04-09-2009, 23:56 | #11 | |
Alıntı:
__________________ İŞDE BENİM DEDİĞİMDE BUDUR. AMA YAŞADIĞIMIZ TERSİDİR VE TÜNELİN UCUNDA IŞIK GÖRÜNMEMEKDEDİR . SANA SAMİMİ BİRŞEY SORAYIM İSLAM MEDENİYETİNİN ARIZALI BİR DÖNEM DEN GECDİĞİMİZ İÇİN YÜRÜRLÜKDE OLMAYAN AMA ODA YÜRÜLÜĞE GİRMEDEN TÜRKİYEYE VE DÜNYAYA HUZUR GELMEYECEĞİ GENDİNE HAS EKONOMİK SİYASİ KÜLTÜREL ASKERİ AHLAKİ BİR DURUŞUNUN OLDUĞUNA VE BU DURŞUN MUDLAKA HAYATA GECMESİ İÇİN ÇALIŞILMASI GEREKDİĞİNE İNANIYORMUSUN |
||
04-10-2009, 04:46 | #12 | |
Alıntı:
O ışığı biz iliklerimize kadar hissettik/ hissediyoruz. Ve bu yüzden 'Biz Türkiye'yiz' de diyebiliyoruz rahatlıkla. Gayrı, konuyu şahsileştirmek amacından dışarı sarkıtmak amacım değil. Laf söylemiş olmak için laf söylemek isteyenlerden de değilimdir. Size de tavsiye ederim. (Kirlilik oluyor -her yönden-...) |
||
04-10-2009, 11:00 | #13 | |
Alıntı:
SAYGI DUYARIM |
||
04-10-2009, 11:06 | #14 | |
Alıntı:
|
||
04-10-2009, 12:07 | #15 |
Bende özelleştirme karşıtıyım.Ben kimilerine göre ikiyüzlü mü oluyorum?Şahıs zarar eden bir kuruluşu alıp kar eden bir kuruluş haline getirebiliyorsa,bunu devlet çok daha rahat yapabilir.Bu akp olur,mhp olur,dsp ve diğer partiler olur.Şimdi çok basit bir örnekle neden karşı olduğumu da belirteyim.MKE Kurumu 2008 yılı karı 70 milyon ytl.Bu kurumun stratejik önemide herkesçe malum.Böyle bir kurumun özelleştirmeye gidilmesinin mantığı nedir?Tamam zarar eden yerleri uğraştık düzeltemedik ve bu işi hakkıyla yapacak kişilere devrettik.Peki işleyen bir çarkın ortasına neden çomak sokulsun?Benim yazdıklarımı okuyan bir arkadaş iki gün önce bana sp li damgasını vurdu.Savunursam akp liyim eleştirirsem sp veya chp liyim.Özelleştirilen kurumlarda benim insanım asgari ücrete mahkum ediliyor fakat patronlar milyon hatta milyar dolarlar kazanıyor.Gerekli düzenlemeleri yapar,kuruluşları yönetecek ve orada çalışacak kişileri yetiştirebilirsen oradan kazandığın verginin kat kat fazlası geliri elde edersin.Çalışanlarınında ücretlerini o nispette düzenler hem kazanır hem kazandırırsın.Hükümeti oluşturanlar arasında iş adamları,hukukçular,öğretim üyeleri,finans uzmanları var.Yani hemen hemen her konudan anlayan kişilerden kurulu bir hükümet.Keza bundan öncekilerde aynı.Bukadar donanımlı bir topluluk hala bu sorunları düzeltmek yerine satalım mantığıyla hareket ediyorsa ben elbette karşı olurum.Alıp götürmüyor ya gibi bir söylemde komik geliyor bana.Oranın işleyişi önemli benim için.Dört duvarı ve bir çatısı beni ilgilendirmiyor.Citi bank'da bu ülkede vergi mükellefi.Peki kaçımız 3 milyar dolar vergi borcunun silindiğini biliyoruz?
|
|
04-10-2009, 16:33 | #16 |
gelsin hürriyet gazetesi de mersindeki seka kağıt fabrikasının özelleştirmesine engel olan chp'nin yapmış olduğu devlete zararı.
40 yıllık makinalar. ve hükümet burayı kapattı ve çalışan işçileri çıkarmadı çıkaramazdı şimdi çekirdek çitletiyor emekliliklerini bekliyorlar. lojmanda kalmaları da cabası ne kadar devlete zararı oluyor onu chp'li muhasebeciler düşünsün. devlet ticaretten elini çekmeli ve denetleyici olmalı. denetleyici olacak ama bunu medya mensupları bay kılı saçmalayarak bu bir rejim tehlikesi dedirtmeyin. çok komik oluyor bay kıl. |
|
04-12-2009, 03:48 | #17 |
Özelleştirme Akpartinin anlatamadığı en büyük reform Yetkililer halka kanallarda detaylı anlatsa hersey cok değişir.
|
|
04-12-2009, 19:17 | #18 |
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|