08-29-2007, 18:40 | #1 |
ERKİN KORAY- SEVİNCE
· sevince
· sevince sevince durma durma koş ardından zaman yoktur git aşkı iste ondan sevince tüm insanlar bir başka durma dostum sen de yer ver aşka sevmek bil ki doğmaktır yeni baştan aşık oldum galiba yavaştan · ooooooo sevince · ooooooo sevince öyle bir yol tutmuşum ki sorma inandım ki sevince vardır dünya sevincedir günlerin bir başka durma dostum sen de yer ver aşka sevmek bil ki doğmaktır yeni baştan aşık oldum galiba yavaştan · ooooooo sevince · ooooooo sevince · oooooooaaaaaa · olacak mıydım ben bu halde · olacak mıydım ben bu halde sevince tüm insanlar bir başka durma dostum sen de yer ver aşka sevmek bil ki doğmaktır yeni baştan eriyorum galiba yavaştan · ooooooo sevince · ooooooo sevince · ooooooo sevince __________________ SÜPER ŞARKII YAAA :-[ TAVSİYE EDERİM DİNLEYİN!
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-29-2007, 18:43 | #2 |
ERKİN KORAY- SEVİNCE
bence de dinlemeyenler dinlesin...
erkin koray ın yalnızlar rıhtımı parçası da fena değildir... |
|
08-29-2007, 18:49 | #3 |
ERKİN KORAY- SEVİNCE
evt bencede dinlesinler ben sabahtan beri öyle bir geçer zamanki sevince ve yanlızlar rıhtımını dinliyorum :
|
|
08-29-2007, 18:51 | #4 |
ERKİN KORAY- SEVİNCE
dinlemezdim ama bir tavsiye üzerine bende uzun bir zamandır erkin koray'ı dinlemeye başladım beğeniyorum bu şarkısınıda.
|
|
08-31-2007, 08:39 | #5 |
ERKİN KORAY- SEVİNCE
bende eskiden beri erkin korayın Fessüphanallah şarkısını severim...
Arkası gelmez dertlerimin bıktım illallah tabi sevincede hoşmuş...Biri biterken öbürü de başlar vermesin Allah Böyle gelmiş böyle gidecek korkarım vallah Yok mu çaresi dostlar fessüpanallah Alemin keyfi yerinde yine maşallah Bize de bir gün kader güler güler inşallah Böyle gelmiş böyle gidecek korkarım vallah Yok mu çaresi dostlar fessüpanallah |
|
08-31-2007, 13:58 | #6 |
ERKİN KORAY- SEVİNCE
bende hemen hemen her akşam dinlerim erkin koray, çok etkiliyor beni
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|