03-12-2009, 20:47 | #11 | |
Alıntı:
yazıyı okudun mu da konuşuyon?... |
||
03-12-2009, 20:48 | #12 | |
Alıntı:
Ben nereyi makasladım?.. O gösterdiğim yerler yani başındaki cümleden o snundaki cümleye kadarki yerler SİZİN DEĞİL manasında. Yani oradan oraya kadar demek için aldım koydum onları.. Makas bunun neresinde yahu? Ben demişim o yorumda 'Makaslanmış konuşmalara hiç bir zaman güvenmedim güvenmem. Çok kolay çarpıtılıyor çünkü.'. E bunu dediğim mesajın cevabı ''yine makaslamışsın hep yapıyorsun bunu" oluyor.. Allah Allah.. (: Ve bakın hala yorumun başında YAZAN: genç_TÜRK yazıyor.. Arkadaşım bu yazı sizin değil .. Alın bak nereden nereye kadar olduğunu söylemiyorum (sonra makas oluyor).. Sadece belirtiyorum. Bu yazı size ait değil. (: |
||
03-12-2009, 20:52 | #13 | |
Alıntı:
o zaman onu 'kopyalayan:genç_TÜRK' diye değiştiriyorum..evet yazı bana ait değil bunu kabul ediyorum..ancak önemli olan burda yazının bana ait olup olmaması değil bence kardeş..önemli olan insanları birşeyler karşısında bilinçlendirmemiz.. |
||
03-12-2009, 21:03 | #14 |
Erdoğan yazısında Güneydoğu´da kimsenin kimseye ateş etmemesi gerektiğini belirterek şöyle devam ediyor: "Kimse ateş etmesin, kimseye. Hiçbir gerekçeyle. Hatta kendini savunmak için bile...Çünkü savunmaya başlayana kadar masumsun ve masum güzel bir kelime, masum kal..."
Erdoğan'ın sadece bu sözlerini makaslayıp yazının tümüne şahsi yorumlar eklenmiştir..!Kimsenin kimseye ateş etmemesini arzulamak sana göre yanlış mı? İnsanların savaşa,kavgaya,bulaşmadan masumluk duygusu ile kalmaları yanlış mı? Bence olayları farklı boyutlara taşımaya çalışıyorsunuz..! |
|
03-12-2009, 21:05 | #15 | |
Alıntı:
tamam kardeş sen üç maymunu oynamaya devam et...selametle.. |
||
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|