![]() |
#1 |
![]() Danimarka Başbakanı Rasmussen’in NATO Genel Sekreterliğine getirilirken Türkiye’nin sergilediği tavır medyada genel olarak benzer biçimde yorumlandı. Hükümet karşıtı basın (Sözcü gazetesi hariç) hükümetin tutumunu başarılı bulan başlıklar verdi. Yandaş medya ise olayı “Davos Fatihinin yeni NATO zaferi” olarak lanse etti.
Ancak bir gazete hepsinden farklı bir tutum sergiledi: Milli Gazete. Gazete, “Rasmussen ayıbı” başlıklı haberinde, hükümeti Batı ülkelerinin baskılarına boyun eğmekle suçladı ve olayı şöyle yorumladı: "AB'ye giriş vizesi"nin tehdit olarak kullanıldığı NATO Zirvesi'nde Türkiye'ye geri adım attırıldı. Obama'dan Merkel'e ve Berlusconi'ye kadar birçok batılı liderin baskısı sonucu, Türkiye'nin karşı çıktığı Rasmussen, NATO Genel Sekreteri olarak seçildi. Yayın organının bu tavrına bakarak Saadet Partisinin seçim öncesinde olduğu gibi seçimden sonra da hükümetin Batı yanlısı dış politikasını şiddetle eleştireceği anlaşılıyor. Odatv.com
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ya söylemeyeyim diyorum da, artık bunun söylenmeyecek bir yanı da kalmadı ki... SP=CHP işte, adamların fikirlerine kadar her şeyi aynı olmuş artık. Ben daha farklı ne düşünebilirim ki...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Saadette chp gibi ebedi muhalefet kalacak ..
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Milli gazetenin başlığını eleştirmeden önce sonuca bi bakar mısınız arkadaşlar.
Özür dilencek dendi, bu şartla okey verildi dendi, hani ne oldu özür? 1- Özür dileme sözünü verilmiş ve yine de özür dileme gerçekleşmemişse milli gazete haksız mı? hani özür, niye özür dilemedi, niye diletilmedi? Niye kimseden bir ses çıkmadı? 2- Özür dileme sözü verilmemiş ise bu sefer bize yalan söylenmiş olmuyor mu? bu da yanlış değil mi? eğriye eğri doğruya doğru. Tamam milli gazeteyi, saadeti vs. eleştirelim, eleştirin ama bu konuda milli gazete haklıdır. Özür dilenmediği müddetce de milli gazete haklı olmaya devam edecektir. Ya özür dileme olayı hiç yoktu, ya da söz verildiği halde söz yerine getirilmedi, yani sizi takmıyoruz dendi. Bunun savunulacak bir yanı var mı ki milli gazeteyi eleştiriyorsunuz? Biraz empati yapın. Başbakan erdoğan değil de ecevit olarak düşleyin ve aynı olayı onun başbakanlığı döneminde yaşayın. ne derdiniz? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
HELAL |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() evt bu benimde garibime gitmedi değil
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() siz akp liler bir ileri bir geri adım atmaktan oldugunuz yerde sayıyorsunuz.sizde artık sadetle ugraşmaktan vazgeçin hoşunuza gitsede gitmese de doğruları söylemeye devam edecegiz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
AKP DEKİ İCRAATLARIN BİR ÇOĞU CHP İLE AYNI SANA SAYABİLİRİM 1-AKP İMF Cİ CHP İMF Cİ 2-AKP AMERİKANCI CHP AMERİKANCI 3-AKP AB Cİ CHP AB Cİ 4-AKP FAİZCİ CHP FAİZCİ VS. TABİ AKP İLE CHP NİN FARKLI OLDUĞU TARAFIDA VAR YANLIZ SAADET PARTİSİ VE CHP AYNIDIR DERSENİZ BANA İKİ PATİNİN HÜKÜMETLERDE YAPTIĞI EYLEMLER VE İCRAATLAR AYNI İSE BANA ÖRNEK VERİN SIRF SAADET PARTİSİ AKP Yİ ELEŞTİRİYOR DİYE CHP İLE AYNI DİYORSANIZ O ZAMAN ARD NİYETLİ OLDUĞUNA İNANIRIM MİLLİ GAZETEYE BU KONUDA SONUNA KADAR DESTEK VERİYORUM Konu aslan1276 tarafından (04-08-2009 Saat 01:15 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|