05-07-2009, 13:30 | #1 |
Badem&İlhan Şeşen -Geceyedir Küsmelerim
2 gündür sıkça dinlediğim parçaları burada paylaşıyorum ama bu hepsinden özel...İyi dinlemeler...
Hersey biter herkes gider Gün bile kacar gecelerin koynuna saklanır Birtek ben kalirim benligimden tasar sevgim kahve gözlerinde yankılanır Yasanmamislari düsünür kuytularda üzülürüm Gel desen kosar gelir ellerim Umursamaz dünyayi Umursamaz yasami Sadece seni tek seni bekledim Gel diyen ellerin yok gözlerini özledim Ne umut kaldi ne bir rüya geceyedir küsmelerim Yürek yanar kalpler aglar Sevdam bile cirpinir cikis yollari arar Birtek gözyasi kalir bu aşktan geriye Ruhumda yeserir yeniden ask yapraklari Yasanmamislari düsünür kuytularda ölürüm Yasanmamislari düsünür kuytularda ölürüm Gel desen kosar kosar gelir ellerim Umursamaz dünyayi Umursamaz yasami Sadece seni tek seni bekledim Gel diyen ellerin yok gözlerini özledim Ne umut kaldi ne bir rüya geceyedir küsmelerim Ne bir umut kaldi ne bir rüya geceyedir küsmelerim Gel desen kosar kosar gelir ellerim Umursamaz dünyayi Umursamaz yasami Sadece seni tek seni bekledim Gel diyen ellerin yok gözlerini özledim Ne umut kaldi ne bir rüya geceyedir küsmelerim Ne umut kaldi ne bir rüya geceyedir küsmelerim Ne umut kaldi ne bir rüya geceyedir küsmelerim Bir umut kaldi ve bir rüya yine sana seslenirim
Konu reyAKbay tarafından (05-07-2009 Saat 13:32 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-07-2009, 13:38 | #2 |
Bir umut kaldi ve bir rüya yine sana seslenirim
çok güzel şarkıymış canım emeğine sağlık biizimle paylaştığın için teşekkürler |
|
05-07-2009, 13:54 | #3 |
Ben teşekkür ederim,beğendiğinize sevindim... |
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|