![]() |
#31 |
![]() Ya feerli olsa ne olur olmaa ne olur..
ben ilk beşiktaşlı biliyodum.Sonra baktım fenerli olmuş. sonra galatasarayda girdi işin içine öle bişeyler oldu. Yakında trabzonsorlu olacak hiç şaşırmıycam he :D:D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() Atatürk Trabzonsporlu
![]() Atatürk'ün tuttuğu takım belli değildir. Zaten o dönemlerde ne Fenerbahçe, ne Galatasaray ne de Beşiktaş profosyonel klüpler değildi. Herkesin bir hikayesi var. Hepsini okurken gülüyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() flodd
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() Arkadaşlar Atatürk fenerli falan değil. Habertürkteki programda böyle birşey olmadığı sağlam kaynaklarla anlatıldı. Buyrun izleyebilirsinizde o programı;
Fenerbahçe'nin yanlış bilinen tarihi'Şeref Tribünü'nde Tuğrul Yenidoğan FB'nin kendi sitesinden aldığı tarihle gerçek tarihi karşılaştırdı. 04.10.2006 19:32 ![]() İZLEMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ http://www.haberturk.com/haber.asp?i...&dt=2006/10/04 ------------------------------------- Aksi yöndeki daha sağlam kaynaklardan ve bilgilerden ötürü başlık değiştirilmiştir. Takıyyeyle molmaz bu işler bize sağlam kaynak gerekiyor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() FENERBAHÇE BAŞKANI DOKTOR NAZIM BEY ATATÜRKE SUİKAST DÜZENLEMEKTEN İDAM EDİLDİ....İZMİR SUİKASTİ 1926.......
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|