05-19-2009, 20:14 | #1 |
Türkan SAYLAN...
Türkan SAYLAN,ın naaşı TÜRK bayrağına sarıldı bu nekadar doğru bir yaklaşım zira bayrak şehit olanların naaşına örtülür. Türkan SAYLAN bir şehit değildir ben bu yaklaşımı doğru bulmuyorum.Bu konuda sizlerin düşüncelerinizi de almak istiyorum arkadaşlar...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-19-2009, 20:16 | #2 |
Benim de ilk dikkatimi çeken o oldu... Kesinlikle doğru bulmuyorum...
Şu sıralar moda oldu... |
|
05-19-2009, 20:19 | #3 |
Şehit mi oldu şimdi.Çatışmaya girerek mi öldü.Şehitliğinde bir hasasiyeti vardır.Şehitlik mertebesine herkez ulaşamaz.Tam bir saçmalık olmuş. |
|
05-19-2009, 20:22 | #4 |
Şimdi bu bayrak saranlara sorsan, muhtemelen o kişi (Türkan Saylan) içinde şehittir derler kanaatimce..
Şehitlik kavramı, sakız gibi herkesin ağzında. Pkk'lılar bile ölen teröristleri için, yanlış hatırlamıyorsam şehit diyorlar!.. Şehitlik kavramının idrakinde olmayıp da, sadece lafta sahiplenmeleri ilginç.. Artık bunlar, başka bir manada mı ele alıyorlar bilmiyorum ki! Orası da ayrı bir merak konusu!.. |
|
05-19-2009, 20:31 | #5 |
Ne yazıkki bizim ülkemizdede bu var ömrü boyunca islam karşıtı olarak çalışmış kurduğu vakıflarda mason yetiştirmiş birisi öldükten sonra türk bayrağına sarılıyor ve CAMİde namazı kılınıp Allahın iyi bir kuluymuş gibi defnediliyor ben hep buna şaşmışımdır ecevitinkide öyle oldu..... örneği çok zannederimki her pazar kliseye giden koç ölse ona bile camide tören yapıp bayrak örterler üstüne.....
Sen bu dine örümcek kafalı yobaz gerici de ölüncede bu dinin kurallarına göre tören yapsınlar..... Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...... |
|
05-19-2009, 20:33 | #6 | |
Alıntı:
|
||
05-19-2009, 20:35 | #7 |
|
|
05-19-2009, 20:36 | #8 |
Şehit sadece ALLAH c.c yolunda öldürülen kişiye denir her vatnı için ölen kişi şehit olmaz vatanında yaşayan insanlar ve kendisi müslüman ise vatanını ALLAH c.c yolunda olan müslüman kardeşlerini korumak için ALLAH c.c adına savaşan kişi şehittir...
Allah yolunda öldürülenler için "ölüler" demeyin. Tam aksine, onlar dirilerdir ama siz farkında olmazsınız./Bakara154 Eğer Allah yolunda öldürülür ya da ölürseniz, şunu bilin ki, Allah'ın mağfireti ve rahmeti onların topladıkları bütün şeylerden daha hayırlıdır./Ali İmran157 |
|
05-19-2009, 20:37 | #9 |
arkadaşlar herkes kendine göre şehitliği kullanıyor.mesela öldürülen pkklılar içinde aynı düşünceye sahip olanlarca şehit diye kabul ediliyor.yani at izi it izine karışmış vaziyettedir.herkes kendince yorum yapıyor.bu konuda fazla bilgim yok fakat en iyisini Allah bilir ve şöyle derim Allahu alem....
|
|
05-19-2009, 20:38 | #10 | ||
Alıntı:
Büyük ihtimal bayrak kanununa muhalefetten dava açılacak. Alıntı:
|
|||
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|