AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 04-02-2009, 02:07   #51
Kullanıcı Adı
Beyazgülüm
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya kim banladı seni...

ağlama yahu modeme reset atıp girer merak etme
Beyazgülüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-02-2009, 02:07   #52
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Yönetim istifaaa yönetiim istifaa yöneeetiim istifaaa..

Ezilmiş üyeleeer..
Devriim devriim
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-02-2009, 02:13   #53
Kullanıcı Adı
Morte
Alıntı:

Ezilmiş üyeleeer..
Devriim devriim
Ey üye uyuma,
Üyeliğine sahip çık!

Darbe çığırtkanlığı böyle birşey olsa gerek
Morte isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-02-2009, 02:14   #54
Kullanıcı Adı
Feyza
Alıntı:

Ezilmiş üyeleeer..
Devriim devriim
Sende fazla yaşamazsın...
Vurun bununda nickine banını
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-02-2009, 02:17   #55
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
367 mesajı olmayanlar banlanamaaazz..

Yada yok.. Şey, 367 üyenin de kararı olmadan yönetim üyeyi banlayamaaaz...

Ya Mazlum'u getirin bana Pardon Usame'yi Dudayev'i getiriin (:
Alt 04-02-2009, 02:22   #56
Kullanıcı Adı
Morte
Alıntı:
367 mesajı olmayanlar banlanamaaazz..

Yada yok.. Şey, 367 üyenin de kararı olmadan yönetim üyeyi banlayamaaaz...

Ya Mazlum'u getirin bana Pardon Usame'yi Dudayev'i getiriin (:
Merak etme ya, yarına yenileri gelecektir Bu sefer yönetimden rica ederiz, banlamak için acele etmezler
Morte isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-02-2009, 02:25   #58
Kullanıcı Adı
a.k.a.producer
bugün burada kendimizi mönitörün karşısında parçalasakta, haklılığımızı ortaya koymak adına farklı girişimlerde bulunsakda, kendi değerlerimizi ortaya koyarak birşeyleri aydınlatmaya çalışsakta unutmayalım ki aramızda muhakkak ki olacak; provakatörler, seviyesiz yorum sahipleri, görüşlerini biz insanlar için en büyük lütuf olan beyinlerini kullanmadan ortaya koyanlar fakat gerektiği yerde gerektiği cevabı da alacaklar bugün türkiye genelinde ortaya çıkan tablo kimileri için hazmedilebilinecek bir tablo değildir haklı sevinç ve mutluluğumuzu kaldıramayan insanlarlarla aynı seviyeye inmemize gerek olduğunu düşünmüyorum bu millet her seçim döneminde bu tür insanların ağzının payını veriyor zaten AK PARTİ'nin kurulduğu günden bugüne süre gelen istikrarlı ve güçlü yapılanmasını hazmedemeyenler her zaman yolumuza çıkacaklardır fakat bilmeliler ki biz ne engeller aştık ne zorluklara gögüs gerdik. Şimdi haklı sevinç ve mutluluğumuzu yaşayalım bırakalım onlar kendilerini ıspatlamaya çalışsınlar... Bu tarz insanlarla heran karşılaşabileceğimizi yineleyerek derim ki Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun ...
a.k.a.producer isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-02-2009, 02:28   #59
Kullanıcı Adı
LotuS
Saadet partisi kendisini nasıl nefret ettirir sorusuna işte en büyük örneklerden birisi. Ya hu tamam, kazandığınız belediyeleri gidin kendi forumunuzda tartışın, sevgi yumağı olun, meksika dalgası yapın, timsah yürüyüşü ile coşun. lakin buraya bunu yazmak ne derece etik bunu tartışmak lazım. Ve ben buradaki Ak partili kardeşlerimle gurur duyuyorum neden mi? Öyle demokratikler ki asla ve kat'a hanımlıklarını beyefendiliklerini bozmuyorlar, gülüp geçiyorlar. öyle insan sevgisi ile dolular ki kırmamaya özen gösteriyorlar, üzmüyorlar. lakin buna karşılık saadetli kardeşlerimiz diyor ki; hayır! biz sizin ortamınızda, sizin evinizde size nisbet yaparcasına şaşırıcaz kendimizi, güzel olanı bozacağız, hiçbirşey yapamasak moral bozacağız.

Ya hu amacınız nedir sizin? Gidin bir CHP forumuna bu yaptıklarınızı yapın nasıl bir tepki ile karşılaşıyorsunuz görün. Gidin bir DTp forumuna kaç saat tutacaklar sizi forumda acaba? Ya da ülkücü bir foruma gidin bakın bakalım nasıl küfürler yiyorsunuz?

Bizim tek suçumuz sizi sevmek mi? Aynı yaradana taptığımız için mi bize nisbet yapıyorsunuz? Amacınız nedir? Biz buyuz, böyle doğduk, bundan sonrada bu şekilde öleceğiz, bize birşey öğreteceğinizi mi sanıyorsunuz?

Edep ölçüsünde yazılar yazıp foruma birşeyler katanlara sözüm yok tenzih ederim hepsini yapılanlar ortada bir çok davranış takdire şayan. Lakin sen bilmiyorsun biz biliyoruz demekte ne demek oluyor? benim evimde bana saygısızlık yapmakta neyin nesi?

yaşasın AK parti ve onun onurlu mücadelesi.
Sevgi, saygı, birlik ve beraberlik dileklerimle...

Konu LotuS tarafından (04-02-2009 Saat 02:31 ) değiştirilmiştir..
LotuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-02-2009, 02:32   #60
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
Morte Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merak etme ya, yarına yenileri gelecektir Bu sefer yönetimden rica ederiz, banlamak için acele etmezler
Ya bir günde iki balık kaçtı..
Olmaz ki ama böyle..
Bu da bi bünye.. (:
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)