![]() |
#1 |
![]() Habervaktim.com, büyük bir gazetecilik başarısı göstererek CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu'nun Almanya'da iken uyuşturucu tüccarı PKK'lı Mustafa Günel ile görüştüğüne dair telefon kayıtlarını belgeleriyle ortaya koydu.
![]() Peki uyuşturucu tüccarıyla görüştüğü belgelenen Kemal Kılıçdaroğlu nasıl oldu da vergi hırsızlığından ceza almış bir holding tarafından ‘dürüst' olarak kamuoyuna tanıtıldı? ‘Türkiye'nin Gandi'si' olarak pazarlanmaya çalışılan Kılıçdaroğlu'nun vergi hırsızlığı yapmış bir holding tarafından desteklenmesi tezat değil mi? Gandi Kemal’i kimler savunuyor? Geçtiğimiz haftaya CHP İstanbul Milletvekili ve 29 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde İstanbul Büyükşehir adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Almanya’da iken PKK’lılarla yaptığı telefon görüşmesi damgasını vurdu. Habervaktim.com’un büyük bir gazetecilik başarısı göstererek, belgeleriyle ortaya koyduğu Kılıçdaroğlu-PKK’lı uyuşturucu tüccarı Mustafa Günel’in telefon görüşmesine dair haber, birçok haber sitesi ve Vakit gazetesi tarafından da alıntılandı. Hatırlanacağı gibi Kılıçdaroğlu’nun Deniz Feneri davasını izlemek üzere geçtiğimiz yıl gittiği Almanya’da PKK’lılarla görüştüğü iddiaları ortaya atılmış ancak Kılıçdaroğlu bunları yalanlamıştı. Bağımsız bir gazetecilik yapan Habervaktim de, bu iddiaların üzerine gitti ve Kılıçdaroğlu’nun PKK’lı Günel ile görüşmesini, ele geçirdiği belgeleri yayınlayarak kanıtladı. Alman polisi, uyuşturucu ticareti yaptığı için PKK’lı Mustafa Günel’i teknik takibe alınca, Kılıçdaroğlu ile görüşmesi de bu teknik takibe takıldı. Böylece, vergi hırsızlığından 1 milyar TL’ye yakın ceza alan holding tarafından ‘Gandi’ diye takdim edilen Kılıçdaroğlu’nun maskesi de düşmüş oldu. İşin garip tarafı ise ‘dürüst’ diye yutturulmak istenen Kılıçdaroğlu’na bu imajı yükleyenlerin ‘vergi hırsızlığı’, ‘kâğıt kaçakçılığı’ gibi suçlar işlemiş olmaları. Habervaktim, Kılıçdaroğlu’nun uyuşturucu tüccarıyla görüşmesini belgeleriyle ortaya koyunca, Kılıçdaroğlu da kendisini destekleyen vergi hırsızı holdingin gazetelerine, “Dava açacağım. Bunun gerçeklikle alakası yok” demiş. Hatırlayacağınız gibi Kılıçdaroğlu, mizah yazarımız Rıfat Yörük’ün Kılıçdaroğlu ile ilgili yazdığı ‘Kadıköy’ün ismini Hakimköy olarak değiştirecek” şeklindeki mizahi haberini de gerçek sanarak, “Vakit bana iftira atıyor” demişti. Gerçeği mizah, mizahı ise gerçek sanan; basın kuruluşlarını sürekli birbirine karıştıran Kılıçdaroğlu için ne tür bir hukuki süreç işleneceği ise önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak. Muhafazakâr partiler söz konusu olduğunda rüzgârdan nem kapan yargıçlar acaba Kılıçdaroğlu’nun bu olayı üzerine ne kadar gidecekler, bekleyip göreceğiz. Habervaktim ve Vakit gazetesi sadece Kılıçdaroğlu’nun değil, vergi hırsızlığından ceza yiyen Doğan Yayın Holding’in, “İsrail’in menfaatlerini korumak” ilkesini yayın ilkeleri arasına koyan ortağı Axel Springer ile ilgili belgeleri de yayınlayarak maskeleri düşürmüştü. Doğan’ın ortağı Alman Axel Springer’in İsrail’le olan bağlantılarını belgeleriyle ortaya koyan habervaktim.com ve Vakit gazetesi, bağımsız ve bağlantısız gazeteciliğin de örneğini ortaya koydu. Bizler ne holdinglerden ne ihalelerden ne iktidarlardan besleniyoruz. Zaten sırtını holdinglere ya da iktidarlara dayayan sözde medya organları, ancak holdinglerinin ve iktidarların çıkarlarını gözetir. Bizler ise siz değerli okuyucularımıza verdiğimiz sözümüze sadık kalarak, bağımsız bir yayıncılık sürdürürken, her zaman hakkın ve doğrunun yanında yer almaya gayret ediyoruz. Biliyoruz ki gücümüzü siz değerli okuyucularımızdan alıyoruz. Sizlerin desteğiyle her geçen gün daha fazla büyüyen habervaktim.com, maskeleri düşürmeye devam edecek. Siz yine her zaman olduğu gibi Habervaktim’i izlemeye devam edin ve yeni sürprizlere hazır olun. Tüm habervaktim.com okuyucularına hayırlı ve huzurlu bir hafta dileklerimizle… Habervaktim
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|