yahu sizde çok açıksözlüsünüz
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-08-2009, 14:19   #5
Kullanıcı Adı
genç_TÜRK
öleyimdir,huyum kurusun..:yehoo:valla sen de bu günlerde çok sakinsin..hadi hayırlısı...
Alt 03-08-2009, 18:53   #6
Kullanıcı Adı
ALPEREN4425
Alıntı:
genç_TÜRK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
öleyimdir,huyum kurusun..:yehoo:valla sen de bu günlerde çok sakinsin..hadi hayırlısı...

Epeydir ben yokum ya. Meydan boş tabi. Sakin sakin yürütüyor işleri.
ALPEREN4425 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-08-2009, 19:37   #7
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
iyi olmuşda o kadar dengesizse bu adam heleki dönmüş
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2009, 21:01   #8
Kullanıcı Adı
genç_TÜRK
Alıntı:
ALPEREN4425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Epeydir ben yokum ya. Meydan boş tabi. Sakin sakin yürütüyor işleri.

aman,şimdi kızacak

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)