AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 04-06-2009, 13:40   #11
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Rasmussen denen alçağın o makama gelmesi bence bir tuzaktır. Ona kadar adammı yoktu ya.. Yeryüzünün en kanlı en hain terör örgütünün kanalını barındıracak, yayın yapmasına göz yumacak, Peygamber Efendimizi küçük düşürücü yayınları savunacak daha neler neler. BESBELLİKİ BU ALÇAK KARANLIK ODAKLARIN ADAMIDI ! BUNLARA ÇÜNKÜ İNSAN OLAN GÖZ YUMMAZZDI ! BARINDIRMAZDI !! Öyle değil mi ?

Rasmussen'in genel sekreterliği başlarımıza bakalım ne gaileler açacak.. Bunun o makama gelmesi HİÇ AMA HİİİİÇ HAYRA ALAMET DEĞİL. Elbet Başbakanımızın vs bildiği vardır ama ne pahasına olursa olsun o truva atını o makama getirtmemeliydik
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2009, 14:43   #12
Kullanıcı Adı
kararlı
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tamam da garp aleminin içerisindeyiz. Kanun olarak nizam olarak her şey olarak o temeller üzerine oturtulmuş bir devlet yapımız var.
Bunu en renkli şekilden yürütmek en doğru olanı.

Salt garp değil şark ile de bağları sıkı tutup menfaatin göründüğü zerre ışık sızısına bile itibar etmeliyiz.

Şu an yapılanda o.
DAKKA BİR GOL BİR ÖZÜR YOK .HEMEN KURU MUHALEFET OLARAK ALGILAMA GOLÜ TÜRKİYE YİYOR AKP DEĞİL SADECE BİRAZ EMPATİ YAPALIM
ÇIKARLARI* GEREĞİ AY BİZ İSLAM ALEMİNİ ÇOK SEVİYORUZ DİYALOĞ YAPIYORUZ MEDENİYET İTTİFAKİ YAPIYORUZ YOK AB YOLUNDA DESDEĞİMİZ SİZİNLE .PERDENİN ARKASIN DA İŞKALLER YAĞMALAMALAR TÜRKİYEYE DİŞ BİLEMELER SÖMÜRÜLER GIRLA GİDİYOR

BU SAHTEKARCA AÇIKLAMALARA FİD OLAN
İĞDİŞ EDILMİŞ KAFA YAPISIDIR BİZİ MAHVEDEN .
ONUN İÇİN ELLİBEŞ BİNLİK MİLLİ GAZETENİN DEDİĞİ ÇIKIYORDA
BİRBUCUK MİLYONLUK AKP MEDYASI.KALSIN...
kararlı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2009, 14:54   #13
Kullanıcı Adı
Feyza
Alıntı:
kararlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
DAKKA BİR GOL BİR ÖZÜR YOK .HEMEN KURU MUHALEFET OLARAK ALGILAMA GOLÜ TÜRKİYE YİYOR AKP DEĞİL SADECE BİRAZ EMPATİ YAPALIM
ÇIKARLARI* GEREĞİ AY BİZ İSLAM ALEMİNİ ÇOK SEVİYORUZ DİYALOĞ YAPIYORUZ MEDENİYET İTTİFAKİ YAPIYORUZ YOK AB YOLUNDA DESDEĞİMİZ SİZİNLE .PERDENİN ARKASIN DA İŞKALLER YAĞMALAMALAR TÜRKİYEYE DİŞ BİLEMELER SÖMÜRÜLER GIRLA GİDİYOR

BU SAHTEKARCA AÇIKLAMALARA FİD OLAN
İĞDİŞ EDILMİŞ KAFA YAPISIDIR BİZİ MAHVEDEN .
ONUN İÇİN ELLİBEŞ BİNLİK MİLLİ GAZETENİN DEDİĞİ ÇIKIYORDA
BİRBUCUK MİLYONLUK AKP MEDYASI.KALSIN...
Maçın bitiş düdüğü henüz çalmadı, dikkatinizi çekerim...
MAçın galibi hala biziz bize yada Ülkemize atılmış bir gol yok ortada...
Ülke meselesi olan bu olayı Ak Parti olarak değilde Türkiye olarak ele almanız çok doğru bir davranış. Aslında olması gereken budur ama bu güne kadar bu bakış açısını pek görmediğimiz için değinmek istedim ama son dört satırı okuyunca şaşırdım, yanıldığımı anladım. Diğerleri ile aynı mantık...
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2009, 15:23   #14
Kullanıcı Adı
kararlı
Alıntı:
Feyza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Maçın bitiş düdüğü henüz çalmadı, dikkatinizi çekerim...
MAçın galibi hala biziz bize yada Ülkemize atılmış bir gol yok ortada...
Ülke meselesi olan bu olayı Ak Parti olarak değilde Türkiye olarak ele almanız çok doğru bir davranış. Aslında olması gereken budur ama bu güne kadar bu bakış açısını pek görmediğimiz için değinmek istedim ama son dört satırı okuyunca şaşırdım, yanıldığımı anladım. Diğerleri ile aynı mantık...
ALINMA O SATIRLARIN MUHATABI ÖYLE OLANLARDIR.
Alt 04-06-2009, 15:54   #15
Kullanıcı Adı
Feyza
Alıntı:
kararlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ALINMA O SATIRLARIN MUHATABI ÖYLE OLANLARDIR.
Alınmam merak etmeyin... Siyaseti bilenlerdeniz çok şükür, sözlerimin geneli bilmiyenler içindi.
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2009, 17:03   #16
Kullanıcı Adı
redyellow
Ben sözlerini tutacaklarını sanmıyorum.

Rasmussen denen kişi İslam peygamberine yapılan hakaret esnasında da gayet seviyesiz bir tavır ortaya koymuştu.

Bu utanmazdan sözünü tutmasını beklemek abesle iştigal olur.

Tam ensesinden yakalamışken yaptğı o terbiyesizliğin ve roj tv olayının intikamını alarak onu veta etmeliydik.

Taviz verilerek yanlış yapılmıştır.

Sözlerini tutacağını hiç sanmıyorum, çünkü köprüyü geçti.

Bu utanmazlardan dürüstlük beklenmez.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2009, 17:36   #17
Kullanıcı Adı
tyranid
köprü geçilmedi bubu daha görmediniz 7 hazirana kadar süre var türkiyenin veto hakkı saklıdır, gerekirse 7 hazirandan sonra tekrar veto edebilir. unutmayın görevi 1 ağustosta başlıyor
tyranid isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2009, 17:52   #18
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
tyranid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
köprü geçilmedi bubu daha görmediniz 7 hazirana kadar süre var türkiyenin veto hakkı saklıdır, gerekirse 7 hazirandan sonra tekrar veto edebilir. unutmayın görevi 1 ağustosta başlıyor

Karar çıktıktan sonra veto olabilir mi? prosedür nedir?

Eğer öyle ise yani hala veto hakkımız varsa güzel...
Alt 04-07-2009, 11:02   #19
Kullanıcı Adı
kararlı
Alıntı:
tyranid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Alt 04-07-2009, 11:16   #20
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Rasmussen denen alçağın o makama gelmesi bence bir tuzaktır. Ona kadar adammı yoktu ya.. Yeryüzünün en kanlı en hain terör örgütünün kanalını barındıracak, yayın yapmasına göz yumacak, Peygamber Efendimizi küçük düşürücü yayınları savunacak daha neler neler. BESBELLİKİ BU ALÇAK KARANLIK ODAKLARIN ADAMIDI ! BUNLARA ÇÜNKÜ İNSAN OLAN GÖZ YUMMAZZDI ! BARINDIRMAZDI !! Öyle değil mi ?

Rasmussen'in genel sekreterliği başlarımıza bakalım ne gaileler açacak.. Bunun o makama gelmesi HİÇ AMA HİİİİÇ HAYRA ALAMET DEĞİL. Elbet Başbakanımızın vs bildiği vardır ama ne pahasına olursa olsun o truva atını o makama getirtmemeliydik

İmza:

REDYELLOW

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)