AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 05-07-2009, 21:51   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart Zor zamanda Ey Allahım benim büyük bir sorunum var demek yerine....
"Zor zamanda Ey Allahım benim büyük bir sorunum var demek yerine ey sorun benim büyük bir Allah ım var demek gerekir "

Neden insanın aklı Rabbi dar anında gelir geldiğindede neden derdin büyük olduğunu söyler yoksa Rabbinin ne kadar büyük olduğunun farkında değilmidir niye niye derdinin büyük olduğu Rabbine bildirirde hiç derdine benim Rabbim çok büyüktür kulunu darda komaz demzki.....

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-08-2009, 02:01   #2
Kullanıcı Adı
Seyyah
Allah biliyoya birazda olsa alnım acık yüzüm ak bu konuda tamam zor anımızda ilk Allahı hatırlarım ama zorda olmadığım zamanlardada unutmam her gece duamı ederim her kararımda yukardan izlediğini bilriim Allahıma şükür iyi bir yanım
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-08-2009, 07:09   #3
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
turkuas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah biliyoya birazda olsa alnım acık yüzüm ak bu konuda tamam zor anımızda ilk Allahı hatırlarım ama zorda olmadığım zamanlardada unutmam her gece duamı ederim her kararımda yukardan izlediğini bilriim Allahıma şükür iyi bir yanım
Ne mutlu sana o zaman kardeşim...
bu arada şu yukarıda kelimesi sakıncalı Allah'a(c.c) yer tayin edilmez O her yerdedir....
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-08-2009, 14:15   #4
Kullanıcı Adı
Seyyah
Özür dilerim yani bizi hep izler anlamında kullandım ama dikkat ederim artık.
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-08-2009, 14:20   #5
Kullanıcı Adı
LeyaL
Alıntı:
türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
"Zor zamanda Ey Allahım benim büyük bir sorunum var demek yerine ey sorun benim büyük bir Allah ım var demek gerekir "

Neden insanın aklı Rabbi dar anında gelir geldiğindede neden derdin büyük olduğunu söyler yoksa Rabbinin ne kadar büyük olduğunun farkında değilmidir niye niye derdinin büyük olduğu Rabbine bildirirde hiç derdine benim Rabbim çok büyüktür kulunu darda komaz demzki.....
Neden demez? Şükürsüzlükten..
Maalesef biz insanlar olarak şükretmekten yoksunuz.Bunu dil ile değil kalp ile de söylemek gerek. Derdi veren Allah dermanı da verir deriz ama sonra da "hep beni bulur" der yakınırız. Herşeyde vardır bir hayır deriz en ufak bier şerde "isyan "ederiz.Rabbim cümlemize hidayet versin...
LeyaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-08-2009, 14:26   #6
Kullanıcı Adı
AlyaDua
nefıs ve seytan ....bana kalırsa ole dusunen ınsanlarda ıman eksıklıgı vardır cunku rabbım eger bır sıkıntı verırse elbet onun cozumunude vercektır kı sayetbunu bılmeyen bılıncsız ınsanlar kufre bıle gıdebılıyor...ama sunu da bılmelıyızkı rabbım kulunun tasıyamayacagı yukude kuluna yuklemez ....

Konu AlyaDua tarafından (05-08-2009 Saat 14:30 ) değiştirilmiştir..
AlyaDua isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)