![]() |
#11 |
![]() Söylenen olay doğrudur, eğridir, yanlışdır, iftiradır hiç girmiycem.
Sayın dündar, televizyona çıkıp bugüne kadar yaptığı terbiyesizlikler için, insanlara iftira attıkları için, YARDIMEDİCİ HOCA'nın intiharına sebep oldukları için özür dilesin... Sonra da kendisinin şimdi bas bas bağırdığı konu hakkında konuşsun. "Bir mü’min kardeşini herhangi bir hata, kusur ya da (tevbe ettiği) günahından dolayı kınayan kimse, aynı ölçüde ayıplanmadıkça ölmez. Kimileri bizzat kendilerinin başına gelen bir musibetle aynı şekilde kınanırlar; kimileri de aile fertlerinden birisi sebebiyle ayıplanmaya düçar olurlar" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Bırakın intihar etsin. Bir belediye kamyonu gelir alır nasıl olsa
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() ne ekersen onu biçersin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() eden bulur... hiç üzülmedim hemde hiç... Rabbim ona daha ne günler gösterecek hembu dünyada hem öbür dünyada.. kolay kolay ölemeycek.. o kadar insanın vebalini almak kolay değil....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() ADALET YERİNİ BULACAK BİR GÜN . UGUR DEGİL KİM OLURSA OLSUN OLSUN BİR YANDAN SEVİNİYORUM DESEM YERİDİR ..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Dün canlı canlı konuşurken izledim kendisini..
Kuyruğuna basılmış gibi haykırıyordu.. İftira mıdır değilmidir bilemem.. Ama yaptığı yalan haber ve iftirtalar yüzünden muhakkak bu haksızlıkların,günahların bedelini bir şekilde(ailesi,kendisi yada çevresiyle) çekeceği belliydi.. Allah hiçbir haksızlığı karşılıksız bırakmaz.. Ben olaya bu yönden bakıyorum ve açıkçası hiç ÜZÜLMEDİM..Artık gülümseyebiliyorum..Allah'ın adaleti yerini ne güzelde buluyormuş diye.. |
|
![]() |
![]() |
#17 |
![]() hiç üzülmedim klasik olacak ama eden bulur o kadar !!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Aile haysiyetinden, şerefinden bahsediyorsun da; ey efendi, başbakan patronunuza kaç defa ailem hakkında bile saldırılar var yayınlarınızda gazetelerinizde diye serzenişte bulundu.. Hangisinde çıkıp ses ettin de şimdi bas bas bağırıyorsun??..
İftiraysa zamanla zaten çıkar ortaya şimdiki o tavrın neydi öyle?.. Başbakanın dediği gibi ''suçluluk psikolojisi'' mi, hayırdır?... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Tayyip Erdoğanın bir sözü vardı.
HARİMİME GİRDİLER... Bu sözle dalga geçenler bugün ağlıyorlar. Nasıl? sen başkasının haremine karışırken, sen kendini kral zannederken iyiydi şimdi ne oldu? Ama biz gene de sana yapılanı doğru bulmuyoruz, eğer yalan ise, eğer doğru değil ise yapanları kınıyoruz. Ama sen yapamazsın, yapmadın da zaten... sırf raiting için insanlara saldırdın, her türlü melaneti yaptın. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() birde bunlarla uğraşıyoruz hey Allahım...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
dündar, ergenekon |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|