![]() |
#1 |
![]() Hangi tükenmez kalem tükenmeden yazabilir acaba benim acılarımı? Hangi şair anlatır mısralarında ![]() Ve hangi şarkı seslendirir ![]() ![]() Söyle ![]() Hangi deniz ![]() Ben seni kalbimde tertemiz bir aşkla severken ![]() Gözlerini yollarına dikipte ![]() ![]() Sen ki bana bunca çileleri çektiren... Sen ki bana kanlı gözyaşları döktürüpte ![]() Sen o bembeyaz hayallerimin üstüne kapkara bulutlar çöktürdün. Sen her baharda açan o rengarenk çiçeklerimi soldurdun. Sen daha yaşayamadığım bu masum aşkımı diri diri topraklara gömdün. Anlar mısın ki ey yar! Her zil çaldığında sevdiğin gelmiştir diye heyecanla kapıya koşmanın ne demek olduğunu? Sen anlarmısınki ardı ardına sigara yakıpta ![]() Bilir misin ki ey yar! Kaç geceyi yalnızlığımla birlikte hıçkırıklara boğulmuş ve tek bir söz söylemeye bile takati kalmamış bir hasta gibi geçirttin bana... Sevdiğin sana ömrünü bağlamışken ![]() Utanırmısın o masum aşkı kirli bir mendil gibi sokaklara atıpta çiğnettiğinde? Ama biliyorum utanmazsın. Sen utansan zaten bunları yapmazsın! Nesin sen? Kimsin? Ne sanıyorsun kendini hint kumaşı falan mı? Metrelerce boyun olsa yine de bir milim etmez senin erkekliğin!!! Kalıbada vursan hani 10 tane adama bedelsin ![]() Artık susuyorum ![]() ![]() Gider ayak içimde bana yadigar bıraktığın nefretin hatırına ![]() adını "YALANCI" koyuyorum ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|