03-11-2009, 18:38 | #61 |
AYDIN DOĞAN İLE RTE NİN NE OLDUDA ARASINA KARA KEDİ GİRDİ.
BUNU ARAŞTIRMANIZI TAVSİYE EDİYORUM AKP LİLER. (AKP KURULUP İLK SEÇİME GİRİLECEĞİ ZAMAN SEÇİM İÇİN BİNDİĞİ UÇAK KİME AİTTİ ACABA) |
|
03-12-2009, 11:25 | #62 |
Hiçbir lafın altında kalmadığı için. Açıksözlü ve dik duruşlu olduğu için. Halk dilinden konuştuğu için. Gerçek Türkiye sevdalısı olduğu için.
Şuanda aklıma gelenler bunlar ama eminim O'nu anlatmak bitmez... |
|
03-12-2009, 22:47 | #63 |
dürüst güvenilir dobra hizmet adamı davos fatihi dünya lideri saymakla bitmeyecek nice güzellikler bu arada bugün osmaniyedeydi o kadar kalabalıktı ki gerçek anlamda iğne atsan yere düşmeyecek devlet bahçeli gör kendi memleketinde kaybedeceksin inş.durmak yok hizmete devam
|
|
03-12-2009, 22:54 | #64 | |
Alıntı:
Aynen katılıyorum şuana katar liderimiz gibi karizmatik birisi olmadı..O birtanedir ya...Başbakanımdan asla vazgeçmedim vazgeçmem de..Onu çok seviyorum..İyi ki liderimiz O.... |
||
03-13-2009, 19:31 | #65 |
kararlı ve azimli olduğu için
|
|
03-15-2009, 04:22 | #66 |
RTE bu millete bir lider gerekliydi oda oldu hamdolsun bir ülkenin lideri kolay yetişmez
rte o bir kahraman dik duruşlu,o bir sağlıcı,o bir şehirci,o bir baba,o bir can cok seviyorum sen bir tarihsin |
|
03-18-2009, 01:22 | #67 |
dünya başbakanı atatürkten sonra gelen en iyi başbakan isterlerse araştırma yapsınlar dünya capında araştırma yapsınlar dünya lideri onun sayesinde dünyada gögsümüz kabardı onunsayesinde başımız dik anlımız ak onu yakından tanımak cok isterim başbakanımızla muhabbet etmek cok isterim türkiyenin kurtuluşu ölümüne akp
|
|
03-18-2009, 01:24 | #68 |
eger chp ikdara gelecek olursa allah korusun türkiye 50 yıl geriye gider türkiye cöker allah başbakanımız başımızdan eksik etmesin
|
|
03-18-2009, 01:27 | #69 |
dünyada başbakan secilcek olsa ilk önce biizm başbakanımız yaparlardı mitngde başbakanımızı dinlerken kendime güven geldi cesaretgeldi chpli belediye başkanı var burda oda sizin slogonlarıız kulanıyo ama ona yakışmıyo cünkü karekterinde sizin ruhunuz yok ooyürek yok onlardaa
|
|
03-18-2009, 01:44 | #70 | |
Alıntı:
atatürkten sonra gelen en iyi başbakan isterlerse araştırma yapsınlar dünya capında araştırma yapsınlar dünya lideri onun sayesinde dünyada gögsümüz kabardı Buyur, fazla uzağa da gitmeye gerek yok |
||
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti forum, recep tayyip erdoğan, sevgi |
Konuyu Toplam 14 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 14 Misafir) | |
|
|