03-13-2009, 01:10 | #11 |
inşAllah öyle olur. Bu arada trabzonda saadet partililer de Akp'ye oy verme kararı almışlar.. Tam olarak birşey bilinmiyor ama duyumlar öyle.. geçen seferki gibi Syn R. Tayyip ERDOĞAN bangır bangır ben fenerbahçeliym demez inşAllah Trabzonda böyle ufak olaylardan dolayı bıçaklamaların oldugu görüldü yine Chp'ye atarlar oyu.. İnşAllah Hayırlısıyla Gümrükçüoğlu!..!
|
|
03-14-2009, 14:45 | #12 |
Alıntı:
O an çok komikti ya belediye başkanı selamlıyor insanları kimse takmıyor onu :D Benim de birkaç bitinge dari fotograflarım var ama kaliteli değil o yüzden paylaşmıyorum telefonla ancak bu kalite olur çok güzel değil... ama çok kalabalıktı ya... başbakanı görebilmek isteyenler o kadar çoktu ki saat 16:40 da çıktı başbakan orada saat 2 den beri bekleyenler vardı... saat 5 de bile alan çok doluydu... Bilenler vardır Trabzon'u Gazipaşadan Tanjanta kadar doluydu başka türlü tarif edemiyorum... Bizim olacak Trabzon... |
|
03-14-2009, 19:30 | #13 |
Trabzon zor bu kadar kalabalık vardı ama yine zor diyorum
Neden mi? Ben de aslen Trabzonluyum, 1-Saadet oyunu bize vermeyecek bunu söyliyeyim, Saadet Trabzonda %20'e yakın oy alır. 2-Mhp Canalioğluna veriyor. Belediyede böyle oluyor, yani buda Canalioğlunun artısı. 3-Trabzonda İl Genel Meclisi oyu ile Belediye oyu arasındaki fark herşeyin kanıtı aslında. 4-Bence alacağımız oyda adayın hiç katkısı olmayacak olması Başbakan'ın oyu hepsi. 5-Canlioğlu farkı. Yinede Kazanabiliriz. Kalabalık umut verici. Ancak fark falan diyenler çabuk hareket etmesin Canalioğlunun mitingini de görmek lazım. |
|
03-14-2009, 20:00 | #14 | |
Alıntı:
|
||
03-14-2009, 20:28 | #15 |
Valla adayımızı, Albayraklara verdiği sahte rapor ile duymuştum adını, yani öyle bir haber vardı doğruluğunu bilmem. Ama Trabzondan bana gelen yorumlarda pek olumlu bişey duyamadım. Mhp'liler belediyede kendi adayına vermiyor işte. Buna eminim yani kendi ailemde Akp'li olan nadir insanlardan biriyim. Ailede çok yön var. Saadet ve Mhp kuvvetli bizim ailede.Dayı tarafı Mhpli yoğun olarak ve hepsi Canalioğlunu destekliyor. Yengemler Saadet ve Mhp onlar kendi adaylarına verecekler.Baba Tarafı biraz Akp ancak BBP ne de verenler var bazılarından, Anne tarafından yine Saadet ve Chp olanlar var. Ben ise sırıtıyorum bu kadar kişinin içinde.
Şöyle diyeyim, İl genel meclisi ile belediye oyları çok farklı chp ye küfreden canalioğluna veriyor.Buna sahit oldum. Kazanabiliriz ancak Saadet 5 bin falan sandıkların %40 açılsa bulur onu. Sadet %15'i kesin geçer. |
|
03-15-2009, 17:09 | #16 |
Arkadaşım öyle duydumlarla muydumlarla insanlar hakkında şaibe oluşturucu sözler söylemeyelim. ne demek, sahte rapor verdiğini duydum. (Bilinçli veya bilinçsiz) İnsanları lekelemek bu kadar kolay değil. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, temiz, namuslu ve dürüst bir müteşardır. Cumhuriyet Tarininin en başarılı müsteşarlarındandır. Dürüstlüğü ile sembol olacak bir kişidir. Böyle mesnetsiz kuru iftiralardan uzak duralım.
Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na kefilim |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti, mitingi, trabzon |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|