![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
cezasını ak parti değil... yargı kaldırdı.. partiler yargıya müdahale edemez...pardon unuttum chp dışında... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
Ve durmadan istismar ettiğin Atatürk de bir osmanlı subayı idi, unutma! Gurban ol osmanlıya emi ![]() Konu redyellow tarafından (04-09-2009 Saat 16:28 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Değerli AK Parti gönüldaşlarına sesleniyorum;konuyu ve forumu sabote etmek için gelen şahsın eylemleri karşısında tahrik olmanıza gerek yok.İçi boş,demogoji üslubu ile boşa vakit harcamayı isteyen birisi,lakin siz değerli zamanınızı boşa harcamayınız.Gerekli işlemler yapıldı hakında,AK Parti Forumun sevgi ve hoşgörüsü kendisini sarmadığını gördüğünden dolayı hazımsızlık duymaktadır.Kilitlenen konuyu kim açmış bilmiyorum,ama lütfen herkes kurallara uysun!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Konu yararlı ve ders niteliğinde.
MÜDAHELE, KONUYA DEĞİL MESAJLARA OLMALI. Gereksiz mesajlardan arındırıldığından ötürü konu yeniden açılmıştır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Tespit edilmiş ve sürekli saldıran bir virüs söz konusuydu.Sizin düşüncenize göre bu virüs sabaha kadar saldırılarda bulunsun,Forum ekibide arkasından mesajlarını silip süpürsün?! Peki bu durumda sonuç ne olabilir hiç bir şey! Bu tür durumlarda önce konu kilitlenir,art niyetli ve saldırgan kişi etkisiz hale getirilir daha sonra konu açılır..! Niyeti ve zikri beli bir şahısla münakaşaya girmeye hiç gerek yok! Kişide süresiz yasaklanmıştır.Şimdi kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|