03-10-2009, 11:10 | #11 |
bölüm sorumlusundan ricam bu tartışmanın hiçbir faydası yok.daha saldırgan ve seviyesiz eleştiri yapılmaması için önlem almasını istiyorum saygılar
|
|
03-10-2009, 19:37 | #12 | ||
Alıntı:
Alıntı:
emrenin yaptığı bütün çirkeflikleri,ahlaksızlıkları buraya yazsam acaba yine böle konuşabilecek misiniz..ama neyse tartışmayı uzatmıyorum.. |
|||
03-10-2009, 20:00 | #13 |
İki gündür linç ediyoruz, bir de olayda aktör olan Emre'nin sözlerine bakalım yahu..
EMRE BELÖZOĞLU'NUN Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinde yer alan AÇIKLAMASI: "Oyuncumuz Emre Belözoğlu, geçtiğimiz hafta oynanan Kayserispor maçının ikinci yarısında oyundan alınmasından kısa bir süre önce televizyon ekranlarına yansıyan görüntülerle ilgili olarak, "Sadece bana ait görüntüler mercek altına alınıyor. Rakip oyuncuların neler yaptığı da bir çok kamerayla böyle detaylı incelenirse, olayın anlamı ve nedeni daha iyi anlaşılır" dedi. Kayserispor maçında yaşanan ve televizyon ekranlarına yansımasıyla kamuoyunda tartışma yaratan hareket nedeniyle Emre Belözoğlu resmi internet sitemize açıklamalarda bulundu. Emre, "Evet orada ortaya çıkan bir hareket var ama, bu hareketin bir de öncesi var. Orada iki kişinin arasında geçen diyaloglar var. Bunları kimse duymadı ve bilmiyor. İnsanlar bunları duymadan, bilmeden yorumlar yapıyor. Hele hele söz konusu olan Emre Belözoğlu ise, bu çok daha kolay yapılıyor. Bu olay daha önceki bir olayın yansıması. Bu yansımadan önce rakip takım oyuncularıyla girdiğim diyaloglar ve bana yapılan benzer hareketler var. Bir kere gazetelerde yazıldığı gibi benim o maçta esas olarak sorun yaşadığım oyuncu Saidou değil, Cangele. Sadece bana ait görüntüler mercek altına alınıyor. Rakip oyuncuların neler yaptığı da bir çok kamerayla böyle detaylı incelenirse, olayın anlamı ve nedeni daha iyi anlaşılır. "AŞIRI MOTİVASYONLA YAPILMIŞ BİR HAREKET" Yoksa ben durduk yere niye öyle bir hareket yapayım. Maç içindeki aşırı motivasyonla yapılmış bir hareketti o. Dediğim gibi hep bizim yaptığımız hareketler mercek altında. Bir de rakiplerimiz neler yapmış acaba? İncelensin ve ortaya çıkarılsın. O zaman medyada daha adaletli yorumlar yapılır belki" dedi. |
|
03-10-2009, 20:00 | #14 | |
Alıntı:
DİKKAT EDERSENİZ BEN UZATMIYORUM...;):s |
||
03-10-2009, 20:02 | #15 | ||
Alıntı:
Alıntı:
biz onun nasıl biri olduğunu biliyoruz..onun kendini zorlamasına gerek yok |
|||
03-10-2009, 20:28 | #16 | |
Alıntı:
Biz de yargısız infazdan önce birde sorumluları dinliyoruz bu da bizim farklılığımız sanırım. Farklı görüşlere de açık olalım emi O hareketi eleştirmeden önce şu tavırlarınızın Emre'nin sahadaki 'ayıpladığımız' tavırlarından bir farkı olmalı emi?.. |
||
03-10-2009, 20:31 | #17 |
ZORLA KOYDURACAKSINIZ Dİ Mİ...BUNU EBEM Mİ YAPTI SORMASI AYIP;) HERKES EMRENİN NASIL BİRİ OLDUĞUNU ÖĞRENMELİ , BENİM AMACIM BU..SAYGILAR.. |
|
03-10-2009, 20:35 | #18 |
D
ö n Emre ? |
|
03-10-2009, 20:36 | #19 |
? yerine K harfi gelecek , ben tamamlıyım...
|
|
03-10-2009, 20:37 | #20 |
Emre aslında cemaatte yetişmiş diye bildiğim herkese örnek olması gereken bir futbolcu . Ama gerek bu hareketi gerekse geçmişteki yaptığı hareketler biraz argo kaçacak ama tam bir çirkeflik örneği
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|