06-02-2009, 15:08 | #11 |
Adem abi burada tedavi oldukça basit;özelikle yazı bayan kısmını hedef almıştır,bayanların dikkat edeceği husus bu ortamda faideli işler yapmak kaidesi ile,mültimedya unsuru hiçbir faliyette bulunmyacaklardır!..Hele hele resim paylaşmak başlı başına bir yanlış,kendi sanal rumuzlar kulanılacak,ve hiçbir nedenle resim paylaşılmayacak!Tedavi budur,çok da basit bir tedavi bence!
|
|
06-02-2009, 15:14 | #12 |
eyvallah teşekkür ederim mesaj alınmıştır...
|
|
06-02-2009, 15:18 | #13 | |
Alıntı:
çok güzel anlatmış...çok şey aldım.... aslında bu konuyla ilgili çok büyük hatalarım yok ama daha dikkatli olmamı gösterdi..Allah razı olsun |
||
06-02-2009, 15:22 | #14 |
bu yazıyı başka bir forumda paylaşmamın sakıncası varmıdır..
|
|
06-02-2009, 15:29 | #15 |
Telif hakkı bütün mümün kardeşlerimizindir.
|
|
06-02-2009, 16:25 | #16 |
facebook hakındaki düşüncelerime tercüman olan bir yazı ..
bay bayan tüm facebook üyelerini anlatmış(artık tanıdığım birine ilk işim facebook varmı diyorum...neden bilmemm ama sanki varsa gözümden düşüyo) ve msnm deki düm dostlarıma yolladım.. ama bende bay yok...baylarada ulaşsın bence |
|
06-02-2009, 22:52 | #17 |
Yazıyı protesto ediyorum.
1- Çok sayıda eski arkadaşını bulan var. 2- Saçma akla uygun olmayan demek. Kullananlar ve yapanlar akılsız demek doğru değil. Güzel Türkçemizi kötü kullanan bu forumda bile bolca var. Bu konuyu açan bile düzgün cümle kuramıyor. İmlası bozuk. 3- İçindekilere salak diyorsun. 4- Resim ve video koyanlar adult siteye düşer demen çok yakışıksız 5- "kendilerini namus yoksunu haline getirdikleri aşikâr." Buraya girenin namuslarını kaybettiğini öne sürüyorsun. Yine ayıp ediyorsun. 6- "Kızların kendilerinden geçtiği bu sitede" ... Takıntın olmalı. |
|
06-02-2009, 23:00 | #18 |
Sadece bayanların değil, erkeklerin de resimlerini paylaşmasına ben karşıyım. İster Facebook olsun, ister msn olsun isterse burası olsun. Ama resmini koyanlara da bir lafım olmaz. Saygı duyarım.
|
|
06-02-2009, 23:07 | #19 |
Evet, ne kadar doğru ve geç yazılmış bir yazı
Benim ömrümü çürüttü o site bu yüzden. Bazılarının anlamaları geç oldu veya hala anlamadılar. yazık ! |
|
06-02-2009, 23:09 | #20 | |
Alıntı:
Salak ifadesine her ne kadar karşı olsam da, resim koyarak ya da farklı amaçlar doğrultusunda kullananlar için, heralde çok da güzel şeyler söylemek mümkün değil takdir edersiniz ki.. Anlamsız bir şekilde, o iğrenç! (demek zorundayım başka bir kelime gelmiyor aklıma) fotoğraflar, aleni bir şekilde ortada olduğuna göre, her an her türlü amaçlı kişilerin eline geçmesi de gayet mümkün..(Baylar için de fotoğraf konulmasına karşıyım aynı şekilde) Bütün bunlar karşısında, hala daha eleştiri getirilmesi gerçekten ilginç!.. Konu Feride tarafından (06-02-2009 Saat 23:16 ) değiştirilmiştir.. |
||
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|