AK Gençliğin Buluşma Noktası
Hayata Dair Anketler (Ak Parti Forum) Siyasi anketler dışında üyelerin serbetsçe anket açacakları bölüm.

Anketimiz: Sanal alemde aşk olur mu ?
olur 33 39.76%
olmaz 50 60.24%
Katılımcı sayısı: 83. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 09-05-2007, 00:29   #91
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Standart Sanal alemde aşk olur mu ?
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2007, 11:46   #92
Kullanıcı Adı
vuslat_19
gerçek hayatta tanıdığın insana bile tam anlamıyla güvenemezken ortalık yalancı insanla doluyken nasıl birbirlerine inanıp güvenip sanladan aşık oluyolar ben anlamıyorum

vuslat_19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2007, 15:59   #93
Kullanıcı Adı
mülayim
başka işiniz yok mu sizin
mülayim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2007, 19:17   #94
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Alıntı:
mülayim Nickli Üyeden Alıntı
başka işiniz yok mu sizin
sizde bir sayfa açın işimiz olsun...
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-26-2008, 03:18   #95
Kullanıcı Adı
seva
Standart Sanal alemde gerçek aşk olur mu?
evet arkadaşlar günümüzde belki çok tartışılan belki bazen insanları bocalama noktasına getiren bu konu hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum...
seva isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-26-2008, 04:01   #96
Kullanıcı Adı
ÇAĞINZEYNEBİ
Tebliğ diye başlıyor, sonra “bir yerde buluşmaya” varıyor iş Kesinlikle olmaz. Onlar tebliğ yapıyor gari ondan sonra..Birbirleriyle tebliğ yapıyorlar.(gülüşmeler) Olmaz olmaz..Bunlar gülünç şeyler..
ÇAĞINZEYNEBİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-26-2008, 04:05   #97
Kullanıcı Adı
seva
Alıntı:
ÇAĞINZEYNEBİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebliğ diye başlıyor, sonra “bir yerde buluşmaya” varıyor iş Kesinlikle olmaz. Onlar tebliğ yapıyor gari ondan sonra..Birbirleriyle tebliğ yapıyorlar.(gülüşmeler) Olmaz olmaz..Bunlar gülünç şeyler..
sağlam olmak kaydıyla en az bir bacağa sahip olmak,toplum denen yapının uygunluk sınavını geçmek,arkadaşlarının olurunu alabilmiş olmak,üniversite mezunu olmak,çarşıda pazarda o çok değer verdiğinin yanında bulunarak onu utandırmamak,sevdiğin kişiyi istemeye veya ziyaret etmeye gittiğinde evine giremeyecek derecede engelli olmamak,v.s..
Bu saydıklarımıza sahipseniz merak etmeyin sizi seven bulunur kofradan..
Bedenin ötesindeki ruhu aramak..Ben o aptallığı yaptım ama karşımdaki benim kadar aptal değildi..Nede olsa günümüzde yürekten sevmek aptallık..

ama yinede önemli olan kalpteki duyguysa ve beyindeki uyumsa nerden nasıl gelip konacağı bilinmez

benim okuduğum bi hikaye var netten çok güzeldi okunması gereken bi hikaye

" nette tanışan iki genç arkadaş olurlar. zaman içinde sıkı bir dostluğa dönüşen beraberliklerini zedelememek için hiçbir zaman birbirlerini görmemeğe, fiziki özelliklerinden bahsetmemeye karar verirler.

ısimlerin, şekillerin olmadığı sadece ruhların derinliklerinden gelen en samimi duyguların dile getirildiği zaman ve mekan unsurlarından soyutlanmış bir birliktelik içinde sürer dostlukları.

ve bir gün bakarlar ki birbirlerini tamamlayan iki varlık olmuşlar. yazışmadıkları gün hatta saat olmamaya başlamışlar. adeta nefes alış gibi doğal bir bütünleşme, isim takamadıkları bir aşk gelişmiş içlerinde. tüm beşeri sıfatlardan sıyrılmış, bambaşka bir halmiş bu.

aradan geçen zaman zarfında, artık kesinlikle birbirlerinden asla kopamayacaklarına inandıkları gün; tanışmaya ve evlenmeye karar vermişler.

ve ikisinin de çok iyi bildikleri bir kentin çok iyi tanıdıkları bir sahilinde buluşmak üzere anlaşmışlar.

hanımın elinde kırmızı güller ve dudaklarında sevgi dolu bir gülümseme olacakmış. erkek ise hiçbir alamet taşımayacakmış.

nihayet beklenen gün gelmiş. genç erkek sözleştikleri yere yaklaştıkça kalbi duracak gibi oluyormuş. ışler biraz değişmeye başlamış kalbinde. ya çok çirkin bir kadınsa sevdiceği, ya kör, topal ya da………… ise. biraz hata yaptığını düşünür gibi olmuş ama çabuk savmış bu kendine ve aşkına yakışmayan düşünceleri zihninden.

karşıda elinde bir gül tutan ve sağa ,sola bakınan hanımı görmüş. ıçi hop etmiş fakat dudaklarında beliren düş kırıklığını biraz olsun giderebilmek için bir, iki derin nefes almış ve son derece kararlı adımlarla hanımın yanına yaklaşmış.

annesi yaşında hatta daha da yaşlı, saçları pamuk gibi bembeyaz, yüzü yaşadığı yılların derin izleri ile buruşmuş fakat dudaklarında güzel bir o kadar da şaşkın bir tebessümle kendine doğru yaklaşan genç erkeğe bakıyormuş. gözleri bin bir soru ile kıpırdıyor, yorgun gözkapakları arada bir feri kaçmış gözbebeklerini uzaklara yönlendiriyor ama yaşlı kadın gözlerini genç erkeğin bakışlarına kilitlemeye çalışıyormuş.

zihninde çeşit, çeşit zıt fikirlerin koşuştuğu genç adam bir, iki yutkundu ve gücünün son raddesindeki bir hıçkırıkla,

"merhaba aşkım. nasılsın." dedi.

kadere teslim olmuştu. söz vermişti. biliyordu her şey olabilirdi. bir an gözlerini kapadı ve yazışmalarını hatırlamaya çalıştı. onca duygu dolu kelimeler, sevda yüklü vaatler, parlak gelecekler nasıl olmuştu da bu yaşı geçmiş hatunun kaleminden dökülebilmişti. bir türlü inanamıyordu fakat gerçek gün gibi ortadaydı.

yaşlı kadının elinde tuttuğu kırmızı güller aldı ve tarif edilemeyen bir duyguyla onları öptü. sonra elini uzattı ve,

"hadi kalkmana yardım edeyim aşkım. buradan uzaklaşalım. " dedi.

olanları anlamsız gözlerle seyreden yaşlı kadın dudaklarını araladı ve,

"ey oğul, ben yıllardır bu kelimeyi unutmuş anan belki ninen yaşta bir kadınım. neler oluyor anlayamadım ama o gülleri elimden niye aldın. onları bana şu ilerde oturan genç kız verdi. birini bekliyormuş, burada buluşacaklarmış. gelirse benim tarafımdan bu gülleri ona verir misin demişti. ben de o genci bekliyordum. yoksa o sen misin?"

genç adam bir an soluksuz kaldı, boğazında düğümlenen hıçkırık ve karmakarışık duygularla yaşlı kadının işaret ettiği yöne baktı. bir çift sevgi ve minnettarlıkla parlayan yeşil göz kendisine gülümsüyordu. telaşla yaşlı kadının ellerini öptü ve gülleri ona tekrar vererek işaret edilen tarafa koşmaya başladı. genç kız da ayağa kalkmış onu bekliyordu.

"seni izledim. şayet gülleri almayıp geri dönseydin sessizce buradan uzaklaşacaktım. seni doğru tanımışım aşkım..."
Alt 11-26-2008, 04:43   #98
Kullanıcı Adı
ÇAĞINZEYNEBİ
kardeşim ben bu hikayeyi biliyorum yanlız bunu biraz deiştirmişler gibi hikayenin aslı bu deildr o iki insan netten tanısmadılar(benm okudugum kadarıyla)adam bi gun bi kitapcıya gider bi kitap alır evine gider ve kitapda alınmıs kısa kısa notlar görür bu notlar cok hoşuna gitmişdr adamın.. kimin yasdıgını merak eder ve kütübhane görevlisinden bu kitabı ondan önce kimin aldıgını sorar kitabı ondan önce bi bayan almısdr ve kütuühane görevlisinin aracılıgıyla kadına bi mektub gönderir aldıgı notların cok akılcıl oldugundan bahseder ve bunlar birbirlerini hiç görmeden mektublasırlar fln hikayenin devamı yukardaki gibi..aslında mektublasmanın msn de konusmaktan hiç bi farkı yoktur..yanlız net ortamı guvenilir değildr bu herkes tarafından bilinen bi gercek..islamda kadın ve erkeğin lavbali bi şekilde konusması haram kılınmısdr evlenecekleri zmn bile yanlarında birileri olmadan konusmaları uygun deildr islam bu konuda bu kadar titizken msn de konusmak bence uygun deil..cunku msn de herşey acıkca söylenebilir istisnalar olabilir buna bi sözüm yok..ben cevremde netten tanısıpda kacanları gördum başlarına gelmedik olay kalmadı ..hatta o canından cok sevdiği insan onu baskalarına pazarlayacak kadar düştü....neyse islamda bize ne yapmamız gerektiği söyleniyor zaten

Konu ÇAĞINZEYNEBİ tarafından (11-26-2008 Saat 04:49 ) değiştirilmiştir..
ÇAĞINZEYNEBİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-26-2008, 05:18   #99
Kullanıcı Adı
seva
Alıntı:
ÇAĞINZEYNEBİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kardeşim ben bu hikayeyi biliyorum yanlız bunu biraz deiştirmişler gibi hikayenin aslı bu deildr o iki insan netten tanısmadılar(benm okudugum kadarıyla)adam bi gun bi kitapcıya gider bi kitap alır evine gider ve kitapda alınmıs kısa kısa notlar görür bu notlar cok hoşuna gitmişdr adamın.. kimin yasdıgını merak eder ve kütübhane görevlisinden bu kitabı ondan önce kimin aldıgını sorar kitabı ondan önce bi bayan almısdr ve kütuühane görevlisinin aracılıgıyla kadına bi mektub gönderir aldıgı notların cok akılcıl oldugundan bahseder ve bunlar birbirlerini hiç görmeden mektublasırlar fln hikayenin devamı yukardaki gibi..aslında mektublasmanın msn de konusmaktan hiç bi farkı yoktur..yanlız net ortamı guvenilir değildr bu herkes tarafından bilinen bi gercek..islamda kadın ve erkeğin lavbali bi şekilde konusması haram kılınmısdr evlenecekleri zmn bile yanlarında birileri olmadan konusmaları uygun deildr islam bu konuda bu kadar titizken msn de konusmak bence uygun deil..cunku msn de herşey acıkca söylenebilir istisnalar olabilir buna bi sözüm yok..ben cevremde netten tanısıpda kacanları gördum başlarına gelmedik olay kalmadı ..hatta o canından cok sevdiği insan onu baskalarına pazarlayacak kadar düştü....neyse islamda bize ne yapmamız gerektiği söyleniyor zaten
o hikayeyi bende okumuştum ayrı hikaye benzeri olabilir ama ayrı..
Alt 11-26-2008, 11:14   #100
Kullanıcı Adı
dilemma
kader...
dilemma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)