08-29-2007, 20:59 | #1 |
Şiirlerimiz De Chat''e Uydu
*Ben seninle chat yapma ihtimalini sevdim *Sessiz,can sıkıntılı bir ortamda vazcaydım bilgisayarımı iş için kullanmaktan. *Ve artık bilgisayarımda "Başlangıç" a ilave edilmişti Chat odam. *Ben seninle bir gün o odada chat yapma ihtimalini sevdim.. *Sana şiirler biriktiriyordum "Belgelerim" klasöründe.. *Ama sen yoktun... *Ben, senin benimle chat yapabilme ihtimalini sevdim. *Ne zaman karşısına otursam bilgisayarımın *ICQ da Online olma ihtimalini sevdim *Password ü yazmamla başlayan. *Ömrümün en uzun *Ömrümün en kısa *Ömrümün en çocuk *Ömrümün en ihtiyar zamanlarını bekliyordum *Çünkü sonunda sen orada oluyordun, Online oluyordun .. *Ben senden Email alma ihtimalini sevdim. *Ben seninle bir gün okullara 200 metreden uzak bir netcafede, *Ben seninle ofisteki kalabalığın ortasındaki masamda , *Ben seninle kimsenin bilmek zorunda olmadığı sessiz odamda, chatte olma ihtimalini sevdim *Ben seni hiç sevmedim ki. *Ben senin benimle chat yapabilme ihtimalini sevdim. *Ben seni hiç sevmedim ki.. *Yorgun akşamlarda yaptığımız chat leri sevdim *Bir çiçek scriptini, bir gül scriptini sevdim *Bir de yıldızları sevdim *Download alanlarından gelip bilgisayarımda durdular. *Ben seni hiç sevmedim ki. *Beni kicklediğinde auto join olmayı sevdim *Taşları sevdim başıma vurduğunda *Ağlamayı sevdim disconnect olduğumda *Yalnız olduğumu anladığımda *Odayı yeniden kurmayı sevdim *Ben sen hiç sevmedim ki. *"Kuş" lara caps lock u öğretmeni sevdim *Action larla konuşmanı. *İnsana hatırlatmanı ; *Chat in bir adının da "geyik" olmadığını. *Ben seni hiç sevmedim ki. *Düştüğün zaman *Düşmeni sevdim *Serveri sevdim geldiğin zaman *Kalmanı sevmedim; *Korkuyordum sana alışmaktan.. *Yine de sevdim gülümsemeyi "bye" deyip ayrılışının ardından. *Ben seni hiç sevmedim ki. *Ben seninle chat yapma ihtimalini sevdim.. *Ben chat'lersem adam gibi chat'lerim.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-29-2007, 21:02 | #2 |
inanılmaz güzel olmuş
ellerine sağlık :D |
|
08-29-2007, 21:03 | #3 |
teşekkürler