![]() |
#1 |
![]() Bir Yangından Sonra Küllerin Arasında Bulunan ve İnanılmaz Halde Yanmayan Kuran - ı Kerim...
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bunda inanılmaz bir şey yok ki. Ateşin tam olarak ulaşamadığı bir yerdedir ve ateş söndükten sonra çıkartılmıştır. Bunda garip olan nedir?
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
"Kuran-ı Kerim bir deride olsa o deriyi ateş yakamaz" ayrıca bu kuranın bulunduğu ahşap bina tamamen kül olmuş ve olay yeri inceleme ekipleri herşeyin kül olduğu binadan bu Kuran-ı Kerimi tek bir harfi bile yanmadan öylece bulmuş |
||
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Böyle bir olay duyduğum hatırlıyorum sanki. Aynı olay olabilir belki. O'nun koruyucusu
Allah..Ve O (c.c.) koruyacağını buyurduktan sonra, hangi şey ve de nasıl zarar verebilir ki.. Gerçekten ibretlik ve de güzel bir manzara.. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() gerçekten çok ibret verici .böyle şeylerden kendimize ders çıkarmamız gerek. Allahu teala buyurduktan sonra hiçbir şey olmaz inşallah.
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Önemli olan bunlardan ders çıkarmaktır.Boşvermemektir.
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Konu bu kadar açık iken... Hala neyin peşindesin...! Sen git sokaklarda incil dağıt, insanların dinini satın almaya çalış... |
||
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ben iftira atmıyorum aşikar olan şeyi söylüyorum... Pek ala ücretsiz dağıtıyoruz... Senin dinin sana benim dinim bana... Misyoner...
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Anlıyorum ızdırabını... =) |
||
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Kuran-ı kerimler evet ücretli satılıyor çok değerli zaten değeri parayla ölçülemez.Satılmasının her zaman bir amacı vardır o amaçta camiilerde hocalar her seferinde söyler zaten.Türkiye çapında yapılan kuran kurslarının veya camiilerin yapında kullanılıyor bu paralar.Ticaret amaçlı düşünelemez.
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|