AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 05-15-2009, 11:02   #141
Kullanıcı Adı
AY IŞIĞI
Yetkililerden önemle rica ediyorum bu konunun kilitlenmesini lütfen !!
AY IŞIĞI isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-15-2009, 11:05   #142
Kullanıcı Adı
YuZaRSiF
Senin seviyene inmicem yüzsüz herif. Dara gelince değişik nicklerle gelir yazar kaçarsın değil mi ? Bumu senin savunduğun. Ben senin anlayacağın dilde de konuşurdum ama burası yeri değil

Konu Ak_Kelebek tarafından (05-15-2009 Saat 11:12 ) değiştirilmiştir..
YuZaRSiF isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-15-2009, 11:09   #143
Kullanıcı Adı
BlueMoon
Alıntı:
SAMANYOLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben senın gıbı vakıt gazetesı mantıgı ıle hareket eden zavallılar gııb konusuyorum oldu mu? sızın gıbler ıslam ahlakından soz edıp SAYLAN gıbılere kufur edecek kadar assagılıklar bır de ıslamcı gecınırler hay ben sen ve senıngıblerın sakalına tukureyım
aslında yeni üye alınırken bazı sınavlardan geçirmek gerek şuraya bak aynı adam kaç tane üyelik alıp milleti rahatsız ediyor.

Defol bu seviyeli ortamdan seni seviyesiz insan seni ! sana söyleyecek laf bile bulamıyorum. Allah tez elden cezanı versin ne diyim daha ben senin gibi münafığa
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-15-2009, 13:47   #144
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
TRT'nin Hadise pişmanlığı!
15 Mayıs 2009 Cuma 10:04
Hadise artık maratonun sonuna geldi. Yarın büyük gün... Eurovision'da Hadise ülkemizi temsil edecek. Ancak TRT'nin bir pişmanlığı var.

Genel Müdür Şahin, Hadise’nin kıyafet seçimine karışmadıklarını belirterek, “Serbest bırakmamak lazımmış” dedi

Milliyet'e göre ; TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi finale taşıyan Hadise’nin çok tartışılan kıyafetiyle ilgili olarak, “Kot pantolonla çıksaydı Rusya’da çok daha etki edebilirdi” dedi. Bazı sanatçıların “dansöz” giysisine benzeterek eleştirdiği kıyafeti değerlendiren Şahin, şunları söyledi:

KIYAFETİ SERBEST BIRAKMAMAK LAZIMDIR

“Kıyafeti öyle veya böyle eleştirilir; biz karışmayacağımızı baştan beri söylediğimiz için buna da karışmadık, karışmayacağız da. Belki kot pantolonla çıksaydı Rusya’da çok daha etki edebilirdi. Ruslar kot giysileri daha çok seviyor. Dolayısıyla belki daha popüler olabilirdi. Kişisel düşüncem bu. Tabii bir sürü eleştiri de oldu her kesimden. Demek ki kıyafeti çok serbest bırakmamak lazımmış. Kıyafete müdahaleyi hep farklı yorumladılar ama bizim amacımız yakışan bir kıyafeti kendisine giydirmekti.”

Şahin, Hadise’nin ilk üçe gireceğini belirterek “Birincilik bekliyorum” dedi.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-15-2009, 13:49   #145
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Zararın neresinden dönerseniz kardır.Tebrikler sayın Şahin!
Alt 05-15-2009, 14:56   #146
Kullanıcı Adı
bryan
Alıntı:
elif zeynep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yapılan eleştirilerin sınırı olmalı öyle mi ? Peki bizi temsil(!) etme gayreti(!)nde olan bu kadın sınır tanıyor mu ? Sınır tanımak bir yana, bizim sınırlarımızı zorlamaktadır.

Bu mu ülkemizi temsil etmek, nasıl ve ne ile temsil etmektedir, görmüyor musunuz da bu kadar basit yorumlar yapabilme gafletinde bulunuyorsunuz , çıldırmak elde değil. Ortada sizin sandığınız gibi bir başarı yoktur, hadise eğer kazanırsa siz sabahlara kadar coşabilirsiniz ama bu görüntüler , bu vaziyeti alkışlayanların ağlanacak vaziyeti ; cemiyetimizdeki ahlak yenilgilerimizin, ahlak yaralarımızın en bariz timsali olarak benim içime bir ukde olarak oturacaktır.
Sevgili Elif
Uluslar arası bi arenada vitrine çıkıyorsun bu senin zanettiğin kadar basit ve sıradan birşey değil....
yorumlarımı beğenmeye bilirsin ama düşüncelerim bu yönde...
ayrıca benim müslümanlıgım dinim ahlakım vicdanım Hadisenin tekelinde değil...
Hadise bizi orda diniyle değil şarkısıyla temsil edecek...
ister türbanlı olsun açık şaçık olsun bu beni bu kadar alakadar etmez önemli olan bizi bu arenada temsil etmesi ve başarı yakalaması...
Sanatçımızı o sahnede görmek beni çok gururlandıracak...

Her TÜRK genci gibi
Sevgili Hadiseye yürekten başarılar diliyorum..

NoT: illaki bişeyler eleştirmek istiyorsanız Ermenistana bizden 12 puan gitmesini eleştirelim
bryan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-15-2009, 15:02   #147
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
bryan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Elif
Uluslar arası bi arenada vitrine çıkıyorsun bu senin zanettiğin kadar basit ve sıradan birşey değil....
yorumlarımı beğenmeye bilirsin ama düşüncelerim bu yönde...
ayrıca benim müslümanlıgım dinim ahlakım vicdanım Hadisenin tekelinde değil...
Hadise bizi orda diniyle değil şarkısıyla temsil edecek...
ister türbanlı olsun açık şaçık olsun bu beni bu kadar alakadar etmez önemli olan bizi bu arenada temsil etmesi ve başarı yakalaması...
Sanatçımızı o sahnede görmek beni çok gururlandıracak...

Her TÜRK genci gibi
Sevgili Hadiseye yürekten başarılar diliyorum..

NoT: illaki bişeyler eleştirmek istiyorsanız Ermenistana bizden 12 puan gitmesini eleştirelim
Bu yarışma felan değil tam anlamıyla bir rezalettir.

Bir TÜRK genci için utanılacak bir durumdur.

Bu şarkı, bu kıyafet, bu kıvırmalar vs. asla ve asla bir TÜRK'ü temsil edemez.

Ermenistana giden 12 puanı niye eleştirelim?

Eğer bu kıyafet TÜRK milletini temsil ediyorsa ermenistana bizden 12 puan gitmesinde daha normal ne olabilir ki?

"Fikirlerimi beğenmeyebilirsiniz ama benim görüşüm böyle"
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-15-2009, 15:10   #148
Kullanıcı Adı
redyellow
Sayın trt genel müdürünün açıklamasını okudum. İnşaallah yanlışdan dönerler ve bu rezaleti daha fazla sürdürmezler.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-15-2009, 15:18   #149
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın trt genel müdürünün açıklamasını okudum. İnşaallah yanlışdan dönerler ve bu rezaleti daha fazla sürdürmezler.
Geçen geçti cancağızım,bir daha tekrarlanmasın diye inşALLAH!
Alt 05-15-2009, 15:30   #150
Kullanıcı Adı
dilemma
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu yarışma felan değil tam anlamıyla bir rezalettir.

Bir TÜRK genci için utanılacak bir durumdur.

Bu şarkı, bu kıyafet, bu kıvırmalar vs. asla ve asla bir TÜRK'ü temsil edemez.

Ermenistana giden 12 puanı niye eleştirelim?

Eğer bu kıyafet TÜRK milletini temsil ediyorsa ermenistana bizden 12 puan gitmesinde daha normal ne olabilir ki?

"Fikirlerimi beğenmeyebilirsiniz ama benim görüşüm böyle"

Arkadaşlar birkaç gün önce bir arkadaşımız veryansın etti, sizle aynı şeyi düşünmeyene saygı yok, diye..
Bryan arkadaşımız öyle düşünüyormuş fikrini yazmış.
Kaç gündür takip ediyorum konunun üzerine ve sizle aynı şeyi düşünmeyenlerin üzerine fazlası ile gidiyorsunuz..
Bir Türk şöyle olamaz böyle olamaz diyerek kesin söylemlerinizden sonra ilginçtir "fikirlerimi beğenmeye bilirsiniz ama görüşüm böyle" diyorsunuz.
Sizde, sizle aynı şeyi düşünmeyen, fikrini beğenmediğiniz arkadaşların üzerine böyle gitmekten vazgeçseniz..
O öyle düşünüyor, siz böyle düşünüyorsunuz. Ben şöyle düşünüyorum..
Lütfen sıkıntımızı,sinirimizi, öfkemizi burdaki birilerinden çıkarmaktan vazgeçin.
Sadece siz değil birkaç kişiye daha sözüm..
Ayrıca Türk kimliğini İsmet Özel gibi sadece Müslüman Türklere mal etmeyiniz.
Nasıl katılmalıydı yarışmaya siz söyleyiniz?
Hayır, kıyafetini savunmuyorum burda o hanımın..
Sadece bir Türk şöyle olamaz böyle olamaz diye söylüyorsunuz kaç gündür, varsa belli bir sınırı söyleyiniz biz de öğrenelim!
dilemma isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
çirkin, dansöz, hadise, kostüm, olay, rezil, türkiye

Konuyu Toplam 13 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 13 Misafir)